rObO87 Napisano 15 Marca 2008 Napisano 15 Marca 2008 Dodałem podkładkę dystansową pod mostek ponieważ było mi niewygodnie z powodu niskiej kierownicy. Ponadto miałem rozmowę z miłą panią
DuzyMarek Napisano 15 Marca 2008 Napisano 15 Marca 2008 Zamówiłem, to już było dzisiaj - krótko po północy, komplet opon Kenda Koyote 2.1 na Allegro. Kasę przelałem od razu przez Płatności Allegro. Rano o 9:38 otrzymałem maila, że "sprzedawca otrzymał moją zapłatę". A o 16:32 dostałem automatycznego maila od sprzedawcy, że dziękuje za zakup i że kasę mogę przelać na taki a taki numer konta Oponki ciężkie jak diabli, ale przynajmniej budżetowe
heavy_puchatek Napisano 16 Marca 2008 Napisano 16 Marca 2008 Dzisiaj teren, przy okazji stuknął 2 tysiąc km i 100 godzin w tym roku. 54,02km ze średnią 19,55km/h i średnim pulsem 139.
grzegorz1974paszek Napisano 16 Marca 2008 Napisano 16 Marca 2008 50km w większości asfaltem http://lider2.fotosik.pl/albumy/392788.html
fallout Napisano 16 Marca 2008 Napisano 16 Marca 2008 umyłem tylko rower, aż chce się teraz na niego patrzeć
turim Napisano 16 Marca 2008 Napisano 16 Marca 2008 dzisiaj przejechał wzdłuż i wszerz park narodowy w ojcowie:) ładne tereny - polecam.
heavy_puchatek Napisano 17 Marca 2008 Napisano 17 Marca 2008 Dziś jak to w poniedziałki bywa rundka po wałach, trochę kręcenia jedną nogą i takie tam 27,05km ze średnią 18,29km/h i średnim pulsem 136
DuzyMarek Napisano 18 Marca 2008 Napisano 18 Marca 2008 Witam z powrotem po awarii . Ja wczoraj otrzymałem nowe oponki (Kenda Koyote 2.1) i od razu je wypróbowałem. Był asfalt, była ziemia, było grząskie błotko i jestem zadowolony. Co prawda na asfalcie byłem chory po przejściu ze slicków, ale za to w błocie czułem się pewniej . 45,77 km ze średnią 18,68 km/h. Tylko coś mi się wydaje, że wyniki są zakłamane, bo nie zmieniałem obwodu koła w liczniku, a profil opon jest nieco wyższy niż slicków. Zrobiłem jedną fajną fotkę - zabłocona naklejka XC ZONE USER, do obejrzenia na http://duzymarek.bikestats.pl Gdyby ktoś chciał w pełnym rozmiarze to na priva.
Mod Team bogus Napisano 18 Marca 2008 Mod Team Napisano 18 Marca 2008 Przed chwilą oglądałem nową ramę kumpla.
heavy_puchatek Napisano 18 Marca 2008 Napisano 18 Marca 2008 Dzisiaj teren. Nawet tam nie udało mi sie schować przed wiatrem, jeszcze tydzień takiej jesieni (a wieje od listopada z małymi przerwami) i mnie coś trafi A poza tym padł mi pulsak, liczę na to że tylko baterie się wyczerpały Wymieniłem ale w domu to i na starych dobrze działa więc nie wiem czy pomogło 37km ze średnią 18,10km/h
tomeks Napisano 18 Marca 2008 Napisano 18 Marca 2008 Chcialem troche pojezdzic, ale ten sniego pokrzyzowalo mi troche plany, moze jutro sie uda Oprocz tego przyszlo do mnie detki i przednia przerzutka - bike na 2008 skonczony
homik Napisano 18 Marca 2008 Napisano 18 Marca 2008 Dawno mnie nie było heh trzeba zacząć nabijac posty Ja przez sezon zimowy wymieniłem suport(Gigappipe team dh korbe(Rebel) łańcuch kasete kiera(ns jalapeno) mostek(ns quark pro) i pare małych rzeczy dzisiaj wypucowałem bika przesmarowałem wszystko jak się należy i tylko czekam aż stopnieje śnieg który kurde dzisiaj mnie dopadł hehehe oto aktualna fota bika pozdro homik
Mathieo Napisano 18 Marca 2008 Napisano 18 Marca 2008 Dostałem nowy kask z klubu, limar 908, jakby ktoś chciałby go zobaczyć to google czeka. Jeszcze cichy przyjdą ale na razie spodenki nie dotarły. Gadałem już z rodzicami o szosie a torówkę mam gwarantowaną . To wszystko, spadam w kime narazka
fallout Napisano 18 Marca 2008 Napisano 18 Marca 2008 Kompletnie nic bo wszystko działa w rowerze jak należy, umyty jest a pogoda dziś była tak paskudna że dawno takiej nie było. Jak nie padał śnieg, to padał deszcz a jak nie deszcz to grad a jak nic nie padało to wiało i słońce świeciło przez 10 minut. Parę razy już chciałem iść trochę pokręcić ale za każdym razem nim zdążyłem się ubrać coś zaczynało padać
WojteK! Napisano 19 Marca 2008 Napisano 19 Marca 2008 U mnie tylko 10km po szosce w 25min. Kurde +2*C....;/ zimno...
Mod Team bogus Napisano 19 Marca 2008 Mod Team Napisano 19 Marca 2008 Zamówiłem klamki DeOne. Już do mnie jadą.
fallout Napisano 19 Marca 2008 Napisano 19 Marca 2008 kupiłem w kauflandzie lampke diodową na przód za 9 zł, ważne aby świeciła a lepszą sobie sprawie w przyszłości
kantele Napisano 19 Marca 2008 Napisano 19 Marca 2008 słuchajcie, ja wiem, że to mało rowerowe pytanie ale... gdzie niedaleko Polski można pojechać w końcu kwietnia, aby jeszcze się załapać na trochę śniegu do jeżdżenia na snowboardzie? na pewno ktoś z was wie
Ecia Napisano 19 Marca 2008 Autor Napisano 19 Marca 2008 Na Słowację . Można i w maju Pozdrówko tatrzańskie
DuzyMarek Napisano 19 Marca 2008 Napisano 19 Marca 2008 słuchajcie, ja wiem, że to mało rowerowe pytanie ale...gdzie niedaleko Polski można pojechać w końcu kwietnia, aby jeszcze się załapać na trochę śniegu do jeżdżenia na snowboardzie? na pewno ktoś z was wie Zapraszam do Poznania - u nas dzisiaj się biało zrobiło
karolyfer Napisano 19 Marca 2008 Napisano 19 Marca 2008 Dzisiaj ostatni dzień w szkole i test roczny z biologii, poszło całkiem całkiem Potem na rower i przekonałem się o przejściowości klimatu w Polsce na własnej skórze. Jak planowałem wyjście była wiosna, jak wyjechałem przedwiośnie(jesień ) a w trasie zaskoczyła mnie zima ze śniegiem Idą do mnie Avidy SD7 2008 i Kenda Karma sztuk 1 Aaa i jeszcze skarpetki Verge po 5 zł z allegro W święta postaram się złożyć rower do kupy i pokręcić trochę na nowych częściach
Wax Napisano 19 Marca 2008 Napisano 19 Marca 2008 Dziś intensywnie szukałem w inernecie lekkiej sztycy i lekkich części typu zacisk sztycy, zaciski kół i kapsle na mostek. I tutaj pytanie, miał ktoś styczność z tym korkiem ?? http://allegro.pl/item325020609_korek_do_w...n_boplight.html Chodzi mi o to czy jest tam prawdziwy carbon czy tylko jakaś tam folia i jaka jest tego waga. Nawaliło śniegu i z planów weekendowych lipa.
Xordus Napisano 19 Marca 2008 Napisano 19 Marca 2008 Przykręciłem nowe klamki Teraz tylko czekam na ładna pogodę
Biera Napisano 19 Marca 2008 Napisano 19 Marca 2008 co za pogoda o_O wstałem rano - na dworze sypie śnieg i klepie "brrr" pomyślałem rezygnując z pójścia na pierwsze dwa zajęcia. przez głowę przemknęła mi myśl o rowerze. Spojrzałem za okno - BRRRRRRRR! tym razem myśl była jeszcze donoślejsza. po dwóch godzinkach patrze przez okno a tu słoneczko o_O no to dalej na rower, zrobiłem 31 km ze średnią 23 na godzinę, wziąłem prysznic i poszedłem na wyklad. Wychodzę z wykładu a tu biało, środek zimy... z trudem udalo mi się przedostać dwie ulice dalej na niemiecki. a po niemieckim - przedwiośnie. Niby śnieg jest ale topnieje, słoneczko dość ciepło. Wróciłem do domu wziąłem samochód i pojechałem do krotoszyna. Nie minęło kilka chwil i znowu sypło śniegiem. Jazda przez pół trasy 60 - 80 km/h i twarz przyklejona do przedniej szyby bo absolutnie nic nie widać. potem przestało padać to już się dało jakoś jechać, ale ogólnie masakra
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.