DuzyMarek Napisano 31 Marca 2008 Napisano 31 Marca 2008 Wycieczka z Bierą do WPNu, a wcześniej kurs przez całe miasto. Trochę się chłopak pożalił, ale na koniec stwierdził, że jakoś się nie przejął zbytnio tym bananem. No i pozdrawia całą ekipę ma się rozumieć i przegląda forum na bieżąco. Mi wyszło ponad 100, dokładnie nie wiem ile, bo mam źle ustawiony obwód koła . Zmierzę, przemnożę i będzie wiadomo, ale tak na oko to niecałe 105 km. Najgorsze, że 10m od domu przyrżnąłem czołowo w 6-7 letniego dzieciaka na rowerku . Jedyne o czym myślałem w trakcie zderzenia to, żeby dziewczynki nie przygnieść sobą i rowerem. Skończyło się na lekkim bólu w kolanie u niej, ale widziałem, że była mocno przestraszona - trudno się dziwić... Zderzenie z takim kolosem jak ja musiało być stresujące dla dziewczynki na 15" kółkach. Prędkość na szczęście nie więcej niż 15 km/h. Jeryy, ale za mnie kretyn
Mathieo Napisano 31 Marca 2008 Napisano 31 Marca 2008 Kupiłem nowego baja .... wszystko w temacie "Scott Club"
omen Napisano 31 Marca 2008 Napisano 31 Marca 2008 Szukałem w Krakowie smaru White Lightning i nie znalazłem:D Kupilem Brunox Deo. Piekary Śląskie.. Mamy pod dostatkiem xD www.mmbike.pl tam pytaj a wystawią dla Ciebie.. wogle to dziś po szkole na siłownie.. potem zmienić opony i troche potestować Contiki xD idą jak burza.. to teraz na klasyki beskidzkie można spokojnie pojechać.. :]
Xordus Napisano 31 Marca 2008 Napisano 31 Marca 2008 39.17 ze średnia 16.3 Ogólnie tępo średnie ze względu że kolega kupił niedawno rower
baksik22 Napisano 31 Marca 2008 Napisano 31 Marca 2008 Kiedy jest pogoda to mnie łapie grypa żołądkowa Na baju nie byłem za to całą noc spędziłem w ubikacji zwracając przez buzie kilka posiłków Na baja może uda się pojechać jutro a i tak ma się robić coraz zimniej
panzer Napisano 31 Marca 2008 Napisano 31 Marca 2008 Trasa 35,56km 80%asfalt, 20% lekki teren, średnia około 20km/h na szosie oczywiście więcej Vmax 51km/h (z górki) i byłoby więcej, gdyby nie wiatr od przodu (aż się łezka w oku zakręciła )
Myszek Napisano 31 Marca 2008 Napisano 31 Marca 2008 Kantele Taki kask to w akwarium wstawić i jako pamiątkę trzymać Z rowerowych to szukałem butków spd ale nic nie znalazłem Hm.. cross i buty spd.. a jak dojdzie baranek to juz w ogóle bedzie hybryda
Adik Napisano 31 Marca 2008 Napisano 31 Marca 2008 Dzisiaj zanoszę kółko do serwisu i idę na lajtową przejażdzkę zimówką.. A tak z okazji 1 kwietnia to powiem że zgłosiłem swą kandydaturę na moda :banana: . Ciekawe czy "sprawa" się odkręci dzisiaj jakoś Kantele - ładne pieprznięcie, nie ma co... Oby ta pechowa koza w rodzince portiera lepiej służyła DużyMarek - wyobrażam sobie te przerażenie dziewczynki przy zderzeniu
Schwefel Napisano 31 Marca 2008 Napisano 31 Marca 2008 Witam ponownie wśród żywych Tęskniliście za mną?? Oczywiście w ramach nierobienia OT napiszę, że wyczyściłem na błysk napęd.
fryta Napisano 31 Marca 2008 Napisano 31 Marca 2008 O ktoś ciebie ułaskawił? A na temat rowerowy - od dzisiaj zacznę dojeżdzać do pracy rowerem
omen Napisano 31 Marca 2008 Napisano 31 Marca 2008 A tak z okazji 1 kwietnia to powiem że zgłosiłem swą kandydaturę na moda :banana: . nie tylko Ty.. a dziś do szkoły na biku, pewnie alu śrubki przyjda, opony i licznik.. :]
Mod Team bogus Napisano 1 Kwietnia 2008 Mod Team Napisano 1 Kwietnia 2008 Wczoraj mało km, ale za to rowerek umyty po wcześniejszych błotnych jazdach.
ulvgar Napisano 1 Kwietnia 2008 Napisano 1 Kwietnia 2008 36,30 km ze średnią 24,08 km/h. Więcej się nie dało mimo pogody - padł mi bębenek i ledwie udało się dojechać do domu. Czekam za szprychami do nowych kół i doczekać się nie mogę
heavy_puchatek Napisano 1 Kwietnia 2008 Napisano 1 Kwietnia 2008 Dzisiaj teren po szkole w wiosennej aurze póki jest (bo jutro ma już się zmyć). 57,60km ze średnią 23,56km/h i średnim pulsem 155
kantele Napisano 1 Kwietnia 2008 Napisano 1 Kwietnia 2008 odebrałam gianta z serwisu. nowa kaseta i nowy łańcuch. przeskakuje strasznie na moim ulubionym biegu, mam nadzieję, że się szybko ułoży bo mnie szlag trafi...
tomeks Napisano 1 Kwietnia 2008 Napisano 1 Kwietnia 2008 przez chyba trzy najladniejsze dni jak dotad w tym roku musialem siedziec w domu ale teraz juz mozna powiedziec, ze wyzdrowialem i jutro albo w czwartek wracam na siodlo szkoda, ze teraz ladna pogoda ma sie skonczyc ;/ ale wypucowalem ladnie bike'a i popatrzylem co jest jeszcze do zrobienia i jutro to zrobie
QWEY564 Napisano 1 Kwietnia 2008 Napisano 1 Kwietnia 2008 53km... a tu coś dla zoofilów, fotka z dzisiejszej wycieczki:
omen Napisano 1 Kwietnia 2008 Napisano 1 Kwietnia 2008 dziś 15.4 km.. dostałem plakacik z BM, oraz przyszły alu śrubki :] już zamontowane w biku xD może jutro przyjdzie reszta paczek..
lanc91 Napisano 1 Kwietnia 2008 Napisano 1 Kwietnia 2008 Ja dzis posmigalem sobie w terenie i wyszlo 40km z avs 20km/h i w koncu doszly klamki avid fr5 i kupilem dzis na allegro manetki. Co to ma byc najpier Rudd dostale reklamowke i plakacik BM teraz Omen ja tez chce dostac
Cybuch Napisano 1 Kwietnia 2008 Napisano 1 Kwietnia 2008 właśnie skończyłem oglądać New World Disorder 8 cały jestem happy :banana: aż chce się jeździć lecz niestety trochę już ciemno więc już nie mogę się doczekać jutra kiedy wrócę z pracy i siądę na maszynę kto jeszcze nie oglądał niech nie traci już więcej czasu i w końcu obejrzy !! polecam
Biera Napisano 2 Kwietnia 2008 Napisano 2 Kwietnia 2008 witam wszystkich po powrocie z bananowych wysp;) w związku z tym że udawałem że mnie nie ma - nie mogłem się pochwalić przed wczoraj pierwszy raz w tym roku 108 km najpierw 85 z dużym markiem, potem jeszcze 23 z lukasem i snuffim. wczoraj za to 23 km z Zośką moją miła wycieczka w rekreacyjnym tempie. a gevera z robertem majom f łep
anulkaa Napisano 2 Kwietnia 2008 Napisano 2 Kwietnia 2008 [ciach]a gevera z robertem majom f łep ROTFL! A myślisz, że nie oddadzą? Wczoraj spędziłam na rowerku jedynie 01:47:32. A dzisiaj pada deszcz. I ma padac do niedzieli! Tooooo jest niesprawiedliwe...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.