Mod Team Lookas 46 Napisano 22 Marca 2008 Mod Team Napisano 22 Marca 2008 opłaca sie :] mam 2 sztuki od maja i tylko jedna raz przebiłem przez przypadek. Nie są tak wylajtowane jak maxxisy bo dużo zyskały na wadze dzięki tytanowemu zaworowi :] Tak, zależy za ile Ale fortuny chyba z Ciebie nie zedrą za nie
KuLa2030 Napisano 22 Marca 2008 Napisano 22 Marca 2008 jak mnie już dobija ta pogoda... Nic nie mów Ja dzis z Krzyskiem troche terenu i troche szosy... I poraz kolejny pod kątem podjazdów i zjazdów , wiec wyszło: 37.08km || Avs 20.04km/h Odkryliśmy kilka ciekawych miejsc i zjazdów m.in ,, Dual City" nie przypuszczałem , że coś takiego jest u nas w Puszczy , a robi wrażenie co do pogody to własnie udało nam sie przed deszczykiem pośmigać.
tomeks Napisano 22 Marca 2008 Napisano 22 Marca 2008 ja sie niestety przed deszczem nie uchronilem i przez jakies 20km ciagle padalo a wyszlo 42.79km ze sredni 20.88 .
Twiggy Napisano 22 Marca 2008 Napisano 22 Marca 2008 Witam po długiej przerwie. Nie będę zaśmiecał forum i tak dalej. Dziś otwałem swój sezon wiosenno-letni. Jakieś 20 km. Jeszcze doleczyć się muszę po chorobie. Korzystając z okazji, podrawiam !
karolyfer Napisano 22 Marca 2008 Napisano 22 Marca 2008 Dzisiaj 57 km, DG>Wysoka>Chruszczobród>DG. Połowa z wmordewindem Średnia 27.7 km/h(wmordewind), a do Wysokiej było 32.4 km/h. Jakoś trzeba ten wiatr przeboleć.
andi333 Napisano 22 Marca 2008 Napisano 22 Marca 2008 Znalazłem godzinke wolną to wyskoczyłem w teren 23 km srednia 20km/h
siwyex Napisano 22 Marca 2008 Napisano 22 Marca 2008 A ja dziś zaliczyłem drugi test XTC - 54km z średnią 25.3km/h Po prostu jestem happy że moge znów smigać;p
strider Napisano 22 Marca 2008 Napisano 22 Marca 2008 Zazdroszcze Wam tego śmigania, bo mnie coś choroba za ręke chwyciła
siwyex Napisano 22 Marca 2008 Napisano 22 Marca 2008 Masz czego zazdrościć ja przez 5 miesięcy Wam wszystkim zazdrościłem
anulkaa Napisano 22 Marca 2008 Napisano 22 Marca 2008 A ja się pochwalę, że od dzisiaj jestem już na nowym napędzie. Przez ostatnie trzy dni rozkręcałam i skręcałam rower i już skręciłam z nowym 'sercem'. Nie narzekałam na ten swój stary... Ale teraz to płynę a nie jadę Jestem cała hapi że inwestycja się jednak udała
Thor07 Napisano 22 Marca 2008 Napisano 22 Marca 2008 Ucieszony wieścią że jest okazja posmigac w większym gronie [5 osób] udałem się na miejsce spotkania. Na miejscu zastałem tylko jedną osobę, reszta nie przyjechała. Wyszło 65km ze średnia 21km/h [Dużo terenu i bardzo mało szosy ] No i pogoda oczywiście dopisała dzisiaj
omen Napisano 22 Marca 2008 Napisano 22 Marca 2008 a mi też, sie dziś udało trochę na rowerek wyskoczyć. i wyszło około 52km z czego 30 w terenie.. Prawie całość pod wiatr.. Wesołych Świat wszystkim życzę. :] Anulkaa to teraz go jeszcze tylko poświęcić, żeby dobrze sie sprawował.. :]
Wax Napisano 22 Marca 2008 Napisano 22 Marca 2008 Kupiłem od kumpla jedną (bo tylko tyle miał) dętke Ultralight , nie używaną, bo niestety u mnie w mieście, na 3 sklepy były w jednym ale do 1.75 . Wesołych !
strider Napisano 22 Marca 2008 Napisano 22 Marca 2008 Masz czego zazdrościć ja przez 5 miesięcy Wam wszystkim zazdrościłem A czemu siwyex jeśli oczywiście można wiedzieć?
jurasek Napisano 22 Marca 2008 Napisano 22 Marca 2008 Masz czego zazdrościć ja przez 5 miesięcy Wam wszystkim zazdrościłem ja na razie 3 miesiące i nie zapowiada sie jeszcze kiedy patrze na pogode , pukam sie w czoło na wspomnienie wyjazdów w takich warunkach spokojnych świąt
Ecia Napisano 22 Marca 2008 Autor Napisano 22 Marca 2008 kiedy patrze na pogode , pukam sie w czoło na wspomnienie wyjazdów w takich warunkach Z okna to zawsze wygląda gorzej, niż z siodełka Pozdrówko empiryczne
jurasek Napisano 22 Marca 2008 Napisano 22 Marca 2008 najgorsze że jak wracam z pracy w ciepłym autku to troszkę zaczynam sie lenić mimo że czas od wyjscia z pracy do wejscia do domu jest identyczny , a czasami jak jest opóźnienie w wyjeździe to i na korzyść roweru
DuzyMarek Napisano 22 Marca 2008 Napisano 22 Marca 2008 ha, rozłożyłem "test na cyklozę" na czynniki pierwsze, znaczy rozpisałem go sobie w excelu. I jeżeli autor nie stosował jakichś dodatkowych zależności i poprzestał jedynie na sumowaniu to max jaki można zdobyć to 641 pkt. Chociaż tak realnie to nieco mniej, no bo trudno by było mieć na kierze dzwonek, przeraźliwego pingwinka i airzounda jednocześnie
majstermod Napisano 22 Marca 2008 Napisano 22 Marca 2008 Pojechałem dziś do Polanicy Zdroju żeby pośmigać troche po górkach. Po 8km podjazdu okazało się, że w lesie jest trochę więcej śniegu, niż się spodziewałem. Odcinek 20km przez las jechałem 3h. Oponki dawały radę, ale SPDki po każdej podpórce były bezużyteczne prze zkilka minut. Pod śniegiem były koleiny, więc trzebabyło trochę balansować. Na odcinkach, gdzie nie było ugnieconych przez jakąś ciężarówkę pasów praktycznie nie dało się jechać, bo miejscami jest ponad 20cm śniegu. Ostatecznie jechałem tam, gdzie się da, co trochę rozmijało się z planem. Z Młotów zjechałem do Bystrzycy i dalej do Kłodzka, bo miałem już dość tego śniegu.
QWEY564 Napisano 22 Marca 2008 Napisano 22 Marca 2008 dzisiaj straszny wmordewind... zaspamuję tylko że umyłem, wyczyściłem i "nasmarowałem rower" na święta i na potrzeby testu śmignąłem 36km chwytając ostatnie promyki słońca ...a teraz leżę owinięty czym się i popijam herbatę żeby nie zachorować na święta Wesołych!
KuLa2030 Napisano 22 Marca 2008 Napisano 22 Marca 2008 Chociaż tak realnie to nieco mniej, no bo trudno by było mieć na kierze dzwonek, przeraźliwego pingwinka i airzounda jednocześnie Musze Cię zaskoczyć Krzysiek dzis straszył ludzi i zresztą mnie też przeraźliwą Papugą !!!!!
DuzyMarek Napisano 22 Marca 2008 Napisano 22 Marca 2008 :woot: kosmiczna ta papuga !! Też bym się przestraszył jak zobaczył kogoś z taką na ulicy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.