Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 6

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wymieniłem linkę i pancerze tylnej przerzutki (działa super) oraz zamówiłem ubijaczki do jajek :D :D

A jutro wreszcie wracam na rower

• Mod Team
Napisano

Widzę końca zadymy nie widać, i w sumie nie jestem zdziwiony jak nie go z lewa to go z prawa, a LIPA na forum jak była tak i jest dalej - brawo !!

a z rowerowych to skręciłem dziś z 20 rowerków i tone wyregulowałem jeszcze trochę i nawet się nauczę :D

Napisano

Skoro chcesz zobaczyć koniec zadymy, po co ją ciągle podsycasz... Chyba za dużo TV i polityka wam wszystkim na mózgi siadła... albo może faktycznie witrualna władza co poniektórym odbija: jednym się wydaje, że są prezydentami, innym, że premierami - a na forum trwają właśnie "rozmowy na szczycie" :D

Pozdrówko zrezygnowane :)

PS. A z rowerowych? Nic nie zrobiłam, nie miałam na nic czasu i jestem z tego powodu zła :D

Napisano

Witam.

a dziś z rana wyczyściłem łańcuch i wieczorem go nasmarowałem. Później zamówiłem opony, licznik i nowy ubranko..

Myślę, że w wtorek będzie wszytko już u mnie.. :]

A jutro z rana na wyścig do Katowic.. Pierwszy w Elicie.. :/ a teraz spanko już na mnie czeka..

Napisano
polityka wam wszystkim na mózgi siadła... albo może faktycznie witrualna władza co poniektórym odbija: jednym się wydaje, że są prezydentami, innym, że premierami - a na forum trwają właśnie "rozmowy na szczycie" :D

Pozdrówko zrezygnowane :D

niestety PAn Amoniak nie odpolitycznił swej sygnatury i za to pozbawiłem go stanowiska Moderatora

Duży Marku O co ci chodzi z sygnaturką ?

pracowałem w wojsku jak pierwszy prezydent , jestem elektrykiem jak drugi prezydent , pochodze z Białogardu jak trzeci prezydent, jestem .... kandydatem na piątego prezydenta

jeżdizłem dzis w mej ulubionej pogodzie -= mżawka i wiaterek

Napisano

Byłem na zebraniu klubowym, zrobiłem 54 km, zamontowałem rogi, 2 koszyk na bidon i nowy licznik, uciąłem jeszcze kawałek gripów i uciachałem kawałek pancerza bo był za długi. Ogólnie dużo :D

Napisano
przecież sam miałeś polityczną sygnaturę w okolicach wyborów :D

weź odpocznij sobie troszke na wyspach bananowych to głupie komenty ci przejdą

• Mod Team
Napisano

Oj nie ładnie, nie ładnie - tyle czasu współpracujemy, a tu nagle takie akcje odchodzą !!

Jurasek wybacz ale za brak jakiegokolwiek porozumienia z resztą ekipy podejmować tak samowolne decyzje to nie wypada. Zmusiłeś mnie do podjęcia identycznych decyzji jakie to uznałeś za stosowne wobec Amoniaka oraz Biery.

Kto mieczem wojuje od miecza ginie.

Napisano

Ej Admini i moderatorzy przejdźcie może do tego tematu http://www.forumrowerowe.org/index.php?showtopic=37655 - a co do zbanowania Juraska to czy Ty Lookas porozumiałeś się z Mieciem i Żbikiem?

Jakby co to ja już wysłałem im wiadomość o tym całym zamieszaniu na PW i gg - może odbiorą przed tym jak Wy mnie zbanujecie...

Zmieńcie sobie temat bo aż mi wstyd, że kiedyś podpisałem się pod tym abyście zostali modami :D

Napisano

Jezeli to ma byc jakis dowcip z okazji prima aprilis, to chyba za wczesnie go zaczeliscie :/ Cenilem to forum za mila atmosfere, jednak to, co teraz tu sie wyprawia przyprawia mnie o odruchy wymiotne. Takie sprawy powinniscie zalatwiac w dziale niewidocznym dla innych uzytkownikow, przeciez to co wyprawiacie w tym temacie jest zwykla dziecinada. Nie wiem, czy sa potrzebne jakies zmiany personalne, czy zwykla rozmowa, wyjasnienie sobie pewnych kwestii, ale mam nadzieje, ze forum powroci na wlasciwe tory.

Napisano
mam nadzieje, ze forum powroci na wlasciwe tory.

ja także ;)

a czy to żart - nie!!!, ponieważ Jurasek już napisał mi na gg o co poszło w Dziale Obsługi Forum

Napisano

Podsumowując, nasze forum schodzi na psy, a kultura głośno i wszędzie rozpowszechniana i wymagana jest jedynie hasłem prowadzącym do podtrzymania władzy.

Czyż nie?

• Mod Team
Napisano
Oj nie ładnie, nie ładnie - tyle czasu współpracujemy, a tu nagle takie akcje odchodzą !!

Jurasek wybacz ale za brak jakiegokolwiek porozumienia z resztą ekipy podejmować tak samowolne decyzje to nie wypada. Zmusiłeś mnie do podjęcia identycznych decyzji jakie to uznałeś za stosowne wobec Amoniaka oraz Biery.

Kto mieczem wojuje od miecza ginie.

A ty przypadkiem nie przesadziłeś ze swoimi kompetencjami ? ;)

Rozumiem administrator

Rozumiem staż na forum

Ale decyzje o usunięciu juraska powinieneś chyba podjąć w porozumieniu z resztą adminów, a chociażby z większością. Według mnie za takie pochopne decyzje powinni ciebie zdegradować na moderatora o ile w ogóle nie pozbawić tytułu. Niestety taka jest prawda, że dałeś w tej chwili plamę.

Napisano

A jurasek święty też nie był... Robertowi dał 50% za to, że zwrócił mu uwagę... amoniaka zdegradował/chciał zdegradować za sygne polityczną... to fr.org a nie onet.pl albo politycy.żal.pl... W tej sytuacji ja zdecydowanie trzymie stronę Lookasa i sądzę, że słusznie postąpił.. może nie od razu banować ale zdegradować do moda... co do porozumienia z Mieciem/Żbikiem to Jurasek zdążyłby połowę forum wybanować albo procenty powlepiać.

Zaraz idę na bika, tylko Thor odpisze czy śmiganko aktualne :]

Napisano

Bo Robert sobie ewidentnie zasłużył! Władzuchnie uwagę zwrócił, na coś takiego i elita nie pomoże :P

Napisano

Jak tak dalej będziecie się banować to za niedługo nikt nie będzie tutaj dbał o porządek ... I moim zapewne bardzo mało znaczącym zdaniem najlepszym wyjściem było by usunąć wszystkie procenty nałożone pochopnie przez juraska przywrócić Amoniakowi i Bierze(zdaje się) funkcję moderatora a stwórce całego zamieszania pozbawić władzy ...

Przecież kto ma zmieniaczke ten ma władze :P :lol:

Napisano

Ja szanuję Juraska ale z tym problemem do Amoniaka przegiął, nie musiał go również pozbawiać władzy bo według mnie zadanie swoje dobrze wykonywał. Rozwiązanie problemu widzę jedno ban na tydzień dla Juraska oraz zdegradowanie go do zwykłego użytkownika i proponuje pościągać kary tym którym Jurasek je założył. To na tyle dziękuje :P

Napisano

proponuję zakończyć OT bo to nie należy do rowerowych rzeczy dnia dzisiejszego...

mam wrażenie że kłótnia rozpoczęła się w dziale obsługi forum i tam powinna się zakończyć. Guzik mnie obchodzą stosunki pomiędzy modami, a tym bardziej guzik powinny obchodzić osoby zupełnie postronne(przecież ten temat przegląda też "fresh meat" i osoby z zewnątrz -i jakie oni będą mieć o tym, co by nie było: "forum dyskusyjnym" zdanie??)

Sprawa dotyczy również wypowiadających się w tym temacie i wypowiadającym swoje osądy... może ta dyskusja nie powinna was obchodzić?? zwłaszcza że nie wiecie o co poszło(bo wydaje mi się że sama sygnaturka nie rozpętała by takiej dyskusji)... a powody mogą być różnorakie

więc zrobić w temacie czystkę, niech modzi i admini(wszyscy!) przedyskutują sobie na prywatnym kanale całą sprawę i niech później zdadzą relację z "podjętych uchwał"

-to są moje postulaty :P bo nie ma sensu zaśmiecać forum i angażować "w coś" nieświadomych uczestników...

pozdrawiam i polecam wycieczkę rowerem... akurat jest ładna pogoda

Napisano

Niecałe 38km ze średnią trochę ponad 24km/h :P Pojeździłbym jeszcze trochę, bo czuję jakiś niedosyt, ale mi się nie chcę wychodzić :P

Przy okazji opiszę sytuację, która miała miejsce parę godzin temu. Podjechałem z kumplem do małego Tesco, bo chciałem sobie coś kupić. Weszliśmy tak jak zwykle do środa i postawiliśmy rowery koło wózków. Nagle słyszę głos buca: "A gdzie z tymi rowerami?" My grzecznie stwierdziliśmy, że je tutaj postawimy, żeby nam nikt nie ukradł. On na to powiedział ordynarnym głosem, żebyśmy sobie wyszli i przypięli je na zewnątrz. Nie wiem niby czym je mieliśmy przypiąć, chyba gębą tego stukniętego "ochroniarza" czy kim on tam był. Wkurzyłem się bardzo, pomyślałem sobie w duchu "pier...l się dziadu" wyszedłem z tego przedsionka i powiedziałem do kumpla, że jedziemy stąd, bo nie mam zamiaru tam nic kupować. Kumpel i tak stałby i pilnował rowerów, ale zawsze to bezpieczniej. Dodam jeszcze, że w całym sklepie mogło być z 10 osób, bo wszystkie kasy były puste. U takiego chamstwa nie mam zamiaru kupować rzeczy nawet za 50gr. :)

Napisano

36,2 km 2:18 Praktycznie same podjazdy, super trasy wynalazłem po okolicznych lasach xD Cały czas pod górę, a potem ostre krótkie techniczne zjazdy :)

Tarcze pięknie skwierczały :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...