Mod Team bogus Napisano 14 Czerwca 2009 Mod Team Napisano 14 Czerwca 2009 Po kilku miesiącach użytkowania pompki Decathlon muszę powiedzieć, że sprawuje się dardzo dobrze. Można ją brać w ciemno i na nią nie narzekać. W tej cenie na pewno nic lepszego nie kupisz.
creative1989 Napisano 14 Czerwca 2009 Napisano 14 Czerwca 2009 sam już nie wiem, w tej cenie mogę mieć GS-01, ale jeśli ten Rockrider dobrze się sprawuję i jest trwały a do tego jest mały i poręczny, chyba go kupię
Barmanix Napisano 26 Czerwca 2009 Napisano 26 Czerwca 2009 W sumie szkoda, że nie znalazlem tego tematu wcześniej, też szukalem pompki do amorka i wybór padł na scott pro 600, pompka jest spoko, ale cena już mniej 167zł... ehhh... a te linki co podałeś 3 posty wyżej, można zaryzykować.
gdy Napisano 28 Czerwca 2009 Napisano 28 Czerwca 2009 obecnie uzywam tej rockridera i jak na razie zero problemów w przeciwieństwie do wczesniej uzywanej beto . beto sh*t jakich mało od poczatku pompowała tylko do ok 1,5 mpi a w czasie sprawdzania (podczas reklamacji) przez sprzedawce została mu w łapach ta część do przełączania na małe i duze cisnienie . beto nie polecam !!! rockrider jak najbardziej chociaz po ostatnim szaleństwie z podwyzkami cen na art.rowerowe w deca to nie wiem ile to kosztuje
snooki Napisano 28 Czerwca 2009 Napisano 28 Czerwca 2009 obecnie uzywam tej rockridera i jak na razie zero problemów w przeciwieństwie do wczesniej uzywanej beto . beto sh*t jakich mało od poczatku pompowała tylko do ok 1,5 mpi a w czasie sprawdzania (podczas reklamacji) przez sprzedawce została mu w łapach ta część do przełączania na małe i duze cisnienie . beto nie polecam !!! rockrider jak najbardziej chociaz po ostatnim szaleństwie z podwyzkami cen na art.rowerowe w deca to nie wiem ile to kosztuje Obecnie kosztuje 89 zł - podkoczyła o 20 zł
Patryke Napisano 7 Lipca 2009 Napisano 7 Lipca 2009 Ostatnio wszystkie ceny masakrycznie u nich podskoczyły, np. pedały Time Atac kosztowały 159 zeta, a teraz 249 czy 259 - masakra. Zresztą praktycznie wszystko do roweru tam zdrożało, ja bym poczekał na koniec sezonu
szych Napisano 2 Sierpnia 2011 Napisano 2 Sierpnia 2011 Odgrzeję kotleta, bo właśnie takową zakupiłem. Obecnie cena wynosi 109,99PLN. Pompka nie różni się niczym od wersji z 2009. Zaledwie kilka złotych drożej widziałem dziś Zefala Z Shock i mocno się zastanawiam nad wymianą. Miał może ktoś możliwość testować oba te modele?
Vlaho Napisano 6 Listopada 2011 Napisano 6 Listopada 2011 Też dziś ją oglądałem, cena 109 złotych, wyglądała dość solidnie. Jakby była za 69, to bym wziął, a tak to zastanawiam się czy warto ją kupować. Jak myślicie? BTW, czy można taką pompką pompować też koła, przy użyciu np. jakiejś przejściówki? W temacie jestem zielony, a chciałbym mieć jedną pompkę i do amora, i do kół. Kupowanie dwóch pompek z manometrem trochę mi się nie uśmiecha, za dużo pieniędzy bym wydał. Tak więc czy da się kupić taką wielofunkcyjną pompkę?
severian Napisano 6 Listopada 2011 Napisano 6 Listopada 2011 Prędzej odpadnie ci ręka niż napompujesz nią koło.
Patryke Napisano 8 Listopada 2011 Napisano 8 Listopada 2011 Pompować da radę tylko jak wspomniano wcześniej sporo się namachasz - objętość tłoka jest strasznie mała. Ogólnie można zrobić tak, że pompujesz normalną, a tą do amora tylko sprawdzasz ciśnienie. Jak nie kupiłem sobie stacjonarki z manometrem to sam czasem tak robiłem
portege Napisano 17 Listopada 2011 Napisano 17 Listopada 2011 Posiadam pompkę do amora Decathlon od 4 lat. Dostałem ją razem z rowerem. Nie mam do niej żadnych zastrzeżeń. Działa jak należy. 100% zadowolenia więc po co przepłacać... Pozdr
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.