Adik Napisano 6 Kwietnia 2008 Napisano 6 Kwietnia 2008 Dzisiaj maxymalnie bezformowe 50km. Tempo to 18.5km/h {przez lwią częśc wyczieczki to 16km/h} które okazało się dla mnie mordercze. Następnym razem nażrę się przed jazdą tak, żęby nawet nie było mowy o braku mocy przez najbliższe 3h A i rano 1h w bryce spędzona, ćwiczenia przed egzaminem czwartkowym...
omen Napisano 6 Kwietnia 2008 Napisano 6 Kwietnia 2008 rozjazdowo 26.7km w czasie 57 minut. :]] nóżki sie ładnie zregenerowały po wczoraj ;]
Tooreck Napisano 6 Kwietnia 2008 Napisano 6 Kwietnia 2008 lajtowy wypadzik po parku chorzowskim i okolicach- wyszło 27 km, po dzisiejszej jeździe definitywnie stwierdziłem że triggery X-7 są jednak nie dla mnie - ergonomia mi coś nie pasuje- wracam z powrotem do gripshiftów (gripy X-9 już zamównione), za kilka dni bede miał do spylenia w atrakcyjnej cenie prawie nowe triggery X-7 z sezonu 2008 z przebiegiem 50 km
Dinsdale Napisano 6 Kwietnia 2008 Napisano 6 Kwietnia 2008 66km na południe od Łodzi - dolina Grabii, przy okazji znalazłem ciekawe miejsce gdzie jeszcze nie byłem - kawałek za Ldzaniem jadąc wzdłuż rzeki można trafić na wzniesienie z którego dobrze widać dość mocno meandrującą Grabię
bendus Napisano 7 Kwietnia 2008 Napisano 7 Kwietnia 2008 W tym miejscu (plaża) odbyło się 9.III nasze forumowe ognisko bez ognia. Byli: Ulf, silenoz, Pixon, ja + jeszcze Maciej ("pozaforumowy"). Przejedź się tam kiedyś latem - dużo ładniej niż teraz, e tych jesiennych barwach
Dinsdale Napisano 7 Kwietnia 2008 Napisano 7 Kwietnia 2008 ujęcie takie jak twoje trzecie też mam fajne miejsce, parę razy już tam jechałem tyle że zawsze zielonym szlakiem, a na tą skarpę trzeba odbić ze szlaku w kierunku rzeki nad Grabią też jest ciekawie w jej dolnym biegu, w 2004 roku przejechałem zółty Szlak Młynów nad Grabią http://ziemialodzka.pl/41_zolty_lask.htm od Siedlec Łaskich do Łasku (noi potem już pozaszlakowo do Łodzi); minusem jest tylko to że jest bardzo słabo oznaczony (raz bym mało co ugrzązł w starorzeczu ). Polecam jechać latem, po drodze mnóstwo miejsc do kąpieli Btw muszę się z wami kiedyś wybrać, tylko muszę jakoś się zgrać czasowo, bo ostatnio mam zdecydowaną przewagę opcji spędzenia wolnego czasu nad jego ilością. no ale idzie wiosna, dni coraz dłuższe więc i z czasem na rower lepiej
Fifi Napisano 7 Kwietnia 2008 Napisano 7 Kwietnia 2008 Kupiłem Brunoxa, wczoraj wyczyściłem napęd, dzisiaj przejażdżka z Yackiem (nie z forum). dst: 36,11km avs: 21,53
ulvgar Napisano 7 Kwietnia 2008 Napisano 7 Kwietnia 2008 Wyczyściłem i nasmarowałem napęd, ramę przetarłem pastą polerską do tego gadanie w garażu z bratem o rowerowaniu i tak popołudnie zleciało I dowiedziałem się że muszę bębenek rozebrać bo syf w środku jest
heavy_puchatek Napisano 7 Kwietnia 2008 Napisano 7 Kwietnia 2008 Dzisiaj wolne od roweru, doszły za to butki. Wydaje się że rozmiar ok, jutro test.
WojteK! Napisano 7 Kwietnia 2008 Napisano 7 Kwietnia 2008 Ja dzisiaj zrobiłem sobie czasówkę, żeby sprawdzić w jakiej jestem obecnie formie. Trase 10km zrobiłem w równe 20min ze średnią 29,1km/h co uważam za bardzo dobry wynik jak dla mnie... Teraz mam nadzieje, że bedzie jeszcze lepiej..
karnaś Napisano 7 Kwietnia 2008 Napisano 7 Kwietnia 2008 Wymieniłem kierownice na Zooma i mostek Accenta. http://img216.imageshack.us/my.php?image=d...7640x480vw3.jpg http://img240.imageshack.us/my.php?image=d...6640x480tw5.jpg
Ciastkorz Napisano 8 Kwietnia 2008 Napisano 8 Kwietnia 2008 24,3km ze srednia 19 ale wiatrzysko o.O Jutro będzie lepiej^^
heavy_puchatek Napisano 8 Kwietnia 2008 Napisano 8 Kwietnia 2008 Dziś poszkolne wały... 37,77km ze średnią 23,01km/h i średnim pulsem 154
Fifi Napisano 8 Kwietnia 2008 Napisano 8 Kwietnia 2008 Sprzedałem kilka lekkich części, troszkę zarobiłem, kupiłem też 60mm mostek Truvativ XR.
fallout Napisano 8 Kwietnia 2008 Napisano 8 Kwietnia 2008 dziś w sumie nic, ale wczoraj wyczyściłem napęd, wyregulowałem hamulce i czekam na Continental Explorery od Pavariottiego
Thor07 Napisano 8 Kwietnia 2008 Napisano 8 Kwietnia 2008 Dzisiaj 66km z średnią 20km/h z Kazikiem i Kamilem. Przy okazji złapałem snake'a Jakiś kolec wbił mi się w i tak już zmasakrowanego Explorera. Szukałem też dętek Maxxis Ultralight ale w żadnym sklepie nie mieli...
Biera Napisano 8 Kwietnia 2008 Napisano 8 Kwietnia 2008 Thor a wiesz co to jest snake? Snake to jak dobijesz obręczą dętkę przebijając ją. ja mam randkę dzisiaj z notatkami z architektury;)
MarcinKowalczyk Napisano 8 Kwietnia 2008 Napisano 8 Kwietnia 2008 Dostałem nowe butki...na " sucho" leżą idealnie. Jak będzie to wyglądało podczas jazdy sprawdzę kiedy dostanę pedały. Ponadto dolałem płynu do hamulca przedniego w celu zmniejszenia skoku klamki i szukałem tymczasowej przerzutki( stara zgieta, nowa znalazlem)
Thor07 Napisano 8 Kwietnia 2008 Napisano 8 Kwietnia 2008 Biera, zagalopowałem się trochę z tym snakiem
Quattro Napisano 8 Kwietnia 2008 Napisano 8 Kwietnia 2008 Dostałem nowe butki...na " sucho" leżą idealnie. Jak można wiedzieć to jakie te buty ?
Fifi Napisano 8 Kwietnia 2008 Napisano 8 Kwietnia 2008 Zapomniałem dodać, że kupiłem nowy Magazyn Rowerowy.
omen Napisano 8 Kwietnia 2008 Napisano 8 Kwietnia 2008 wyczyściłem napędzik. Oraz rozpocząłem testowanie oto takiego wynalazku podobno dobreee. http://www.wessa.pl/glowna.php?go=03034
Fifi Napisano 8 Kwietnia 2008 Napisano 8 Kwietnia 2008 Hehe, błąd ortograficzny na stronie dystrybutora (?). Powinno być przerzutek a nie przerzutek.
omen Napisano 8 Kwietnia 2008 Napisano 8 Kwietnia 2008 Powinno być przerzutek a nie przerzutek. chyba miało być przerzutek a nie przerzutek
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.