muzycom Napisano 21 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Witam forumowiczów. Zwracam się do was z prośba o pomoc. Potrzebuję pilnie trochę zdjęć zużytych siodeł skórzanych, chodzi mi głównie o zabrudzenia, wytarcia i tak dalej. Może macie takie zdjęcia w swoich kolekcjach, albo wiecie gdzie je znaleźć. Napiszcie też proszę, jaki przebieg ma siodło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proxx Napisano 11 Marca 2008 Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 masz tu opór http://www.allegro.pl/search.php?string=le...p;category=3919 gorzej z przebiegiem, pewnie podany na co którejś aukcji. kiedyś była taka multi aukcja, mieli kilkadziesiąt sztuk i do każdej zdjęcia, a każda miała mniejsze lub większe wady... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 11 Marca 2008 Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...f93e8970c2.html proszę bardzo SLR TT po 700 km !!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 21 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Aż żal patrzeć na tego SLR,a :/ (warunki użytkowania były normalne, czy dużo wody i piachu?) Nie sprecyzowałem, prośby. Bardziej mnie interesują sportowe siodła, wraz z przebiegiem i historią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kr1zje Napisano 22 Marca 2008 Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 biały slr szybko się przeciera niezależnie od warunków użytkowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 26 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 To nie do końca tak. Kolor skóry nie ma nic wspólnego z szybkością wycierania. Co najwyżej, łatwiej się brudzi. Wykończenie farby, najwyraźniej musi być w tym siodle felerne. Nawet biorąc pod uwagę tarcie z użyciem potu na mokro, przy takim przebiegu ścieralność na poziomie taniego chińskiego mebla Dobrze zaimpregnowanej skórze, nie ma prawa się zdarzyć coś takiego. Dla mnie to cenne info. Ja moje Slk na razie ujeżdżam na trenażerze, więc dużo o ścieralności powiedzieć nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 26 Marca 2008 Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 biały slr szybko się przeciera niezależnie od warunków użytkowania nie prawa mój SLR XP (biały) ma 3700 km za sobą i gdyby nie obtarcia powstałe po wypadkach... to by sie nic z nim nie działo i wcale go nie oszczędzam. a co do tego SLR'ka TT co zamieściłem wyżej to był użytkowany w mokrych warunkach, zima, itp... co nie zmienia faktu że po 700 km zorbiło się coś takiego z siodła za 330zł.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.