Adik Napisano 6 Marca 2008 Napisano 6 Marca 2008 L-B to nigdy nie będzie...dla mnie l-b to under 9kg. Koła pod v-ki-obręcze bontrager najwyższy model jakiś piasty XTR 950, sprychy DT czarne. Nie będzie kolorowych nypli . Ze smaczków tego roweru...to właśnie koła, jakieś śrubki a2z w korbie, kółeczka alu tylnej przerzutki, podkładki pod mostek Kozaka, sztyca Thomsona, SLR XC....Waga nie była celem przy składaniu tego roweru. Cel-niezawodny, niepowtarzalny, ładny...i właśnie taki jest. Mój. O to interesujące i tak wyjdą kółka, ciekawe jak wyglądają te obręcze Takie smaczki jakie opisałeś w rowerze lubię Ładny musi być, co z tego że może być tanio i na starym zajechanym sidzie i z brzydką a jedynie lekką ramką, jak ma być fajny rower to musi dobrze pracować i fajnie wyglądać a nie tylko ważyć. Dla mnie twój bike to będzie już l-bike {lekki bike a nie light bike - rower projekt prawie że tylko w stronę wagi budowany}. Co do śrubek do korb A2z to zobacz do tematu o ciekawych aukcjach na allegro, napisałem tam coś co może pomóc ci w wyborze A co zrobiłem dzisiaj rowerowego? Nic, na siodełku juz nie byłem z tydzień - jakoś brak czasu lub chęci, albo inne zajęcia są... Bilskij - ale zapie****asz na tym filmiku, Tora bardzo dobrze ci pracuje jak widać
Mod Team bogus Napisano 6 Marca 2008 Mod Team Napisano 6 Marca 2008 Mam nadzieję, że za chwilę wyjdę na rower i przy okazji zakupię torebkę do roweru.
Kubus18 Napisano 6 Marca 2008 Napisano 6 Marca 2008 A ja dziś zacząłem sezon Czyli zrobiłem 12 km -czyli prawie nic W krótkich spodenkach. Wiało jak cholera, włąsnie pije jakieś lekarstwo na powstrzymanie choroby Pozdrawiam
Wax Napisano 6 Marca 2008 Napisano 6 Marca 2008 Kupiłem dzisiaj korbe XT 44/32/22 o manetki XT RFP. Zadowoloniony na maxa Jeszcze tylko kaseta i full XT
siwyex Napisano 6 Marca 2008 Napisano 6 Marca 2008 A ja składam baja bratu i to pierwsza rzecz : http://allegro.pl/item319218373__rama_mtb_...ca_gratis_.html
Ciastkorz Napisano 6 Marca 2008 Napisano 6 Marca 2008 Niezle A jaki osprzet tam planujesz ;p? a brat tez jakiegos light-bike'a chce bo Twój giant na nogi powala ;P
Mod Team bogus Napisano 6 Marca 2008 Mod Team Napisano 6 Marca 2008 W sklepie rowerowym nie byłem, ale zrobiłem nowe foty roweru. Teraz oczekiwanie na rekolekcje.
Biera Napisano 6 Marca 2008 Napisano 6 Marca 2008 ja dzisiaj tylko 10 km, ale za to intensywnie jutro zamierzam pośmigać coś więcej, może nawet zaraz skoczę po pompkę i założę terenowe gumki:)
Spider Napisano 6 Marca 2008 Napisano 6 Marca 2008 Dotarł bomber, przyciąłem rurę, nabiłem szyszkę, zamontowałem i stoi...bo chory jestem. Czekam na resztę części... co do posta Adik źle mnie zrozumiałeś, mam już śrubki a2z-piękne, srebrne a'la xtr
siwyex Napisano 6 Marca 2008 Napisano 6 Marca 2008 Osprzęt coś w granicach LX/XT gdyż mam 1500zł zeby mu złożyć baja... Mój młodszy napaleniec ma 11 lat i zaraziłem go... Na chwile obecną chce złożyć mu rower ponize 12kg, ale jak bedzie 11 to bedzie lajt
Ciastkorz Napisano 6 Marca 2008 Napisano 6 Marca 2008 o.O też chce takiego brata xDD a mój coś mnie nie wspomaga i mojej pasji i nadal jestem skazany na ten , wkurzajacy mnie, zniszczony, prawie padnięty napęd sh*tmano ;S jeszcze spd i odkładam na x7/lx
TomekW Napisano 6 Marca 2008 Napisano 6 Marca 2008 Z jednej strony narzekasz na padniete sh*tmano a z drugiej chceesz kupowac x7 / Lx
omen Napisano 6 Marca 2008 Napisano 6 Marca 2008 zrobiłem 15.4km do szkoły i z powrotem. A przed chwila skończyłem czyścić napęd, który teraz lśni sie jak psu klejnoty po za tym zdemontowałem instalacje starego licznika, który wysypał sie podczas poniedziałkowej wywrotki. Kiedy coś go zastąpi sam nie wiem..
Xordus Napisano 6 Marca 2008 Napisano 6 Marca 2008 Wyregulowałem hamulce Jutro jak będzie ładna pogoda to będzie jakiś wypad na 100%
Wax Napisano 6 Marca 2008 Napisano 6 Marca 2008 Jutro jak będzie ładna pogoda to będzie jakiś wypad na 100% Mi z jazdą ostatnio wogóle nie wychodzi, kompletny brak czasu . II semestr studiów i tak dalej i tak dalej... Musze poczekać na dostawe wolnego czasu... Zawsze jak jest ładna pogoda to ja musze gdzieś jechać, załatwiać coś, mieć kupe innych rzeczy na głowie. Zazdraszczam Wam jednym słowem Pozdro.
heavy_puchatek Napisano 7 Marca 2008 Napisano 7 Marca 2008 Dzisiaj znów poszkolne wały. Wiosny chyba już nikt nie odwoła 31,07km ze średnią 19,85km/h i średnim pulsem 139
andi333 Napisano 7 Marca 2008 Napisano 7 Marca 2008 Dziś pierwszy pierwszy wypadzik z żonką ,rowerek jej się spodobał teraz niech szlifuje forme
omen Napisano 7 Marca 2008 Napisano 7 Marca 2008 46.4km czasu, a więc także średniej nie podam bo jeżdżę bez licznika może to i nawet dobrze..
Ciastkorz Napisano 7 Marca 2008 Napisano 7 Marca 2008 Ja dziś założyłem linki i pancerze nowe :] jutro regulacja... dziś mi sie już nic nie chce bo głowa mnie boli zaraz spać pójdę pewnie
tomeks Napisano 7 Marca 2008 Napisano 7 Marca 2008 28.15km szoska ze srednia 27.14 km/h. mialo byc mniej niz 1h ale wyszlo 1.02h ;]
olek123 Napisano 7 Marca 2008 Napisano 7 Marca 2008 Ja tez skorzystalem z ladnej pogody po szkole i poszedlem na rower. Wyszlo 41,5 km ze srednia 25 km/h, szkoda ze tak malo ale sie spieszylem na transmisje skokow narciarskich
Kamil_ Napisano 7 Marca 2008 Napisano 7 Marca 2008 43km po szkole, ze średnią prędkością 23,8km/h. Zaczynam się czuć coraz lepiej
Nawrotek Napisano 7 Marca 2008 Napisano 7 Marca 2008 NA rowerku 24km 1h 15 minut. Mam siodełko <33 Ale nie carbonowe, tylko zwykłe, znaczy ono jest z carbonu, tylko prętów nie ma węglowych Kocham je, zrobiłem sobie ołtarz z siodełkiem w roli głównej. Jutro jadę na jakiś porządny trening z wujkiem, to wrzucę foki całego roweru. <sorry za jakość ale stary pożyczył aparat kumplowi i musiałem telefonem cyknąć >
fallout Napisano 7 Marca 2008 Napisano 7 Marca 2008 10 km po mieście, na więcej nie było czasu i za grubo się ubrałem. Jak myślicie czy po zmianie mostka na - mogą mnie zacząc bolec plecy ? Przyzwyczaje się do tego?
gerus Napisano 7 Marca 2008 Napisano 7 Marca 2008 40km po Złotej Górze, mili leśniczy i jakaś firma zrobili nam fajny podjazd i kilka trasek nowych Przyszła rama CUBE LTD, po prostu piękność... Następna moja rama to Cube właśnie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.