Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 6

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ja nie wiem co się dzieje non-stop wieje albo pada jak nie śnieg to deszcz albo jedno i drugie - ja chce już lato

EEE przesadzasz. Ogrodnik jesteś :)

nawet w Wawce była znośna pogoda - zimno, troszku wiało ale nie było tragicznie Pojeździć się dało w sumie 10 kilosów szoską . W sumie to tyle co nic

Napisano

nad morzem psześlicznie , szkoda że w tyrlandii trzeba przesiadywac

mimo tego aż 35km ujechało mi sie dzis

Amoniak nie podoba mi sie Twoja sygnatura

Napisano

ostatnio nie robię prawie nic rowerowego... za to pogoda sprzyjała... rozdziewiczeniu deski snowboardowej :)

btw. dla zainteresowanych - jeszcze kilka dni (do końca marca) na górce szczęśliwickiej mozna jeździć za friko B)

...

nie wiem tylko czy z rowerami wpuszczają na stok :P

• Mod Team
Napisano

Dzisiaj ok 40 km po lesie. Około ponieważ zip mi pękł mocujący odbiornik do goleni amortyzatora i wskazania zakończyły się na 8 km

Napisano
Amoniak za polityke na forum dostajesz ostrzeżenie

A Ciebie co dziś ugryzło :P? Admin daje ostrzeżenie modowi? A ja myślałem, że w administracji to jednak panuje rodzinna atmosfera.

Też mam dzisiaj kiepski humor i Ci napiszę, że złamałeś któryś tam punkt regulaminu (nie znam na pamięć), mówiący o tym, żeby przeczytać posta przed wysłaniem celem upewnienia się, że nie ma błędów. I co widzę? polityke zamiast politykę.

Tylko sie nie obraź ;).

Napisano
mam czas przyjrzeć się forum bo ekipa chyba zasypia :)

Zasypia... Ja bym chciała zasypiać - ale... właśnie sęk w tym, że nawet na to nie mam czasu ;) . Od tygodnia jestem zaganiana do granic wytrzymałości psychicznej - więc proszę mnie nawet nie drażnić takimi tekstami :P

Pozdrówko podminowane :P

PS. A propos drażnienia: Marek - "siĘ", a nie "siE", skoro już czepiamy siĘ szczególów B) ...

Napisano

Wczoraj po południu bolało mnie kolano, gdy dzisiaj się obudziłem bolało i było opuchnięte... Teraz już wszystko jakoś przeszło, ale i tak robię przerwę z treningami do końca tygodnia :P

Korci mnie jeszcze żeby wymienić moje pd-m520 na Crank Brothers egg beater c.....

Ps. Nie mówcie mi tylko że mam iść do lekarza, bo po wstępnej konsultacji już jestem ;)

• Mod Team
Napisano

Zaganianie zaganianiem ale czerwień zobowiązuje do czegoś, zresztą wyrażam tylko swoją opinię na temat tego co się dziej na forum. DużyMarku z tego co wiem to w regulaminie nie ma punktów mówiących o tym, że obsługa nie może upomnieć/dać ostrzeżenia - za błędy trzeba płacić.

Rudd - co do pedałów dobra decyzja :P A na kolana uważaj bo nie ma żartów z kolanami w tym sporcie.

Napisano

Ecia czepiasz sie Marka a sama walisz literówki...

Ja nie wiem co sie dzieje na forum , moze nam powiesz :P Moze oprócz tego , że niektórzy sie strasznie panoszą.Czerwone zobowiązuje ale bez przesady

Napisano
szczególów

No to przygadał kocioł garnkowi.

Lookas - przeczytaj jeszcze raz swojego posta i się zastanów co jest w nim nie tak. Idę spać, bo mam kiepski humor i szybko zaczynam się denerwować.

Żeby nie było OT, bo pewnie bym dostał ze 3 ostrzeżenia naraz :P - nasmarowałem łańcuch przed chwilą.

Napisano

No dobrze, faktycznie, zdarzyło mi się - ze zmęczenia, z pośpiechu... każdemu się może zdarzyć, nieprawdaż? Nawet adminowi. Proponuję zatem uciąć to bezproduktywne przerzucanie się przytykami.

A co do pewnych niezbyt taktownych uwag: Lookas, przypominam, że bywały okresy, kiedy ty również długo nie odwiedzałeś forum...

I tymi "optymistycznymi" akcentami radziłabym zakończyć te przepychanki, bo chyba wszyscy mamy dziś nie najlepsze humory...

Pozdrówko również w średniej formie :P

Napisano

Widzę, że wszystkim udziela się (*):

a ) przesilenie wiosenne

b ) niskie ciśnienie

*) niepotrzebne skreslić

:) :) ;)

Dzisiaj odbyte 01:47:48 na rowerku, spokojnie, ze średnią HR 132. :)

Napisano

Tego jeszcze tu nie było, żeby modzi/admini sie kłócili o.O Z rowerowych to cały czas myślę czy wymieniać ramę czy nie^_^ To jeden problem, drugim problemem jest wybór szkoły do której się udam po gim. =( Dziś pewnie dostane kolejne pracę do zrobienia... a jeśli nie to na rowerek bo piękna pogoda dziś =)

Napisano

a co to nie są ludzie? zgodnosc i trzymanie jednego frontu to jak obowiazek partyjnej jednomyslnosci w czasie glosowania sejmie??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...