heavy_puchatek Napisano 2 Kwietnia 2008 Napisano 2 Kwietnia 2008 Dzisiaj teren i wały, udało mi się nie zmoknąć 58,54km ze średnią 22,63km/h i średnim pulsem 152
ulvgar Napisano 2 Kwietnia 2008 Napisano 2 Kwietnia 2008 Poza tym, że zawiozłem hamulce do sklepu to nic - byłem w szpitalu na zabiegu. Ale z kolegą z klubu o roweruch pogadałem
omen Napisano 2 Kwietnia 2008 Napisano 2 Kwietnia 2008 zamontowałem licznik Sigmę 1606l z kadencja.. przyszła paczka z oponami.. i to tyle chyba.. jutro może jakieś śmiganko będzie :]
kantele Napisano 2 Kwietnia 2008 Napisano 2 Kwietnia 2008 około 40 km/2h strasznie się zmęczyłam 0 kondycji po zimie... łańcuch przeskakuje jak sam sk...syn ktoś ma jakiś pomysł jak przyspieszyć proces układania się tego szmelcu na starej korbie?
gerus Napisano 2 Kwietnia 2008 Napisano 2 Kwietnia 2008 Zapłaciłem za startowe w Murowanej u Golonki i pierwszy powazny wielki wydatek:) Kupilem głosno tykajaca mega wytrzymala i zarazem lekka piaste ze stajni DT Swiss, jest lzejsza od starej o ok 200g ktora padła w Bydgoszczy na Kujawia XC;] Teraz czekac az przybedzie z daleka:)
gerus Napisano 2 Kwietnia 2008 Napisano 2 Kwietnia 2008 ta co padła czy nowa? Padł joytech a nowa to 240s:) Cale kolo tylnie bedzie nowe
Dinsdale Napisano 2 Kwietnia 2008 Napisano 2 Kwietnia 2008 łańcuch przeskakuje jak sam sk...syn na początek polecam obfite traktowanie łańcucha jakimś Finish Line'm czy White Lighteningiem, mam wrażenie że wówczas jakoś szybciej się przyjmuje jeśli nie pomoże to można podszlifować zęby kasety na newralgicznym przełożeniu - pytanie tylko czy jakiś serwis koło Ciebie się podejmuje wykonania takiej czynności
Ślawus Napisano 2 Kwietnia 2008 Napisano 2 Kwietnia 2008 można podszlifować zęby kasety na newralgicznym przełożeniu - pytanie tylko czy jakiś serwis koło Ciebie się podejmuje wykonania takiej czynności zawsze można to zrobić we własnym zakresie. pilnik w łapę i do dzieła, w końcu to takie trudne nie jest, a jako że kobieta w potrzebie, to zawsze jakiś biker się znajdzie aby pomóc pozdrawiam
siwy84 Napisano 2 Kwietnia 2008 Napisano 2 Kwietnia 2008 Przeserwisowałem rower mojej koleżanki - to tak a propos kobiet w potrzebie
panzer Napisano 3 Kwietnia 2008 Napisano 3 Kwietnia 2008 Wczoraj z kumplem pojechałem nad Wisłę pojeździć w terenie, dystans 28,58 (trochę za mało, ale kumplowi poszła dętka, no i 6km z buta )
strider Napisano 3 Kwietnia 2008 Napisano 3 Kwietnia 2008 Czyszczenie, smarowanie i oczekiwanie na słońce.
heavy_puchatek Napisano 3 Kwietnia 2008 Napisano 3 Kwietnia 2008 Dzisiaj wolne od roweru, jedynie butki sobie zamówiłem.
Przeor Napisano 3 Kwietnia 2008 Napisano 3 Kwietnia 2008 łańcuch przeskakuje jak sam sk...synktoś ma jakiś pomysł jak przyspieszyć proces układania się tego szmelcu na starej korbie? na początek polecam obfite traktowanie łańcucha jakimś Finish Line'm czy White Lighteningiem, mam wrażenie że wówczas jakoś szybciej się przyjmuje jeśli nie pomoże to można podszlifować zęby kasety na newralgicznym przełożeniu - pytanie tylko czy jakiś serwis koło Ciebie się podejmuje wykonania takiej czynności Takie pytanie ciśnie mi się na usta. Po jakiego diabła szlifować nową kasetę, przecież współpracuje z nowym łańcuchem i tylko korba jest stara. Najlepiej wymienić zębatkę w korbie, tą na której przeskakuje. Jak jest mocno zużyta to takie czekanie aż się ułoży może się źle skonczyć i dla łańcucha i dla kasety
Wax Napisano 3 Kwietnia 2008 Napisano 3 Kwietnia 2008 Chciałem kupić kilka śrub aluminiowych na imbus, ale Panowie w sklepie mi powiedzieli, że nie istnieje coś takiego jak śruba aluminiowa i chyba coś mi się pomyliło. No cóż, czeka mnie zamawianie śrub AL 7075 z BeranTuning. Czekam na sztycę, która powinna już być...
ulvgar Napisano 3 Kwietnia 2008 Napisano 3 Kwietnia 2008 Wyczyściłem rower, nasmarowałem łańcuch i wymieniłem siodło na Selle Italia Flite Kit Carbonio A i jeszcze bratu odwróciłem mostek w levelku
Fifi Napisano 3 Kwietnia 2008 Napisano 3 Kwietnia 2008 Podczas dwudziestu dni nieobecności na forum przejechałem 1129km. W Hiszpanii.
omen Napisano 3 Kwietnia 2008 Napisano 3 Kwietnia 2008 o FiFi w końcu xD ja dziś 70.14km :] z czasem 2:31h.. yhm.. :] fajnie było, szczególnie jak deszcz w Katowicach mnie chwycił :/
heavy_puchatek Napisano 4 Kwietnia 2008 Napisano 4 Kwietnia 2008 Dzisiaj pojechałem sobie w teren 42,45km ze średnią 22,67km/h i średim pulsem 154
fallout Napisano 4 Kwietnia 2008 Napisano 4 Kwietnia 2008 40 km, jakieś 20 km to całkiem fajny teren. Zaliczona pierwsza gleba w tym roku, delikatna na szczęście ale rzepy w które wpadłem wyciągałem z spodni przez 10 minut Najechałem krzywo na cienkie przewalone drzewo ale było fajnie
Ciastkorz Napisano 4 Kwietnia 2008 Napisano 4 Kwietnia 2008 Ja dziś całe 11km =] 50zł do SPD-ków mi brakuje jeszcze :]:]:]
Wax Napisano 4 Kwietnia 2008 Napisano 4 Kwietnia 2008 Dzisiaj skromnie, 16.19km. -> test nowej sztycy + redukcja = nic nie trzaska ani nie skrzypi jest GIT. Coś mi tylna dętka nie trzyma powietrza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.