Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 6

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pojechałem do pracy rowerem zawieźć zwolnienie lekarskie, ~7 km ale zawsze coś. No i zadzwoniłem do sklepu przypomnieć się o kołach, jutro będą :)

Napisano

do szkoły na biczku. powrót i jeszcze do rodziców pojechałem... wyszło skromne 20kilometrów z średnia 26.9km/h.. jutro chyba wolne od bika. :]

Napisano

A ja dalej choruje :/ Na baja planuję iść w niedziele bo wtedy lekarz powiedział że powinno być już mniej więcej ok a i tak do końca nie wiadomo ;/

Napisano

okolo 40km ze srednia 20, w polowie wyzerowalem licznik przez przypadek wiec nie wiem ile dokladnie B) koleczka w mojej przerzutce juz maja meeeega luzy i biegi wchodza beznadziejnie :)

ma ktos jakies koleczka od deorki, lx, xt , xtra albo od x-7 / x-9 ????

Napisano
Dziś 47km :]Spotkanko na rybnickim rynku.Później do rowerowego z omenem, thorem :] taki trip^_^ no i przymierzałem butki spd.

taa.. fajnie było szczególnie mi xD dziś pojechałem do Rybnika.. wyszło 134.78km z średnia 28km/h :] to tyle na dziś i pewnie na jutro..

Napisano

54 km, z czego jakieś 30 w terenie. Niestety aż dwie gleby - jedna w mieście, nie wiem w sumie jak to się stało ale skrzywił mi się pręt od siodła i zjechałem sobie trochę kolana, ręki i brody :/ Następna na szybkim i mocno piaszczystym zjeździe - przyhamowałem przednim heblem i leże. Ale przyjemnie było wylądować na głębokim piasku ;) Ogólnie bardzo fajnie tylko teraz mnie rany szczypią a pręt już wyprostowałem

Napisano

Pecha mam w ten weekend, piatek i sobota deszcz, dzis tylko 30 km z srednia 25,35 km/h. W polowie trasy zlapal mnie deszcz zawrocilem a jak dojechalem do domu to przestalo, moglem nie zawracac tylko pojechac tam gdzie chcialem. Moze pozniej jak nie bedzie padac jeszcze gdzies wyskocze.

Napisano

Dzisiaj 2:42 h na Sierruni :down: Zaliczona Dorotka i jeszcze parę innych miejscówek. Fotka z wypadu (bardzo słaba jakość bo mi coś komórka szwankuje, raz robi ciemne, raz za jasne foty :) i chyba miałem obiektyw zasyfiony :o )

25343026tx5.th.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...