Rafał87 Napisano 22 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 witam, w niedziele będe jechał do manufaktury lub galerii w łodzi i mam pytanie czy są tam jakieś sklepy z odzieżą rowerową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeeS Napisano 22 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Jedyne co mi sie kojarzy to "go sport" ale nie wiem czy nie zmienili konfekcji na narciarska... to w manufakturze w galerii jest takze go sport, ale asortyment moze sie roznic ... aha i jest tez sklep " on top" ( bodajże) na parterze przy wyjsciu kolo tesco i wlasnie tam mysle ze cos dostaniesz pozdO i owocnych poszukiwan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bal Napisano 22 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 "On Top" już od jakiegoś miesiąca jest zamknięty, a ciuchów rowerowych i tak w nim nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 23 Lutego 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 W manufakturze masz Bergson'a i tam znajdziesz coś z odzieży kolarskiej. Również na tym samym piętrze masz hi mountain, też możesz popytać. Jednak nie liczył bym, że w tych obu centrach handlowych znajdziesz coś naprawdę rowerowego. Właściwie to jeszcze zależy czego dokładnie z tej odzieży szukasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał87 Napisano 23 Lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 szukam koszulki z krótkim rękawem, jakiejś z długim rękawem na chłodniejsze letnie dni, jakiejś ocieplanej upatrzyłem sobie w necie taką ROGELLI SALERNO tylko nie wiem czy nada się na temperatury ok 8*C, więc fajnie jakbym mógł ją wcześniej obejrzeć, poza tym na lato potrzebuje jakieś spodenki rowerowe (z wkładką, myślałem o biemme specjal), i jakieś długie na obecne pogody ale nie obcisłe (widziałem na bikestats fotke dwóch kolesi jeździło na "Milo Olin" i Mount&Wave Yukon" są to spodnie o innym przeznaczeniu ale podobno na rower się nadają) więc coś w tym stylu spodni bym szukął, no i jeszcze rękawiczki z krótkimi palcami, a i jakimś kaskiem bym nie pogardził np. giro indicator, skyline. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marker Napisano 23 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Kaski Giro są w Go Sporcie. Prawie na pewno te modele co podałeś (mierzyłęm z pór roku temu właśnie Skylina i Indicatora). Rękawiczki też są, jednak co do koszulek i spodenek do wybrałbym się do dynamo. Nie wiem czy już zmienili scenerie z zimowej na rowerową, ale jeśli jeszzcze tego nie zrobili to na dniach myśle że już rowerowy staf bedzie wisieć na półkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał87 Napisano 23 Lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 niestety jadę w niedzielę więc inne sklepy odpadają (chyba że są otwarte w niedziele ), w tygodniu nie mam możliwości więc zostaje tylko manufaktura, resztę przez neta będzie trzeba zamawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 24 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 A czy w Top Princie (czy jakoś tak) na Obywatelskiej coś około 110 jest sens czegoś szukać? Mają coś od ręki, bo z tego co się orientuje oni na zamówienie większe partie robią, może coś ostało im się nie sprzedanego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 24 Lutego 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Mają byłem w czwartek. Jest sporo ciuchów. Głównie bluzy windstoper 80 zł, koszulki 30 zł, spodenek kolarskich raczej nie ma, znajdą się ale mało nie pamiętam ceny. Można się prawie cały ubrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 25 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Poszedłem i tak: kurtka, bluza, koszulka, długie lycry 190PLN. Może jeszcze skrócą mi te lycry to będą krótkie i jestem ubrany Spodenki są, ale nie chciała sprzedać Pani bo wzór klienta, za to z wkładką i na szelkach duży wybór, znalazłem jeszcze jedne z wkładką bez szelek, ale ja raczej preferuję bez wkładki. Jeszcze mają rękawki i nogawki. Chyba tam ze 2 godziny siedziałem i sobie wybierałem, trochę tego jest. Ja bym powiedział, że głównie koszulki tam mają, rozpinane po całości z zamkiem widocznym, rozpinane 3/4 z zamkiem niewidocznym, nie ma co wybór jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 28 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Dziś przy 5°C stestowałem ubranko i tak. Koszulka, na nią lekka bluza, na dole lycry i krótkie spodenki, też lycry. Było tak średnio, ani ciepło, ani przesadnie zimno. Jedynie gdzie było dość zimno to ręce od barków w dół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianste1 Napisano 23 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Jest Go sport oraz Intersport. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkamil Napisano 23 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Ależ odswiezyles watek No ja mysle, ze teraz to juz na pewno pojedzie na te zakupy do Manu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianste1 Napisano 23 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Ja Bym poszedł do galeri Łódzkiej bo koło niej na żwirak jest bardzo duży sklep rowerowy maxbike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arting Napisano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 ja kupiłem w "ptaku" tanią odzież termoaktywną od producenta niestety nie pamiętam nr boxu.. ale było tam ich kilka w różnych halach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meteors77 Napisano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 witam a co z odzieżą na takie temperatury jak dziś -10/-20 stopni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arting Napisano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 witam a co z odzieżą na takie temperatury jak dziś -10/-20 stopni? na cebulkę, ja bym założył bieliznę termo aktywną podkoszulek na długi rękaw golf, polar, i na zimę jeżdżę w kurtce z płótna żeglarskiego i spinam klamrą kołnierz by był dopasowany do szyi, spodnie rowerowe a na to dresowe, na głowę głęboka czapka polar ( kończy się poniżej uszu) i na to opaska na uszy, spodnie ściągam taśmami odblaskowymi by nie odstawały i się nie zniszczyły od korby. na twarz niczego nie używam ale przyznaje że poniżej -10 nie jeżdżę, a twarz mi marznie (używam kremu) no i coś na ręce i nogi. Może mało profesjonalnie, ale nie narzekam : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meteors77 Napisano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 no ja też na cebulę:termokoszulka-dwie bluzy i polar a na dupsko termomajty i wstyd powiedzieć kalesony pod spodnie ale rękawiczki które notabene kiedyś znalazłem sa chyba letnie i palce jednej dłoni miąłem w stanie zlodowacenia. wolałbym coś luźniejszego oddychającego i ciepłego zarazem/gore?/-ale dałem radę.mało ludzi na bajkach dziś..i wiecznie zapchany nos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.