nastySX Napisano 22 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Witam Wpadł mi pomysł do głowy coby w wakacje zabrać psa, rower i wyskoczyć na tydzień w góry. Z racji iż psiaka planuje zabrać będzie to wypad ‘stacjonarny’, szukam miejsca w którym bez problemu wynajmę pokój, właściciel nie będzie robił problemów ze pies i rower w pokoju. całe dnie będziemy mogli hasać po górskich lasach, bez celu, totalny freeride.. Możecie polecić mi jakąś miejscówkę w polskich górach (obojętne których) byle dużo lasów w koło.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 22 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 duży ten pies?? ja często na wakacje jeżdżę z psem, jak na razie tylko raz ktoś miał z tego powodu pretensję i nie była to ani właściciel domu ani nikt z obsługi pensjonatu tylko sąsiad ile z takim psem byłbyś w stanie przejechać km?? mogę zasugerować Wisłę -bardzo bogata ofert noclegowa(lepiej i taniej w prywatnych kwaterach -dostaniesz garaż na rower no i wąż do umycia roweru jest pod ręką), nie trudno coś znaleźć no i blisko do gór i szlaków których tam jest sporo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaromir Napisano 22 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 nie szkoda Ci tak psa ganiac ?? dla psa pow. 30 km to jest sporo biegiem. chyba ze to jakis kosiarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 22 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Fajną bazą może być Świeradów Zrdój byłem tam dwa razy 1. 2006 http://www.kordus.poznan.pl/mtb/albumb.pl?...(lipiec%202006) 2. 2007 http://www.kordus.poznan.pl/mtb/albumb.pl?...Izerskie%202007 Całkiem ciekawe szlaki Tylko tam masz takie jedno "ale" prawie zawsze na strcie pokonujesz ten sam podjazd :/ a na dowidzenia oczywiście ten sam zjazd O samej miejscowości: Ładna zabudowa, bardzo dużo emerytów (głównie niemieckich ), cisza, dużo małych pensjonatów osobiście spałem w: "Mimozie","Tewie" i "Beatce" (byłem tam też na nartach) Tę miejscowość o ile pamięć mnie nie myli odwiedzał bike maraton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maratonczyk Napisano 22 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Polecam http://orzel.info.pl . Schronisko w Górach Sowich. Spełnia wszystkie Twoje wymagania. Trzeba tylko dużo wcześniej rezerwować. Ceny bardzo przystępne. Korzystam z tego miejsca od trzech lat i jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nastySX Napisano 26 Lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 dzieki wielkie za liczne info Spokojnie, zwierzęcym katem nie jestem. Psica moja (owczarek niemiecki) z ochotą wielką towarzyszy mi w podmiejskich (okolice warszawy) wypadach po 50-60 km, w wakacje nie zamierzam robić dziennie większych dystansów. Poza tym jak się jakiś ciekawy drop trafi to młoda leży pod drzewkiem i czeka kilka godzin aż 'pan' grawitacją nacieszy umysł i ciało :] jeszcze raz serdecznie dziekuję, niebawem zacznę obdzwaniać w/w miejscówki. a po wakacjach oczywiście recenzja powstanie:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
victoo Napisano 27 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 jeżeli chodzi o góry i lasy w jednym to... Beskid Niski. W sumie to tu wszystkie pagórki zalesione tylko nie wiem czy Ci bedzie odpowiadała dzicz i pustka jaka tu panuje, nie tylko na szlakach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nastySX Napisano 28 Lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 dzicz i pustka, oczywiście:) co prawda po konsultacjach ze znajomymi na celowniku mam już góry sowie ale zaraz poszukam czegoś o beskidzie jeszcze:) dzieki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.