Jason Napisano 21 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Witam Mam problem otóż , wczoraj wyciągałem klocki z moich hydraulików i zgubiłem spinkę która je blokuje Nie wiem co teraz zrobić , czy to da sie dokupić Bardzo proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uchmanek Napisano 21 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 na stronie producenta jest katalog czesci zamiennych. po cene dzwon do dystrybutora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 21 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 No nie przesadzajmy Poszukaj jakiegoś drucika, zagnij go na podobieństwo, wyślij mi na priv swój adres - jak znajdę gdzieś oryginał w swoich zbiorach to Ci prześlę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jason Napisano 21 Lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 dzięki wielkie niechce kpmpletu klocków kupować jak prawie nówki mam Mam jeszcze jedna sprawę z tymi avidami Nie chce zaśmiecać forum to napisze tutaj Jak nacisnę klamkę to on bardzo powoli wraca do normalnego położenia klocki też , po zimie to zauważyłem . Porównałem ją z drugą i jest ogromna różnica może się zapowietrzył , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uchmanek Napisano 22 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 to raczej nie jest zapowietrzenie. widze 2 mozliwosci: 1. sprezyna miedzy klockami 2. zabrudzenie gnizad tloczkow, zuzycie uszczelek w zacisku wyjmij i obejzyj sprezyne, sprobuj ja troche rozgiac. jak nie, to pelny serwis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jason Napisano 22 Lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Cholera spróbuje , ma pół roku i już by się coś spieprzyło ledwo co błoto zobaczył , mam nadzieje że to notoryczne nie jest :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uchmanek Napisano 22 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 mam juz druga "piatke" i jeszcze zadnej nie serwisowalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jason Napisano 22 Lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Super dzięki , zdjąłem klocki i przeczyściłem w środku brunoxem do amora wytarłem włożyłem klocki na smarze miedzianym i jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.