Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 6

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wycieczka z Bierą do WPNu, a wcześniej kurs przez całe miasto. Trochę się chłopak pożalił, ale na koniec stwierdził, że jakoś się nie przejął zbytnio tym bananem. No i pozdrawia całą ekipę ma się rozumieć :D i przegląda forum na bieżąco.

Mi wyszło ponad 100, dokładnie nie wiem ile, bo mam źle ustawiony obwód koła :P. Zmierzę, przemnożę i będzie wiadomo, ale tak na oko to niecałe 105 km.

Najgorsze, że 10m od domu przyrżnąłem czołowo w 6-7 letniego dzieciaka na rowerku ;). Jedyne o czym myślałem w trakcie zderzenia to, żeby dziewczynki nie przygnieść sobą i rowerem. Skończyło się na lekkim bólu w kolanie u niej, ale widziałem, że była mocno przestraszona - trudno się dziwić... Zderzenie z takim kolosem jak ja musiało być stresujące dla dziewczynki na 15" kółkach. Prędkość na szczęście nie więcej niż 15 km/h.

Jeryy, ale za mnie kretyn :D

Napisano
Szukałem w Krakowie smaru White Lightning i nie znalazłem:D Kupilem Brunox Deo.

Piekary Śląskie.. Mamy pod dostatkiem xD www.mmbike.pl tam pytaj a wystawią dla Ciebie..

wogle to dziś po szkole na siłownie.. potem zmienić opony i troche potestować Contiki xD idą jak burza.. to teraz na klasyki beskidzkie można spokojnie pojechać.. :]

Napisano

Kiedy jest pogoda to mnie łapie grypa żołądkowa ;) Na baju nie byłem za to całą noc spędziłem w ubikacji zwracając przez buzie kilka posiłków ;) Na baja może uda się pojechać jutro a i tak ma się robić coraz zimniej ;)

Napisano

Trasa 35,56km 80%asfalt, 20% lekki teren, średnia około 20km/h na szosie oczywiście więcej :) Vmax 51km/h (z górki) i byłoby więcej, gdyby nie wiatr od przodu (aż się łezka w oku zakręciła :) )

Napisano

Kantele Taki kask to w akwarium wstawić i jako pamiątkę trzymać :) Z rowerowych to szukałem butków spd ale nic nie znalazłem :) Hm.. cross i buty spd.. a jak dojdzie baranek to juz w ogóle bedzie hybryda :)

Napisano

Dzisiaj zanoszę kółko do serwisu i idę na lajtową przejażdzkę zimówką.. A tak z okazji 1 kwietnia to powiem że zgłosiłem swą kandydaturę na moda B) :banana: .

Ciekawe czy "sprawa" się odkręci dzisiaj jakoś :P

Kantele - ładne pieprznięcie, nie ma co... Oby ta pechowa koza w rodzince portiera lepiej służyła ;)

DużyMarek - wyobrażam sobie te przerażenie dziewczynki przy zderzeniu :D

Napisano
A tak z okazji 1 kwietnia to powiem że zgłosiłem swą kandydaturę na moda ;) :banana: .

nie tylko Ty.. a dziś do szkoły na biku, pewnie alu śrubki przyjda, opony i licznik.. :]

Napisano

36,30 km ze średnią 24,08 km/h. Więcej się nie dało mimo pogody - padł mi bębenek i ledwie udało się dojechać do domu. Czekam za szprychami do nowych kół i doczekać się nie mogę <_<

Napisano

odebrałam gianta z serwisu. nowa kaseta i nowy łańcuch. przeskakuje strasznie na moim ulubionym biegu, mam nadzieję, że się szybko ułoży bo mnie szlag trafi...

Napisano

przez chyba trzy najladniejsze dni jak dotad w tym roku musialem siedziec w domu :( ale teraz juz mozna powiedziec, ze wyzdrowialem i jutro albo w czwartek wracam na siodlo :P szkoda, ze teraz ladna pogoda ma sie skonczyc ;/

ale wypucowalem ladnie bike'a i popatrzylem co jest jeszcze do zrobienia i jutro to zrobie :P

Napisano

dziś 15.4 km.. dostałem plakacik z BM, oraz przyszły alu śrubki :] już zamontowane w biku xD może jutro przyjdzie reszta paczek..

Napisano

Ja dzis posmigalem sobie w terenie i wyszlo 40km z avs 20km/h i w koncu doszly klamki avid fr5 i kupilem dzis na allegro manetki.

Co to ma byc najpier Rudd dostale reklamowke i plakacik BM teraz Omen ja tez chce dostac :(

Napisano

właśnie skończyłem oglądać New World Disorder 8 :D

cały jestem happy :D:w00t: :banana: :D aż chce się jeździć lecz niestety trochę już ciemno więc już nie mogę się doczekać jutra kiedy wrócę z pracy i siądę na maszynę :D

kto jeszcze nie oglądał niech nie traci już więcej czasu i w końcu obejrzy !! polecam

Napisano

witam wszystkich po powrocie z bananowych wysp;)

w związku z tym że udawałem że mnie nie ma - nie mogłem się pochwalić

przed wczoraj pierwszy raz w tym roku 108 km najpierw 85 z dużym markiem, potem jeszcze 23 z lukasem i snuffim.

wczoraj za to 23 km z Zośką moją;) miła wycieczka w rekreacyjnym tempie.

a gevera z robertem majom f łep :P

Napisano
[ciach]

a gevera z robertem majom f łep :P

ROTFL!

A myślisz, że nie oddadzą? :P:D

Wczoraj spędziłam na rowerku jedynie 01:47:32. A dzisiaj pada deszcz. I ma padac do niedzieli! Tooooo jest niesprawiedliwe...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...