anulkaa Napisano 29 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 hihihi... zauważyłam, że według mojego pulsometru SIGMY dzisiaj jest 1 marca Luty mu się już skończył! 01:44:33 na rowerku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 29 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Odciągnąłem 10ml oleju z prawej goleni mojego Bombera, zobaczymy jak z czułością Paviarotti chyba Ty robiłeś coś takiego nie ? I jak ? AAA, i przesmarowałem łańcuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 29 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 48 km w czasie 1;58 ze srednia 24,7 wielkopolski park narodowy a teraz mykam do biblioteki bo w poniedziałek koło z fizjologii, a na weekend chciałbym do domu wrócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 29 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 82 Km 20 w terenie po lasach, średnia21,28 niezle ale jak by tak nie wialo było by lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 29 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 A ja dzisiaj z okazji huraoptymistycznej prognozy pogody zrobiłem po szkole trening zaplanowany na jutro (a jutro zrobię dzisiejszy), czyli pojechałem na 3,5h w teren, z czego 50minut na maxa a reszta lekko 68,84km ze średnią 19,66km/h i średnim pulsem 151 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 29 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Ja dzisiaj z powodu deszczu pojeździłem tylko godzinkę bo do tego zimno cholernie było ;| Puchatek lubisz taki trening że jakiś czas walisz na maxa a potem w Fz się trzymasz ? Ja nienawidzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 29 Lutego 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Dzisiaj niestety nie jeździłem na rowerze, bo przygotowania do bierzmowania są w piątki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathieo Napisano 29 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 28 km , 22,46 avs A w niedziele wyścig ^^ xc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 29 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Baksik póki mi sigma nie piszczy przy notorycznym zbliżaniu się do granicy stref to nie jest źle Ja spokojny człowiek jestem, dopóki nie wieje mi na szosie w każdym razie I zamykamy luty z wynikiem 896km (styczeń 581). Hm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 29 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 A w niedziele wyścig ^^ xc . Pomyślnych wiatrów , wg prognozy wiatr w niedzielę ponad 100km/h, do tego deszcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 29 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 28 km , 22,46 avsA w niedziele wyścig ^^ xc . Co to za wyścig i gdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 29 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Super kurcze jak ja mam wolne to zimno i deszcz a w wtorek według wp opady topniejącego śniegu ;| A chciałem sobie w weekend pośmigać a potem mam jeszcze do czwartku wolne to też nie bo będzie padać kurcze ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathieo Napisano 29 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Trener ma napisać ^^ kurczę mówił żeby koszyków na bidony nie brać i że to mistrzostwa zachodnipomorksiego czy coś. I sprawy oczywiste czyli co wziąć ręcznik, ciuchy zmienne itp. a dokładniejsze dane ma mi napisać na e-mail'a ale tego ani widu ani słychu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMAN Napisano 29 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 A niby dlaczego nie brać koszyków ? bidonu to jeszcze rozumiem, bo jakiegoś powerade mogą dać ale koszyka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzyMarek Napisano 29 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 a teraz mykam do biblioteki bo w poniedziałek koło z fizjologii, a na weekend chciałbym do domu wrócić Biera, a czemu ja byłem cały czas przekonany, że Ty na polibudzie jesteś? A po weekendzie wracaj i niech będzie dobra pogoda, bo zdałem ekomaty dzisiaj i możemy gdzieś pojeździć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 1 Marca 2008 Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 pojęcia zielonego nie mam:) chce czy nie chce i tak muszę wracać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 1 Marca 2008 Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Wyczaiłem chwilę, kiedy nie padało i waitr był tylko silny i pojechałem na wały Grząsko jest już nawet tam Gdy wracałem znów zaczęło padać, a gdy wszedłem do bramy zerwał się wiatr naprawdę taki jak w pogodzie mówili, ale ja mam farta 24,77km ze średnią 17,90km/h i średnim pulsem 140. A gdy wróciłem wyczyściłem rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 1 Marca 2008 Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Miał być rower... Taa miał być ale nie będzie bo pogoda mnie nie lubi I nuda :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 1 Marca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Dzisiaj z roweru chyba nici. Za oknem leje i wieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 1 Marca 2008 Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Ja własnie wrócilem Paskudne wietrzysko i deszcz przez całą droge... Wrócilem cały mokry , czułem sie tak jakbym do basenu w ciuchach skoczył 32.48 km || Avs 25.64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karnaś Napisano 1 Marca 2008 Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Właśnie wróciłem z targów rowerowych, nic specjalnego nie było. Do domu wziąłem torbę makulatury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 1 Marca 2008 Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 tak jak myślałem że będzie lipa;) a spec pokazał coś fajnego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 1 Marca 2008 Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 W końcu złożyłem rower, teraz trzeba czekać na pogode żeby przetestować bestie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 1 Marca 2008 Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Właśnie wróciłem z targów rowerowych, nic specjalnego nie było. Do domu wziąłem torbę makulatury.A widziałeś rower Jarka-ten 2999g ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karnaś Napisano 1 Marca 2008 Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Byłem z carlozem z forum, rower Jarka widzieliśmy macaliśmy i powiem ze nie zachwyca koła nie są sztywne na boki klamki hamulcowe trzeszczą po lekkim naciśnięciu. Speca było dużo rowerów mam pare fotek potem może wrzuce. na tabliczce informacyjnej była podana waga 32XXg tutaj Carloz chciał sprawdzić wagę, ale w jego rękach nie działała: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.