Fifi Napisano 18 Maja 2008 Napisano 18 Maja 2008 W takim razie Bikestats też jest za duży, bo ma 201px × 44px.
ukaniex Napisano 18 Maja 2008 Napisano 18 Maja 2008 Dla Twojej satysfakcji... jeśli nadal to jest za duże to zmieńcie chory regulamin.
Biera Napisano 18 Maja 2008 Napisano 18 Maja 2008 1. o bikestatsie już było mówione, jest on dozwolony. 2. przecież nie zmieniłeś rozmiaru obrazka, tylko przesunąłeś go w lewo nikt ci nie marudził wcześniej o niego, ale też nie masz prawa krzyczeć żeby ci cofnąć % za złamanie regulaminu jeśli nadal go łamiesz pokory może jednak troszkę więcej
ukaniex Napisano 18 Maja 2008 Napisano 18 Maja 2008 Przepraszam Cię bardzo.! Ale racjonalności w tym żadnej nie ma do cholery. Mam .gif który jest rozmiaru 37x40 a bikestats 201x44. Nie widzisz ,że jest większy? Więc koniec tej dywagacji gdyż jest zbędna.
Biera Napisano 18 Maja 2008 Napisano 18 Maja 2008 ale w regulaminie jakoś trzeba to zapisać jak pozwolimy nieograniczenie w górę i na boki się rozrastać obrazkom to dojdziemy do sygnatur na całą stronę. nie ma i koniec. a bikestats niesie jakieś przesłanie, troszkę większe niż twój gif. swoją drogą: czepial sie ktos cie o tego gifa? to czegoś się wyrywał? sam sobie winien jesteś: proszę o dostosowanie się do 4 pkt regulaminu, inaczej pójdą dalsze %
Mod Team bogus Napisano 25 Lipca 2008 Mod Team Napisano 25 Lipca 2008 Sory, że odkopuję temat sprzed kilku miesięcy, ale problem z "wszytskimi znajomymi" nadal jest. Czy ktoś kiedyś to zmieni?
Mod Team Pixon Napisano 6 Stycznia 2009 Mod Team Napisano 6 Stycznia 2009 Odświeżę temat, ponieważ znalazłem błąd. Podczas przenoszenia tematów dostaje się komunikat, że "temat został przeneisony" <- czy coś takiego. W każdym bądź razie jest tam błąd
Schwefel Napisano 6 Stycznia 2009 Napisano 6 Stycznia 2009 Przyzwyczailiśmy się już to tego Jak będzie update to i tak będzie trzeba to robić na nowo, więc szkoda zachodu.
Mod Team bogus Napisano 6 Stycznia 2009 Mod Team Napisano 6 Stycznia 2009 Oby jak najszybciej . Bo ostatnio jakoś sporo tych błędów jest.
grzegorz1974paszek Napisano 7 Stycznia 2009 Napisano 7 Stycznia 2009 W'' zasadach dodawania projektów ''w mani lekkości - w spisie części znalazłem takiego kwiatka '' łanńuch''.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.