Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 6

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

uff pierwsza pełnoprawna jazda rowerem do pracy i powrót (ta rzeczywiście pierwsza mi nie wyszła bo pojechałam rowerem tylko w jedną stronę a wróciłam bez) - około 22 km ze średnią 20 :)

ale musiałam zostawić po powrocie rower w serwisie żeby mi jednak wymienili też korbę (do kompletu wymienionej wcześniej kasety i łańcucha) bo przeskakuje tak że cholery można dostać...

Napisano

Dzisiaj 35 km, Kantele- u mnie też coś przeskakuje :) Pierwszy raz w krótkich spodenkach i koszulce, pogoda dopisało, nie było zimno, ale też nie było ciepło, jechało się po prostu idealnie, szkoda że czas mnie gonił.

Pozdrawiam

Napisano

co? :P krotkie spodenki i koszulka ? to ile u was jest stopni ?

ja dwie bluzy + grubsze spodnie, czapka i ochraniacze na buty ( 5 st ) do tego deszcz i wiatr :)

a wyszlo 37.05km ze srednia 17.65. w lesie meeeega bagno :P

Napisano

Tomeks, w słońcu na termometrze było 22 stopni, a w pogodzie mówili że będzie 18. Na dodatek ma być coraz cieplej, w soobte nawet ponad 20.

Pozdrawiam z słonecznego(choć teraz jest noc) Krakowa.

Napisano

kurde, to pogode do jazdy macie extra ;) u mnie dopiero w sobote ma byc okolo 10, w niedziele moze 15 i mam nadzieje ze taka temperatura utrzyma sie na dluzej.

Napisano

Błe a u mnie zimno i jeszcze ma padać (jakby dawno nie padało...). Chociaż i tak lepiej niż u biedaków z pomorza ;)

Dzisiaj zrobiłem sobie 2 krótkie czasówki na szosie i zamówiłem oponki i to tyle :)

Napisano

ok 20km Ale ile atrakcji....:/ Pęknięty kask, wgniotek w ramie od koziołków co rowerek zrobił, oraz obolała lewa noga.

ogólnie nie ciekawy dzień...

Napisano

A Rzeszów od 3 dni cieplutki... tylko ten wiatr... na górkę pod wiatr, z górki pod wiatr... ale co zrobić... i tak frajda, że można troche pokręcić :D

Chociaż po lasach jeszcze błoto i bagienka... w zeszłym tygodniu utopiłem rower po piasty i nogi po pół łydki... (6 stopni brrr)

Napisano

Zakupiłem spodnie Biemme na chłodne dni :) ale na tym się skończyć nie mogło :P do tego kurtka Wind Stopper z Biemme :D Wreszcie mam w czym jeździć :D A tym czasem uciekam na ryby :)

Napisano

Wax - dobre posuniecie. Pogoda ladna, ale wieje jak cholera we wszystkie strony. A tak na powaznie, czy to moze jakies posezonowe przystepne ceny na gadzety Biemme?

Napisano

Dzisiaj szosa przy dość silnym wietrze. Zasugerowałem się prognozą pogody (podczas wymiany okien straciłem jedyny termometr :)) i ostro się zgrzałem :blush:

54,83km ze średnią 25,54km/h i średnim pulsem 153

Napisano

Z jazdy nic. Bylem na poczcie bo jakas paczka byla. Nic nie zamawialem oprocz DT 240s z hongkongu ale tydzien na paczke to raczej za wczesnie. Byłem w błedzie :(http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/461d85e8f08568b7.html Rowniutkie 7dni od wyslania paczki. Po prostyu pieknie cykaja, jak kasete sie zaklada to jeszcze piekniej:) teraz czekac na obrecze i jak dojda heble to na weekend majowy w Głuszycy beda juz kola i tarcze:)

Napisano

Przyszły Continental Explorery Pro i Protection od pavarottiego. Byłem umówiony z Kuboltem o 15:30 na jakiś wypad, ale zakładanie opon mocno przeciągnęło się w czasie z powodu małych problemów :( i nie wyrobiłem się. Obkleiłem taśmą izolacyjną ten kawałek ramy co łańcuch o niego obija, wyregulowałem hamulce i przerzutkę przednią. Jutro wielki błotnisty test explorerów ;)

Napisano

zrobilem okolo 38km ze srednia 19. po wczorajszej jezdzie z klockow w przednim heblu nie zostalo juz nic wiec zamowilem nowe, kupilem koleczka do przerzutki, tzn cala przerzutke od kumpla bo bylo taniej niz za same nowe koleczka ;) potem wyregulowal ladnie przerzutke no i pod koniec dnia zobaczylem ze pekla mi prowadnica od przedniej przerzutki ( polak potrafi :( )

Napisano

Dziś pierwsza jazda w spodenkach. Koło 20km wyszło ze średnia 27,4km/h. Jutro muszę nasmarować łańcuch bo już sie tego domaga :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...