cusek Napisano 21 Maja 2009 Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Ściągnij dętkę włóż do wody i patrz gdzie bąbelki, ale na pompuj porządnie żeby ewentualna dziurka się rozszerzyła;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cusek Napisano 22 Maja 2009 Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Zobaczcie jak koleś żyłuje naszego kolegi:D Na filmu EVO `06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
epol Napisano 22 Maja 2009 Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 @kello, cusek , mam w planach to sprawdzić ale ostatnio mało czasu mam. W przyszłym tygodniu sprawdzę i dam znać czy oponka była dziurawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
epol Napisano 28 Maja 2009 Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 A jednak była malutka dziurka w dętce na "spawie". Zakleiłem i zobaczymy czy będzie gicior a jak nie to wymienię dętkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekliga Napisano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Witam. Czy ktoś z was moze posiada Unibike Expert 2009. Baaardzo poważnie zastanawiam się nad kupnem roweru i oczekuję waszych opinii. Pozdrawiam, Bartek z Bydgoszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Witam.Czy ktoś z was moze posiada Unibike Expert 2009. Baaardzo poważnie zastanawiam się nad kupnem roweru i oczekuję waszych opinii. Pozdrawiam, Bartek z Bydgoszczy również się dołączam do pytanka ; )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarbla Napisano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Dwa rowery z rocznika 2008. Unibike Expert (do dziś 2130km), sześć maratonów MTB, zerwany hak, suport zaczyna łapać lekkie luzy. Jeszcze kilkaset km się przetoczę na nim, a potem wymiana. Zmieniłem pedały na SPD, łańcuch na HG 93. Jeden komplet klocków zdarty totalnie. W przednim hamulcu trzeba było przeczyszczać tłoki. Unibike Zethos (5840km). Kaseta się rozsypała po 3,9kkm. Teraz zamiast HG 50 jest XT, a zamiast łańcucha HG 53 jest HG 73. Jeden komplet klocków hamulcowych zużyty całkowicie. Ogólnie rowerki mi się podobają i jestem z nich generalnie zadowolony. Tylko hamulce Avidy jakoś mi się nie za bardzo podobają... Mam podobne odczucia jak osoba, która napisała ten post --> http://www.mazovia.vel.pl/forum/index.php?...9c2a9fcf0f800e2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekliga Napisano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Witam.Czy ktoś z was moze posiada Unibike Expert 2009. Baaardzo poważnie zastanawiam się nad kupnem roweru i oczekuję waszych opinii. Pozdrawiam, Bartek z Bydgoszczy Dziś kupiłem sobie Unibike Expert 09. Jest po prostu REWELACYJNY!!! Jechałem nim w deszczu i spisywał się tak samo znakomicie jak na suchej nawierzchnii. Polecam go wszystkim rowerowiczom! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wildcat Napisano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Również posiadam Experta '09. Przejechałem 527 km. Rower spisuje się znakomicie. Jeśli macie jakieś pytania, to piszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawci0kas Napisano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 WITAM! Posiadam unibika evo z 2009r. Prebieg ok 100km, data zakupu 29.06.09 . Foto: http://img199.imageshack.us/i/obraz001c.jpg/ http://img218.imageshack.us/i/obraz002tsv.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cusek Napisano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Opisuj co wymieniłeś ja u siebie: Gripy-zdarły się siodło-skrzypiało klocki-zdarte napęd - czeka wymiana zajechał sie na mtb i oponki szybko sie zużywają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawci0kas Napisano 1 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 hmm... ja u siebie na razie nic nie zmieniałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarbla Napisano 1 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Opisuj co wymieniłeś ja u siebie:Gripy-zdarły się siodło-skrzypiało klocki-zdarte napęd - czeka wymiana zajechał sie na mtb i oponki szybko sie zużywają. Coś podobne przez krótki czas było i u mnie. Na początku wszystko było ok. Po przejechaniu kilkuset km siodełko zaczęło lekko skrzypieć (np. na dużych nierównościach). Trwało to przez następne 300-400km a potem owe skrzypienie ustało. Teraz jest cisza i nic nie skrzypi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endriu Napisano 5 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Wchodzę do klubu z modelem Zethos-witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trucho Napisano 14 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 No to i ja się dopiszę. Od piątku posiadam Evo'09 i na razie jestem zadowolony;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kikas Napisano 22 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Posiadam Unibike Mission Niestety nie wiem jaki rocznik modelu ale chyba 2006 ogólnie jestem z niego zadowolony ale denerwowała mnie tylna opona (mieszkam w górach) była fabrycznie prawie gładka ale nie ma problemu z którego nie da się wyjść i zamieniłem się oponą z bratem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doncarl Napisano 30 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Ja posiadam evo'09, kupiony w maju. Jak dotąd zero usterek, może przez to że rzadko jeżdżę po cięzkich terenach. Ogólnie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Unibike Flite 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janchinho Napisano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Ja posiadam Unibike evo08,przebieg 1500km ,jak na razie dobrze się sprawuje,lecz zauważyłem lekką centre z przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Mam w planach zakupić experta 09 prosze o opinie czy warto i jak z wytrzymaloscią ramy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekwp Napisano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Unibike Expert 2009. 100% zadowolenia, pełna żyleta ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarbla Napisano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Mam pytanie do osób posiadających Experta '08. Producent w specyfikacji na swojej stronie podawał, że montował piasty KT. Natomiast w moim rowerze były założone FORMULA e-HUB. Jak jest w Waszych rowerach z rocznika 2008? I jak się ma jakościowo KT do Fromuli e-HUB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam12 Napisano 4 Września 2009 Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Unibike Expert 2009. To się nazywa przyjemność z jazdy PS. Pytanie do bardziej doświadczonych. Na co szczególnie zwrócić uwagę na początku jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
butch Napisano 6 Marca 2010 Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Witam posiadaczy Unibike'a! Panowie mam pytanie do posiadaczy ZETHOS'A. W specyfikacji podanej przez producenta widnieją opony Schwalbe Hurricane 28x1.6. Czy ta opona to jest model z wkładką antyprzebiciową Kevlar Guard czy bez tej wkładki? Z góry dzięki za odpowiedź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitUSER Napisano 6 Marca 2010 Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Pytanie do posiadaczy Experta. Ile macie skoku amora 100 czy 120? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.