Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 6

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jakoś nigdy się tu nie udzielam ale teraz to kuźwa Jurasek przegiął. Myśli ze starszy koleś to mu wszystko wolno ,chłopie nie panosz się tu tak .Jak ja tu byłem na forum to ty jeszcze w gacie robiłeś.Więc stonuj trochę

A co do tematu co dzisiaj zrobiłem to byłem w górach :D w mieście Adasia ;) 100 km padło

Napisano

Dzień dobry .:D U mnie nadal leży z 30cm śniegu więc nie da się jeździć jeszcze te błoto brrrrr ;) . Liiiipa jednym słowem. Ale za to uczę się front i back pivota w piwnicy hehehe .

• Mod Team
Napisano

Oj co to się wyrabia ostatnio !! Sajgon totalny !! Bizon dostajesz 10% karniaka co to za odzywki ja rozumiem Twój duży staż na forum ale bez przesady !! Qrna jeszcze na polityke zeszło

a z rowerowych to byłem kolarką w starej pracy-bo przecie jak nie napisze czegoś rowerowego to znów ja dostane kilka procentów ha ?

Napisano

No Lookas, sajgon totalny, ale Ty chyba się przyczyniłeś mówiąc, że ekipa zasypia. Widzę, że tutaj coś władza wszystkim z administracji do głowy uderza...

Z resztą też Cie chwilę na forum nie widziałem to się jak by nie było leniłeś. Jak to szło? Drzazgę w oku brata dostrzega, a belki w swoim nie widzi.

Napisano

Coś tu w ogóle przegięciami zaczyna mocno zalatywać :) ... wiosna do głów uderza i hormony szaleją czy jak? Dajcie wy sobie na luz z tymi procentami... bo mi się udzieli i też zacznę szczodrą ręką rozdzielać między co bardziej wojowniczych :) .

W sumie to by się może i przydalo parę osób na urlopy oddelegować... bo nadgorliwość jest pierwszym objawem pracoholizmu, a to nie jest zdrowe. Podobnie, jak niezdrowa jest tu chyba ostatnio atmosfera ;) ...

A jurasek faktycznie przegina z tym politycznymi przytykami i jak dla mnie, Bizon ma sporo racji.

Pozdrówko opozycyjne :P

Napisano

Dzis superaśna pogoda i w miare ciepło :)

Na początek Teren a potem po raz kolejny mocniejsza szosa :P

Wyszło:

53.65km || Avs: 24.95km/h

Przy okazji przetestowałem nowego koma(k800i ) :P

;)

meridka001gk3.jpg

A tu chyba jeden z wyższych punktów u nas w lasku gdzie znajduje się Wieżyczka :) ale żeby tam sie dostać trzeba podjechać , daje podjazd po nóżkach :)

meridka010tk3.jpg

meridka009ai2.jpg

• Mod Team
Napisano

Że niby Jurasek nie ma racji ? To jest forum rowerowe, a nie działalność sponsorowana ugrupowań politycznych. Robert co do mojej nieobecności to nawet siedząc na innym kontynencie miałem kontakt z użytkownikami - jest różnica pomiędzy nieobecnością, a codziennym przymrużaniem oka :]

Kula fajne tereny na bika :)

Napisano

Że się tak wtrące...

Może takie rzeczy powinniście Państwo załatwiać w innym temacie?

Tutaj niedość, że spore OT to jeszcze źle to wyglada.

Proponuje usunąć parę postów z tego tematu (włącznie z moim) bądź przenieść na niewidoczne forum.

:)

Napisano

Ja dziś po szkole na rowerek jak wczoraj :D Dosyć mocno dziś: 35,10km avg: 29,82km/h Na prostym odcinku udało mi sie rozpędzić do 52,47km/h (pod mały wiatr) Jutro jak znajdę czas to również postara sie gdzieś wybrać.

Napisano
...

A jurasek faktycznie przegina z tym politycznymi przytykami i jak dla mnie, Bizon ma sporo racji.

Pozdrówko opozycyjne :D

Czegoś tu nie rozumiem to już nie można wyrażać swojej opinii nie można nic powiedzieć na moderatora bo od razu karniak ??co to on nietykalny czy jak ?? .Nie rozumiem już nic teraz .I jak widać Ecia też mnie popiera

Napisano

Najlepsze jest to, że użytkownicy którzy nie są w administracji piszą normalne posty, jakby nie zważali na tą "dyskusję", a administracja się "żre" :D

Dajcie na luz.

Dziś około 20km na rowerku, całkiem przyjemnie było, miejscami aż za ciepło, odrazu cały mokry...

Napisano

A potem sie dziwicie, że my sie kłócimy na SB jak Wy nam tu dajecie taki przykład.

Zrobiłem 22km, przebiłem dętkę i waliłem z buta 7 kilometrów. W domu połatałem dętkę i zabrałem się za czyszczenie Lvlka. Pozostało tylko założyć łańcuch, nasmarować, wyregulować i można sie ścigać xD a teraz od zapachu ropy łeb mnie rozbolał :/

• Mod Team
Napisano

Żebyś widział "Dział obsługi forum"...

tutaj się troszkę też ulało :] No cóż nawet w najlepszej maszynie tryby potrafią się rozejść. Idę "zaraz" pośmigać/zrelaksować się i wyłączyć od całego Świata.

Napisano

Dostałem reklamówkę Mio BikeMaratonu - fajny gest organizatorów (tym bardziej że o nic nie prosiłem) :P

94fa120d54e10b70m.jpg

I chyba zamiast cranków kupię LOOKi QUARTZ - oj będą pewnie testy, będą... :P

Napisano
Jestem na prawo. i do tego politycznie niepoprawny

a poszło z Juraskiem o traktat lesbijski zwany Lisbońskim

A potem się czepnął mojej sygnatury :P

To, że całą lewicę najchętniej bym wystrzelał to wcale nie faszyzm.

Oglądam właśnie MS na torze

http://www.itvp.pl/sport/index.html

Marku zawsze umawialiśmy sie do konsekwencji w prowadzeniu forum więc konsekwentnie otrzymujesz następne 10 % , jutro zamierzam zawiesic Cie w prawach MOda to forum rowerowe nie polityczne

Napisano

Jurasku, coś Cię ta polityka drażni.. :P

wyluzuj, życie jest piękne, a złość piękności szkodzi :P

a zeby nie było...... bo dostanę 10% i chyba się załamię... :P ..

dziś masa krytyczna w Katowicach, 80 km :P cieplutko wkońcu.

Napisano

Naprawdę brawo :P Administracja i taki przykład daje użytkownikom, ale nie o tym tutaj.

Byłem dzisiaj w rowerowym, bo chciałem sobie kupić spinkę do łańcucha i podobno jest problem, bo rzadko bywają spinki, które byłyby dobrze spasowane z łańcuchami KMC (taki też posiadam). Czy to prawda?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...