susi33 Napisano 15 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Własnie sie przymierzam do odmłodzenia roweru mojego ojca. Jest to rower MTB marki Girardengo (pewnie jakis lepszy makrokesz). Jako ze jezdzi nim codziennie do pracy a jak jest cieplej to prawie codziennie na działke to pomyslałem że przydałoby się troche polepszyć sprzet. Po ogledzinach doszedłem do wniosku że rama mogła by zostać (stalówka cienkie rurki wiec aż taki kloc nie jest) ale nie ma możliwości zamontowania haka. I tu mam pytanie. Da sie jakoś przerzutke która powinna być mocowana na hak zamontować na śrubę? Czy jestem skazany na przerzutki na śrube? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 15 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 da się zapytaj w rowerowym o przejściówkę. montuje sie przejściówkę na śrubę i do niej mocuje się przerzutkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 15 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 takie cudo ? : http://www.allegro.pl/item310474396_hak_do_przerzutki.html M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 16 Lutego 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Tak, takie cuś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.