omen Napisano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Dziś skończyłem przegląd bika po maratonie w Wrocławiu.. wszędzie piasek i innego typu chrząszcze.. :/ potem wyjechałem na bika po 500m Pan z Fiata Punto wymusza mi pierwszeństwo i Lvl ląduje pod samochodem .. na szczęście tylko górna rura porysowana..jutro na komendę.. w celu wyjaśnienia itd.. Po owym zdarzeniu to zrobiłem 36km w czasie 1:10h.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 U mnie skromne 32 km, avs 26,1 ale za to jaki szok przeżyłem gdy zauważyłem, że nad morzem wybudowali nowa scieżke.. nic tylko 9 km nie przerwanej wstęgi czerwonego asfaltu No i zapisałem się na maraton wejherowski.. dobrze że nie pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 37,04km. i... piękna gleba do piasku bo jakiś pan mi drogę zajechał i nie zdążyłem się wypiąć. 2km od domu spotkałem małżeństwo z dzieckiem... facet miał LF Maxx Pro =( Za dużo LFów u mnie śmiga..normalnie jakiś wysyp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agenciara Napisano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Jurasku, nawet gdybym tak potrafila to bym tego nie uczyniła (nie czyn drugiemu tego co Tobie nie miłe) Duży Marku, sęk w tym że to nie był sen leżalam i pracowałam na komputerze Fallout, a czytałam wczoraj że kupiłeś tam bo miales najbliżej Chyba się nie opłaciło A to koło przejechało tak napompowane ponad 100 km, teraz kilka dni rower stał bezczynnie u mnie w pokoju... po czym oburzył się pewnie że zamiast na dwór to wędruje na ściane hehe. Laczek jest laczkiem, dętkę trza reperować ;D hehe wybaczcie brak cytatow z postów ale dopiero opanowuję sztukę posługiwania się konsolą dotykową w lapku i po czasie skumałam że nie tak trudno wstawić kilka cytatów do posta hehe za rzadko sie udzialam na forum i mam nawyk z bikestats Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 24 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Z tymi dętkami to i my mamy ostatnio jakieś "przejściowe chwilowe" - a konkretniej Mój Rycerz. Zaczęło się jakoś na przełomie stycznia i lutego, od krojenia wentyla o kant otworu - jeździmy na raczej niższym niż wyższym ciśnieniu, więc dętka pracuje wewnątrz opony; w sumie rzecz zrozumiała, dziwne tylko, że dała o sobie znać dopiero teraz... I co dziwniejsze - jednocześnie zarówno u Rycerza, jak i u mnie; choć u mnie skończyło się jedynie na mocnym przekrzywieniu obu wentyli, zaś u Rycerza zdążyły pęknąć w ten sposób 3 dętki, zanim wreszcie, zdenerwowani, przerzuciliśmy się na Prestę w tylnym kole (pękały tylko w tylnym, pomimo owinięcia wentyla plastrem opatrunkowym; przedni zresztą też owinęliśmy). I co dziś rano widzę? Tylne koło Rycerza, po wczorajszym rajdzie po mieście, znowu ma flaka I tym razem naprawdę nie wiem, czemu - przecież nie przepiłowało mu Presty, zwłaszcza, że wentyl jest usztywniony nakrętką i trzyma się prosto... Fatum jakieś czy co ? Kupimy jutro dętkę, będziemy zmieniać i wówczas zbadamy sytuację... Pozdrówko pechowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anulkaa Napisano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Kubus18 no współczuje. Wnerwiony, ale dobrze że żyjesz :-) agenciara no ładnie! ;-) Mój bajk się póki co w ten sposób nie dopomina (tfutfutfucobyniezapeszac) Dzisiaj koło 50 km ;-) Co prawda trochę na raty... ale się liczy! ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Dzisiaj krótki trening po wałach, kawałek miasta co by wpaść na dworzec i sprawdzić, o której jutro pociąg rano miał będę 25,56km ze średnią 23,42km/h i średnim pulsem 158 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Dzisiaj 70 km, po wczorajszym pechowym wypadku jakoś szybko wróciłem do siebie. Zabierzów-Mników-Błonia(x3)-Zabierzów Średnia turystyczna, bo przez godzinę gapiłem się jak samoloty lądują(w Balicach na górce) Za to ostatnie 1.5 h z śr ok 30km/h a po błoniach(x3) to ponad 40(może kogoś mijałem ?? ok. 18.30-19) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 25 Kwietnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Dzisiaj 26 km only terrain. Fajnie było i bez kapcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Dzisiaj specjalnie nie było czasu na rower. Ale coś tam się przejechało. Fotka z wycieczki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 ja dzisiaj okrągła setka;) już trzecia w tym miesiącu kombinuje coby tu zrobić żeby pojechać do karpacza na maraton:) w sumie z krotoszyna mam jakies 200 km wiec nie byłoby tragedii... muszę poważnie się zastanowić i mój portfel musi się zastanowić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzyMarek Napisano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 ha, a ja dzisiaj żadnego roweru . Wyłamuję się, a co . Stawiałem płotek na działce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 46.40km 1:33h. szosa.. z ziomkami ponad połowa dystansu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Marek, a przejeżdżałem wczoraj koło Twojej działki i się zastanawiałem czy by nie zajrzeć ale stwierdziłem "łe, co by on teraz na działce robił?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 wczoraj 25 km ze średnią 21,5 ale mi się fajnie jechało a dzisiaj, właśnie skończyłam szykować się do wyjazdu do Wilna. zaraz przyjeżdża moja mężczyzna, pakuję rower do bagażnika (myślicie, że dwa rowery zmieszczą się do bagażnika w Ford Focus cmax z wyjętymi tylnymi siedzeniami? powinny się chyba zmieścić...)... i znikam na tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 ford focus spokojnie, bez problemu się zmieszczą miłej wycieczki a ja śmigam z Martwą Wiewiórą do lasu pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martwa wiewiórka Napisano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 no i śmignęliśmy:) setka co prawda nie pękła, ale za to terenu sporo dzięki za towarzystwo! w sumie jeszcze nie widziałam żeby ktoś jechał w tym tempie po tym szlaku co był najwęższy, tym koło tego pierwszego jeziorka:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 26 Kwietnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 15 km w terenie. Tylko tyle, bo szykuję się na imieniny u wujka. Post numer 1000. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Dzisiaj 63,3 km, ze średnią 23,01 km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 82.43km ze średnią 19.6 =))) Pięknie się śmigało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 dziś z kolegą Thrawn'em udaliśmy się do Międzygórza celem wjazdu na Śnieżnik udało się tylko do schroniska co i tak nie było łatwe z powodu zalegającego śniegu, wśród turystów i narciarzy wzbudzaliśmy nieliche zainteresowanie ale kolejne pkt do cyklozy idą;D pozdrower 4 all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Dzisiaj samotne 53km, ze średnią 24,7km/h i średnim pulsem 153. Wreszcie umyłem rower trochę No i kupiłem zaciski Dartmoora, "głęboka czerwień" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell Napisano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Dzisiaj rano byłem w sklepie rowerowym, kupiłem bidon, dętki IRC (153g), zobaczymy jak z wytrzymałoscią do tego rękawiczki z krótkimi palcami Merida, o takie, z tym że są ciemniejsze niż na zdjęciu: http://www.roweromania.pl/allegro/kuba/team.jpg Po tym wyczyściłem napęd, jak i cały rower, przełożyłem opony na terenowe i przejechałem się po koloicy w celu przetestowania sprzętu. Jutro rower do samochodu i jadę na pierwszy wyścig w sezonie Puchar Smoka I Edycja: http://www.jaslobike.com/patronat/smok/2008/2.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 A ja dzisiaj pojechałem sobie wyścig XC, a później zrobiłem jeszcze 2h treningu w terenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 z empiku kupiłem 2 przewodniki rowerowe Pascala tzn. Beskidy i Zielony Śląsk.. ponad 45 wycieczek.. będzie co robić na weekendy :] poza tym 41.87km w 1:26h na szosie samotnie, wieczorem bez weny do kręcenia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.