QWEY564 Napisano 28 Marca 2008 Napisano 28 Marca 2008 eee tam.. moja spinka pasuje do KMC idealnie.. może dlatego że to też KMC?
omen Napisano 28 Marca 2008 Napisano 28 Marca 2008 Dostałem reklamówkę Mio BikeMaratonu - fajny gest organizatorów (tym bardziej że o nic nie prosiłem) Tak bez niczego przysłali ? Kiedy sie rejestrowałeś? Miałeś sektor? xD może wszystkim takie luksusy wysyłają. xD
Rudd Napisano 28 Marca 2008 Napisano 28 Marca 2008 Na maratony 2008 jeszcze się nie zapisywałem, jedyne co mnie wiąże z maratonami mio to to że startowałem w Poznaniu w 2007 roku
omen Napisano 28 Marca 2008 Napisano 28 Marca 2008 może i reszcie wysłali xD chociaż.. zobaczymy.. ale nie powiem, że ładnie by mi wyglądał obok wszystkich numerów startowych xD
Robert Napisano 29 Marca 2008 Napisano 29 Marca 2008 Marku zawsze umawialiśmy sie do konsekwencji w prowadzeniu forum więc konsekwentnie otrzymujesz następne 10 % , jutro zamierzam zawiesic Cie w prawach MOda to forum rowerowe nie polityczne To wyjaśnij nam dlaczego nie szczekałeś jak były typowo polityczne tematy o wyborach czy debatach? Może dlatego że w większości były zakładane przez administrację? Cóż za niekonsekwencja. To chyba prawda, że im lat więcej to człowiek bardziej marudny.
Nawrotek Napisano 29 Marca 2008 Napisano 29 Marca 2008 Ludzie, uspokójcie się. Niech każdy sobie reprezentuje poglądy. Nie są one faszystowskie, ani antysemickie. Nie ważne czy ktoś jest za pis czy za po czy za lidem czy za lpr. Ważne, że na rowerze śmiga. Robicie z siebie za przeproszeniem ludzi z onet.pl Oni tam się żrą pod każdym newsem dotyczącym polityki. a z rowerowych do zaraz idę na rower
jurasek Napisano 29 Marca 2008 Napisano 29 Marca 2008 To wyjaśnij nam dlaczego nie szczekałeś jak były typowo polityczne tematy o wyborach czy debatach? Może dlatego że w większości były zakładane przez administrację? Cóż za niekonsekwencja. To chyba prawda, że im lat więcej to człowiek bardziej marudny. procentowo wyjaśniając to 50% juz zaliczyłeś chcesz jeszcze wyjaśnień ? Amoniak ma czas do wieczora wymyłem napęd wczoraj i tradycyjnie dziś pada
Robert Napisano 29 Marca 2008 Napisano 29 Marca 2008 Łał, fajne wyjaśnienie. Coś pisałem że władza w głowie przewraca... I chyba się nie pomyliłem.
Gevera Napisano 29 Marca 2008 Napisano 29 Marca 2008 zaczyna się tu nudno i marudno robić, a w dodatku całkiem po polskiemu :| (wszelkie niepoprawne wyrazy z premedytacją) A pod tym co napisał Robert, podpisuję się rękami i nogami. (pod tym z 08:59) przykręciłam pedały Felcikowi, co by całkiem OT nie było.
DOMAN Napisano 29 Marca 2008 Napisano 29 Marca 2008 Wyczyściłem klocki z wszelkiego syfu i tak sie im przyjrzałem to wyglądają jakby były z alu zrobione ... pierony tak twarde są, że obręcz będzie ładnie zjechana, bo ona akurat jest z masła chyba ... Drodzy czerwoni, zieloni i niebiescy ... coś sie wam poprzestawiało ? ... i tak przy okazji to ci co powinni do ot nie dopuścić robią największy ... aha i jeszcze jedno niby czemu mod ma dostawać % a admin nie ? I ja też może dostane ?
Gevera Napisano 29 Marca 2008 Napisano 29 Marca 2008 No, za trawkę w avatarze chyba się przeniosę na .pl z powodów w/w. załatałam starą dętkę, nigdy nie wiadomo, kiedy się przyda.
Napatos Napisano 29 Marca 2008 Napisano 29 Marca 2008 aha i jeszcze jedno niby czemu mod ma dostawać % a admin nie ? I ja też może dostane ? Cicho siedź, bo chyba żonę jednego z "dawców procentów" ciągle boli głowa, wiec ten wyżywa się w inny sposób... PS. Wymieniłem olej
Mod Team bogus Napisano 29 Marca 2008 Mod Team Napisano 29 Marca 2008 U mnie dzisiaj nie za ciekawa pogoda, ale mam nadzieję, że będzie się dało na rower dzisiaj wyjść.
Ciastkorz Napisano 29 Marca 2008 Napisano 29 Marca 2008 Czyli jurasek idzie za lewicą, jak powiem że jestem lewicowcem to dostanę ELITE :D ?a jak ide za prawicą to bana? Dajcie sobie spokój... dacie ostrzeżenia wszystkim którzy powiedzą coś na admina/moda?to forum o rowerach a nie jakieś polityczne.. to może przerzucimy się na kluby piłkarskie? np. Lookas jest z Warszawy i może idzie za Legią.. ja idę za Górnikiem Zabrze to powinienem dostać bana? Bez przesady... Umyłem LF'a przed chwilą karscherem :]
KuLa2030 Napisano 29 Marca 2008 Napisano 29 Marca 2008 lalalalalalalala kłóćmy się dalej moze będzieeeee lepiej... SPOKÓJJJJJJJ!!!!
Thor07 Napisano 29 Marca 2008 Napisano 29 Marca 2008 Kula ile lat masz na tym foto ? A żeby nie było offtopu to przełożyłem Explorera z przodu na tył.
heavy_puchatek Napisano 29 Marca 2008 Napisano 29 Marca 2008 Szosa. Jak wyjechałem to była wiosna a potem ulewa, gradobicie i huraganowy wiatr. Musiałem skrócić trening o godzinę a teraz suszę buty na jutro. Super... 53,95km ze średnią 21,79km/h i średnim pulsem 153
Mod Team bogus Napisano 29 Marca 2008 Mod Team Napisano 29 Marca 2008 U mnie teraz leje i chyba nici dzisiaj z roweru. Może pójdę do garażu przetrzeć ramkę. A jeszcze 10 minut temu słońce świeciło i miałem nadzieję, że wszystko przeschnie i pojeżdżę.
kantele Napisano 29 Marca 2008 Napisano 29 Marca 2008 wczoraj zawiozłam gianta do przeglądu przedsezonowego. oczywiście mój ulubiony pan z Bikemana opieprzył mnie, że nie chcę wymieniać łańcucha i kasety więc niech mu tam... w efekcie rower będzie dopiero na poniedziałek mam nadzieję, że się poprawi pogoda w końcu bo mam dość komunikacji miejskiej
Wax Napisano 29 Marca 2008 Napisano 29 Marca 2008 Dziś 24.75km, zimno w ręce bo nie wziąłem rękawiczek Ogólnie zaczyna się robić całkiem przyjemnie jeśli chodzi o pogodę Rower i wędki są gotowe
DuzyMarek Napisano 29 Marca 2008 Napisano 29 Marca 2008 dzisiaj siedziałem cały dzień w pracy i tylko sobie forum przeglądałem. Dobrez, że pogoda była słoneczno-wietrzno-przelotno deszczowa, więc duzo nie straciłem.
tomeks Napisano 29 Marca 2008 Napisano 29 Marca 2008 81.80km ze srednia 19.50. jedzilismy jakies 4 godziny a nie bylo mnie w domu 8 godzina czekania na kumpla ktory sie zgubil potem pojechalismy i co jakis czas gubilismy sie razem, wiec godzina poswiecona na studiowania mapy, godzina spedzona na przystankach jak niemilosiernie lalo i godzinka u kumpla na goraca herbatke ogolnie dzien pelen wrazen, deszcze, wiatr, slonce i w efekcie niezle przeziebienie i kilka dni jazdy z glowy, raczej nie dokrece w marcu mojego upragnionego 1000km, a brakuje tylko 90km no ale zdrowia to podstawa
scratch Napisano 29 Marca 2008 Napisano 29 Marca 2008 dzisiaj rozkręciłem z kumplem rower do części pierwszych... dosłownie wszystko rozkręciliśmy co było można prócz tylko piwatów... wyczyściliśmy nasmarowaliśmy i naoliwiliśmy i doszliśmy do wniosku że to nie ten rower co był... wymieniłem pancerze i i przerzutkę z tyłu
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.