DamianFuji Napisano 17 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 posiadam takie części : korby shimano alivio + manetki i przerzutka sram x-7 teraz zastanawiam sie jaką przerzutkę na przód, jaki łańcuch, pancerze i pedały tylko nie spd(jak sądzicie sprawdzą się ns pancacke?)? piszcie jeżeli o czymś zapomniałem;d... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 17 Lutego 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Większość tych informacji znajdziesz na forum. A co z kasetą? Przerzutka przód... tutaj celowałbym w LX do 2004 down swing. Doskonale pracuje i jest lekka (138g). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 17 Lutego 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 W jakiej dyscyplinie jeździsz, że potrzebne Ci są takie platformy NS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verul Napisano 17 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Ja polecam ta bo mam http://www.bikeman.pl/product_info.php/products_id/481 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.