Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 6

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A ja aż się pochwalę (a co! :P ) zwłaszcza że w lutym mi się to nie zdarza (ba! nawet w wakacje nie często :) ). Pękło wczoraj 100km jednego dnia ;) Średnia marna, 6h w siodle. A i tak jestem zadowolony, bo w sumie... to i po co ten pośpiech? :)

Napisano

Dokładnie Robert, nie ma się co śpieszyć jak się chce duży dystans przejechać. Szybciej człowiek się zaora, bedzie miał większą średnią no i co z tego? Wczoraj 75km a dziś 20km. Miało być 25km i trochę lasem ale niestety wyszło tylko szarżowanie po mieście. V max 50km/h średnia 23.8km/h. Na liczniku totalny dystans liczę właśnie od wczoraj gdyż od początku tego roku do połowy lutego, to co przejechałem to jakieś kpiny :) A pozatym mam wiedzę ile obecny napęd będzie pracował. Jutro dokończenie lightowania roweru, ciekaw jestem tej jego wagi 11.7kg w wariancie z średnią zębatką 34 {będzie się działo na podjazdach ;)} oraz z tylnią tarczą.

Napisano

Dzisiaj znowu dogadałem się z Bartkiem, ruszyliśmy na jedną z najciekawszych tras - serpentyny (Góry Słonne). Czas podjazdu 18,5 min. Jeszcze dużo brakuje do 13min, a to mój cel w tym roku. Żeby to przejechać muszę trzymać AVS 20km/h non stop od górę.

Łącznie wyszło 52km, średnia 22,5, puls 150. Aha, pobiłem rekord prędkości w tym roku - 68,5 km/h.

Po treningu miałem skoczyć do Roweromanii kupic detki i pancerze i dowiedziec się ile kosztuje montaż sterów i korby HTII, ale się nie wyrobiłem niestety.

Napisano

jak kapkę skromniej (bo dłużej spałem:P) 1;23;22 i 34,88 km:) teraz na zajęcia a później może też gdzieś śmignę (muszę po nadrabiać udawaną a nie jeżdżoną zimę:P)

Napisano

A ja dziś dla odmiany pojechałem na wały :) i o dziwo udało mi się tam robić coś, czego tam nie da się zrobić!!! Otóż złapałem kapcia i kleiłem na trasie :)

30,68km ze średnią 18,75km/h i średnim pulsem 143.

Napisano

Dzisiaj coś pięknego ta pogoda była.

Przyszedłem ze szkoły i odrazu rzuciełm plecak i poszedłem na rower. Wyszło niecałe 40km ze średnią 18km/h.

Napisano

U Was nie wieje?!

U mnie wieje 20 km/h... więc poszedłem na szose xD Nawet nie tak, źle jak mogło się wydawać, wyszło 50 km z śr. 29 km/h :)

Napisano

Ja dzisiaj tez 50 km ze srednia 23,5 km/h. Troche wialo ale mniej niz ostatnio. Zaliczylem dwa fajne podjazdy, pierwszy 7 km drugi 2 km.

I nawet fotke mam :P (poczatek 2 podjazdu)

dsc02002fv1.th.jpg

Szkoda ze jutro ma lac :)

Napisano

Miałem jechać do lasu ale późno skończyłem lekcje i się nie zdecydowałem. A w związku z tym kręciłem pętelki na wałach ;) Ło matko jakie to jest monotonne, ale lepsze niż szosa przy takim wietrze a do lasu po ciemku sie nie zapuszczam z moją diodówką ;)

50,05km ze średnią 20,03km/h i średnim pulsem 139.

Napisano

a do mnie dziś doszła bluza BikeWorld od Marnona :) Za co mu bardzo dziekuje :)

I taka mała drobnostka :D bluza została wysłana wczoraj :P hehe... :)

bluzaiy4.th.jpg

Napisano

dokładnie xD Poza tym obcisłe spodenki wystające włosy spod nich wyglądają feee :) I laskom w szkole można jeździć że się ma gładsze i ładniejsze nogi od nich :)

*Przed chwilą wróciłem z piwnicy, bo odkręciłem starą korbę.

Napisano

kupiłem dzisiaj osłony neoprenowe na golenie, oczywiście od razu je założyłem. Ustawiłem sobie również zacisk i klocki w przednim hamlu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...