Skocz do zawartości

[literówka] malutki błąd

bodziekk

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Oglądając profil osoby, która ma kogoś w znajomych, pod spodem listy znajomych jest opcja "Zobacz wszyTSkich znajomych". Taka mała literówka, którą przypadkiem wypatrzyłem ;)

Napisano

o 21, to już się nie jeździ, a po dniu spędzonym na biku ludzie chcą się podzielić swoimi osiągnięciami, ewentualnie problemami, więc wieczorami jest sporo osób.

Napisano

liczbę użytkowników zlicza sam skrypt forum, my jako administracja nie mamy wpływu na ten parametr, więc jest to prawda, jeśli dalej nie wierzysz, to już nie wiem jak mam Ciebie przekonać.

Napisano

Dalej nie wierze. Znam też inne forum -normalnie tam jest max kilku użytkowników , pewnego dnia ''wyskoczyło'' 68 ,a nie było ku temu jakiejś specjalnej okazji typu ''po zawodach'' ''wczesniejsza reklama forum'' ...Może jakieś zwarcie systemu -jest to mozliwe?

Napisano

Ja pamiętam ten dzień - tak, było wówczas dokładnie 432 użytkowników online. Sama liczyłam.

A tak bardziej serio: użytkowników skrypt zlicza przez 24 godziny. Pod wieczór tego dnia rekord frekwencji został pobity co najmnie dwukrotnie - i to właśnie obserwowałam. Online było wówczas (wieczorem) ponad 300 osób, do tego doliczyć należy tych, którzy weszli, poczynając od północy 13/14.07.07.

Szkoda paskudzić temat i nabijać posty takimi czczymi dyskusjami. grzegorz: wejdź któregoś letniego wieczoru na forumi i... sam policz :)

Pozdrówko wyczerpujące temat :)

• 2 miesiące temu...
Napisano
A zdejmie Pan Mieciu łaskawie moje 20% ostrzeżeń?

Bo jak wysłałem PW to zostałem zignorowany. ;)

chyba żartujesz? nadal masz obrazek niezgodny z regulaminem na który przymykamy oko więc się łaskawie nie rzucaj :D

Napisano

a czytać to ty umiesz?

masz 20% za pkt 4 regulaminu:

4.

PODPISY:

Nie umieszczamy w swoich podpisach obrazków oraz zdań, czy wyrazów pisanych dużą czcionką lub rozciągających strukturę forum.

Dozwolony jest jeden TOOLBAR o rozmiarach 350x19px.

Jest tu coś o awatarze?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...