Ecia Napisano 8 Kwietnia 2008 Autor Napisano 8 Kwietnia 2008 Zdaje się, że funkcja automatycznego poprawiania najbardziej rażących ortów na forum już działa Pozdrówko bezbłędne
Fifi Napisano 8 Kwietnia 2008 Napisano 8 Kwietnia 2008 Wow, fajny patent. Przynajmniej mniej raportowania będzie.
MarcinKowalczyk Napisano 8 Kwietnia 2008 Napisano 8 Kwietnia 2008 Jak można wiedzieć to jakie te buty ? Shimano m225s http://www.cyclestore.co.uk/images%5Cprodu...tra%5C12844.jpg
olek123 Napisano 8 Kwietnia 2008 Napisano 8 Kwietnia 2008 Marcin jak je przetestujesz i bedzie Ci sie chcialo to napisz cos o tych butach, tez jestem nimi zainteresowany. A z rowerowych to dzis niestety nic nie zrobilem ale jutro mam nadzieje ze wyjde pojezdzic.
Gucio112 Napisano 8 Kwietnia 2008 Napisano 8 Kwietnia 2008 Dzisiaj troszkę pojeździłem i pobiłem Vmaxa
jurasek Napisano 9 Kwietnia 2008 Napisano 9 Kwietnia 2008 Vmax już zbiera kolesi Avsa i Dsta i pobije Ciebie w końcu Limuzyn ukończył 1000km od listopada
mikołaj Napisano 9 Kwietnia 2008 Napisano 9 Kwietnia 2008 Właśnie wpadło w moje ręce (pod tyłek trafi w najbliższym czasie) siodełko selle italia c2 genuine gel. W instrukcji jest napisane że należy je wymienić po dziesięciu latach użytkowania, lub po przebiegu 15000 km. Trzymając się zaleceń producenta, niektórzy zbyt długo by na nim nie pojeździli.
tomeks Napisano 9 Kwietnia 2008 Napisano 9 Kwietnia 2008 przeciez to jest poltora sezonu ( przynajmniej dla mnie ) a z jakich powodow nalezy je wymieniac?
Ciastkorz Napisano 9 Kwietnia 2008 Napisano 9 Kwietnia 2008 Robisz po 10k na sezon o.O ? z rowerowych spadam po obiadku na bika ;]
tomeks Napisano 9 Kwietnia 2008 Napisano 9 Kwietnia 2008 no tak mniej wiecej ;] jak na razie wlasnie dzisiaj peklo 2000km, troche malo ale nie mam zabardzo ciuchow na jazde w zime wiec czasami poprostu nie moglem wyjsc na bike a dzisiaj 21.30km ze srednia 20.70. wrocilem zmarzniety i mokry - czego chciec wiecej ? juz myslalem ze problem z bolem plecow mam z glowy, jednak sie mylilem, teraz czas na gieta kiere - jak to nic nie da to juz nie wiem co mam robic ;]
Wax Napisano 9 Kwietnia 2008 Napisano 9 Kwietnia 2008 Zamówiłem w sklepie olej do amora bo w czwartek albo w piątek chcę go trochę przeserwisować. Z rowerowych to kupiłem jeszcze nowy Magazyn Rowerowy, jutro będzie co czytać na wykładach
ulvgar Napisano 9 Kwietnia 2008 Napisano 9 Kwietnia 2008 Wymieniłem linki od przerzutek i przejechałem 60 km szosa/teren. Za chwile idę do garażu pogrzebać przy biku
heavy_puchatek Napisano 9 Kwietnia 2008 Napisano 9 Kwietnia 2008 Dzisiaj troche terenu, błotniście się zrobiło 53,63km ze średnią 22,31km/h i średnim pulsem 152.
Ciastkorz Napisano 9 Kwietnia 2008 Napisano 9 Kwietnia 2008 19.24km.. mało...strasznie mało ale cieszę się że chociaż tyle :]
omen Napisano 9 Kwietnia 2008 Napisano 9 Kwietnia 2008 44.37km w czasie 1:34:16h na szosie.. po za tym kupiłem koszyk na bidon, oraz odebrałem paczkę z nowym ubrankiem z którego już jestem bardzo zadowolony... aa. w i lesie moim oczom ukazał sie luz w moich 520stkach :/ jutro serwis. :/
karnaś Napisano 9 Kwietnia 2008 Napisano 9 Kwietnia 2008 25km po ciężkim piachu wokół Góry Lotnika w Józefowie.
S1HEINA Napisano 9 Kwietnia 2008 Napisano 9 Kwietnia 2008 31 km szosa teren... nic specjalnego, ale jest ok przewrotka przez kierownice na zjeździe... 4 razy zdjąłem i założyłem oponke... bo dętki dziś robiły mi pod górkę... i raz nie spojrzałem, w którą stronę strzałka... o dzień się skończył... byle do czasu posesyjnego
QWEY564 Napisano 9 Kwietnia 2008 Napisano 9 Kwietnia 2008 zakupiłem rowertour2.0(i jak na razie gazetka mi podchodzi;)) i zamówiłem potężny karton książek o tematyce rowerowo-podróżniczej -będzie co czytać pomiędzy kolejnymi dniami matur... PS rower bardzo się przydaje w nauce oprócz lepszego dotlenienia, zwiększenia wydajności mózgu(zwłaszcza u tych co warsztatują rower sami), poprawy koncentracji i ogólnego dobrego humoru moje skromne wycieczki rowerowe przyczyniły się do lepszych ocen z geo;) -odróżniam(empirycznie, zapachowo, czy po prostu czyszcząc rower) kilka rodzajów gleby(zwłaszcza tereny podwarszawskie), jako tako łączę glebę(błoto osiadłe na rowerze) z towarzyszącym jej drzewostanem i roślinkami, do tego dochodzą kampinoskie wydemki i bagna i wiele wiele innych. O różnicach krajobrazowych i cechach klimatu nie wspomnę(każdy wmordewinda zna) kończąc ten wywód: "-rowerpower!"
Przeor Napisano 9 Kwietnia 2008 Napisano 9 Kwietnia 2008 Marcin jak je przetestujesz i bedzie Ci sie chcialo to napisz cos o tych butach, tez jestem nimi zainteresowany. A z rowerowych to dzis niestety nic nie zrobilem ale jutro mam nadzieje ze wyjde pojezdzic. Proszę bardzo, test butów Shimano 225 na życzenie
Biera Napisano 9 Kwietnia 2008 Napisano 9 Kwietnia 2008 ja dzisiaj nocna jazda z Dużym Markiem pogubiliśmy się trochę i w ogóle było śmisznie ("tam prosto cały czas i bedzie poznań" 5 km dalej: "ej Marek a my tu już nie byliśmy?") wyszło 45 km dodatkowo będąc w księgarni upolowałem fajną książeczkę do snu "co ukrywa lance armstrong". kosztowała 7 zł więc nie mogłem sobie odmówić
Dornif Napisano 9 Kwietnia 2008 Napisano 9 Kwietnia 2008 Dziś było gromadny rajd po sklepach rowerowych z 2 kumplami - TG, Piekary Śląskie, Chorzów i Gliwice. W sumie 78km, i wiele radości z nowych zakupów
DuzyMarek Napisano 9 Kwietnia 2008 Napisano 9 Kwietnia 2008 ja dzisiaj nocna jazda z Dużym Markiem pogubiliśmy się trochę i w ogóle było śmisznie ("tam prosto cały czas i bedzie poznań" 5 km dalej: "ej Marek a my tu już nie byliśmy?") wyszło 45 km dodatkowo będąc w księgarni upolowałem fajną książeczkę do snu "co ukrywa lance armstrong". kosztowała 7 zł więc nie mogłem sobie odmówić ee tam zaraz "pogubiliśmy się"... Zwiedzaliśmy okolicę . Ja 3 km mniej.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.