Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 6

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
L-B to nigdy nie będzie...dla mnie l-b to under 9kg. Koła pod v-ki-obręcze bontrager najwyższy model jakiś piasty XTR 950, sprychy DT czarne. Nie będzie kolorowych nypli ;) . Ze smaczków tego roweru...to właśnie koła, jakieś śrubki a2z w korbie, kółeczka alu tylnej przerzutki, podkładki pod mostek Kozaka, sztyca Thomsona, SLR XC....Waga nie była celem przy składaniu tego roweru. Cel-niezawodny, niepowtarzalny, ładny...i właśnie taki jest. :P Mój.

O to interesujące i tak wyjdą kółka, ciekawe jak wyglądają te obręcze :D Takie smaczki jakie opisałeś w rowerze lubię :P Ładny musi być, co z tego że może być tanio i na starym zajechanym sidzie i z brzydką a jedynie lekką ramką, jak ma być fajny rower to musi dobrze pracować i fajnie wyglądać a nie tylko ważyć. Dla mnie twój bike to będzie już l-bike {lekki bike a nie light bike - rower projekt prawie że tylko w stronę wagi budowany}. Co do śrubek do korb A2z to zobacz do tematu o ciekawych aukcjach na allegro, napisałem tam coś co może pomóc ci w wyborze :D

A co zrobiłem dzisiaj rowerowego? Nic, na siodełku juz nie byłem z tydzień - jakoś brak czasu lub chęci, albo inne zajęcia są...

Bilskij - ale zapie****asz na tym filmiku, Tora bardzo dobrze ci pracuje jak widać :D

Napisano

A ja dziś zacząłem sezon ;)

Czyli zrobiłem 12 km -czyli prawie nic :D W krótkich spodenkach. Wiało jak cholera, włąsnie pije jakieś lekarstwo na powstrzymanie choroby :D

Pozdrawiam

Napisano

ja dzisiaj tylko 10 km, ale za to intensywnie

jutro zamierzam pośmigać coś więcej, może nawet zaraz skoczę po pompkę i założę terenowe gumki:)

Napisano

Dotarł bomber, przyciąłem rurę, nabiłem szyszkę, zamontowałem i stoi...bo chory jestem. Czekam na resztę części... ;) co do posta Adik źle mnie zrozumiałeś, mam już śrubki a2z-piękne, srebrne a'la xtr

Napisano

Osprzęt coś w granicach LX/XT gdyż mam 1500zł zeby mu złożyć baja... Mój młodszy napaleniec ma 11 lat i zaraziłem go... ;)

Na chwile obecną chce złożyć mu rower ponize 12kg, ale jak bedzie 11 to bedzie lajt :D

Napisano

o.O też chce takiego brata xDD a mój coś mnie nie wspomaga i mojej pasji i nadal jestem skazany na ten , wkurzajacy mnie, zniszczony, prawie padnięty napęd sh*tmano ;S jeszcze spd i odkładam na x7/lx ;)

Napisano

zrobiłem 15.4km do szkoły i z powrotem. A przed chwila skończyłem czyścić napęd, który teraz lśni sie jak psu klejnoty ;):D po za tym zdemontowałem instalacje starego licznika, który wysypał sie podczas poniedziałkowej wywrotki. Kiedy coś go zastąpi sam nie wiem..

Napisano
Jutro jak będzie ładna pogoda to będzie jakiś wypad na 100%

Mi z jazdą ostatnio wogóle nie wychodzi, kompletny brak czasu ;) . II semestr studiów i tak dalej i tak dalej...

Musze poczekać na dostawe wolnego czasu...

Zawsze jak jest ładna pogoda to ja musze gdzieś jechać, załatwiać coś, mieć kupe innych rzeczy na głowie. Zazdraszczam Wam jednym słowem :D Pozdro.

Napisano

Ja dziś założyłem linki i pancerze nowe :] jutro regulacja... dziś mi sie już nic nie chce bo głowa mnie boli zaraz spać pójdę pewnie :P

Napisano

Ja tez skorzystalem z ladnej pogody po szkole i poszedlem na rower. Wyszlo 41,5 km ze srednia 25 km/h, szkoda ze tak malo ale sie spieszylem na transmisje skokow narciarskich :P

Napisano

NA rowerku 24km 1h 15 minut.

Mam siodełko <33

Ale nie carbonowe, tylko zwykłe, znaczy ono jest z carbonu, tylko prętów nie ma węglowych :)

5ef85f00361f249a.jpg

cef0c5a5b3f4c284.jpg

Kocham je, zrobiłem sobie ołtarz z siodełkiem w roli głównej. Jutro jadę na jakiś porządny trening z wujkiem, to wrzucę foki całego roweru.

<sorry za jakość ale stary pożyczył aparat kumplowi i musiałem telefonem cyknąć :)>

:P

Napisano

10 km po mieście, na więcej nie było czasu i za grubo się ubrałem. Jak myślicie czy po zmianie mostka na - mogą mnie zacząc bolec plecy ? Przyzwyczaje się do tego?

Napisano

40km po Złotej Górze, mili leśniczy i jakaś firma zrobili nam fajny podjazd i kilka trasek nowych :)

Przyszła rama CUBE LTD, po prostu piękność... Następna moja rama to Cube właśnie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...