thomash Napisano 25 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Witamy.... Ja mogę się pochwalić tym że mój evo wzbogacił się o pedałki PDM520 a ja o butki sh-m072 , w sierpniu mało jeździłem i na liczniku dopiero 1500km...do tej pory nie mam żadnych zastrzezeń co do roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marker Napisano 11 Września 2005 Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Wczoraj zrobiłem troche ostrzejszy test... ostra jazda w łagiwenikach... nic isę nie zespuło, wszystko działało naprawde dobrze. Sprzęt świetnie się spisywał w odrużnieniu od kierowcy no ale nie będe was tu zanudzał mam już na nim przejechane 1500km i jak dotąd nic nie nawaliło... no... tylko 8 dętek poszło... ale to szczegół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szalik666 Napisano 11 Września 2005 Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Witam ja tez jestem szczesliwym posiadaczem Unikie Evo '04 Rower posiadam od pół roku i ma prtzejchane ok 1700km i wszytsko smiga jak bym go dopiero kupił oprócz amorka troche sie sprezyny wyrobiły i zrobił sie strasznie miekki. :grin: :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 11 Września 2005 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Mój Evo dostał dzisiaj komplecik nowych opon, a na dodatek fajnie pasujących kolorystycznie . Przebieg prawie 2000km i żadnych problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marker Napisano 11 Września 2005 Udostępnij Napisano 11 Września 2005 oprócz amorka troche sie sprezyny wyrobiły i zrobił sie strasznie miekki Za to u mnie jak był twardy tak jest... czasem to mam wrażenie że ta Gila posiada blokadę skoku... myśle nad wymianą sprężyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szalik666 Napisano 11 Września 2005 Udostępnij Napisano 11 Września 2005 No to masz fajnie mozemy sie wymienic sprezynami Ale ile wazysz bo ja 80 kg i i niezle go skatowałem:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marker Napisano 11 Września 2005 Udostępnij Napisano 11 Września 2005 ja troche mniej bo 55kg ale też go nieźle katuje. Cały czas a to musze sobie skoczyć, a to gdzies zjechać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kos Napisano 17 Września 2005 Udostępnij Napisano 17 Września 2005 moja gila tez twarda.. na zjazdach to prawie jak sztywniak. na podjazdach to pompuje jak głupia. w czerwcu 06' wymieniam na cos porządniejszego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 18 Września 2005 Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Ja tez planuje wymiane amorka na wiosne 06' i chce wymienic na SR SUNTOUR XCP 75 L.O. albo na duro 100mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szalik666 Napisano 18 Września 2005 Udostępnij Napisano 18 Września 2005 to wyzej to ja zapomniałem sie zalogowac :oops: :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 18 Września 2005 Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Hm, a ja mam ojca Evolutiona, Everesta DX No i spisuje sie dobrze, ma przejechane prawie 3500 tys, ale nie używam go do turystyki Trochę skaczę, jeżdże generalnie agresywnie, i w przyszłym roku wymieniam go na Kone Hossa Ale praktycznie nie miałem w nim żadnej awarii, jedyne co wymieniłem to oponki, bo semislicki nijak nie pasowały do mojej jazdy. Teraz mam Maxxisy i jeździ się na nich cudownie Aha, dodam tylko że ważę 90kg więc mój Everest nie ma łatwego życia o nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szalik666 Napisano 19 Września 2005 Udostępnij Napisano 19 Września 2005 [glow=blue:9a813d6f8d]No to rzeczywiscie twój rowerek nie ma łatwego zycia A mój ma tak samo waze 80 kg i zawsze musze zaliczyc jakas chopke schody itp. i dlatego wyminiam amorka bo mi korki zaczeła juz przeskakiwać i juz sie pekam troche aby i sprezyna w twarznie walne:D:D[/glow:9a813d6f8d] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 20 Września 2005 Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Hm, mój działa jak należy. Tzn nic się nie popsuło "nagle". Ale padła regulacja w amorku, pare razy pokrzywiłem siodełko, no i przydałoby się już kasetę z łańcuchem wymienić... Ale to już będzie problem mojego taty, bo on nim będzie jeździł jak kupię Hossa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szalik666 Napisano 20 Września 2005 Udostępnij Napisano 20 Września 2005 No u mnie jeszce dziła regulacja ale jak dobije amorek to zminia sie twardosc amorka tragedia. A jesli chodzi o siodełko to juz jedno złamałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cybula Napisano 28 Września 2005 Udostępnij Napisano 28 Września 2005 HA! Od dzisiaj jestem szczesliwym posiadaczem Evolution 05. za dodatkowe 150zł wyposazylem go jeszcze w lampke LED CatEye przednią - 100zł (byla wliczona w cene roweru w ramach przeceny) lampke tylną - 30zł, błotniki - 55zł i siebie wyposazylem w kask Authora - 75zł. na razie jestem niesamowicie zadowolony. bede go testowal prawie codziennie w drodze z domu do szkoly a w weekendy w jakis dluzszych trasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szalik666 Napisano 1 Października 2005 Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Na pewno spisze sie rower dobrze ja przejechałem 1800km w ciezkich warukach eksploatacji i wszystko chodzi cacy wiec rzycze milego jezdzenia na twoim nowym rumaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 2 Października 2005 Udostępnij Napisano 2 Października 2005 A mnie przedwczoraj wzięło coś na jazdę w deszczu, no i wczoraj musiałem wyczyścić rowerek Calutki był obklejony błotem, łańcuch się dało wygiąć na ogniwach i tak zostawał :-D Ale po wyczysczceniu i nasmarowaniu wszystko chodzi dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CrAzY_ToMaSh Napisano 23 Października 2005 Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Unibike jak dla mnie jest jedna z lepszych firm... Maja tanie i naprawde dobre rowery !! Jestem bardzo zadowolony ze swojej kozy... :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 23 Października 2005 Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Niezłe Foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CrAzY_ToMaSh Napisano 23 Października 2005 Udostępnij Napisano 23 Października 2005 dzieki.. 8) mam jeszcze kilka takich fotek :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 23 Października 2005 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2005 mam jeszcze kilka takich fotek Już chyba każdy widział , a tak pozatym Witam w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 24 Października 2005 Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Niedawno dostałem katalog rowerowy UNIBIKE i przyznam szczerze, że spodobały mi się niektóre modele, a w szczególności model EVOLUTION. Może mi ktoś podać cenę sklepową tego roweru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CrAzY_ToMaSh Napisano 24 Października 2005 Udostępnij Napisano 24 Października 2005 ja za swojego zaplacilem cos ok. 1200zl :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 24 Października 2005 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Na stronce www.unibike.pl masz opisane wszystkie modele i podane ceny , a jeżeli chodiz o evolution to cena katalogowa to 1299zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 24 Października 2005 Udostępnij Napisano 24 Października 2005 www.unibike.pl <= tam masz ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.