Skocz do zawartości

[sklep w Łodzi z butami shimano]

Rafał87

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

znacie jakieś dobre sklepy w łodzi gdzie mają duży wybór butów shimano

ja na razie znalazłem takie

PIASTA ŁÓDŹ UL. PUSZKINA 82

FR-SHOP ŁÓDŹ UL. FRANCISZKAŃSKA 53

FR-SHOP ŁÓDŹ UL. FRANCISZKAŃSKA 89

DYNAMO ŁÓDŹ UL. KILIŃSKIEGO 3

te znalazłem na stronie pawlaka co o nich sądzicie? jestem z poza łodzi więc wszystkich sklepów nie będe miał możliwości odwiedzić, wcześniej zadzwonie do tych sklepów i zapytam się o dostępność tego czego szukam (czyli Shimano SH-M122 niebieskie)

znacie jeszcze jakieś inne sklepy z butami shimano?

• Mod Team

Może być ciężko, ponieważ są to nowe buty na ten rok i prawdopodobnie żaden sklep jeszcze ich nie sprowadził. Powód to zalegający towar w magazynach. FR-shop mozesz raczej sobie odpuścić, nie sądze żeby to mieli. Prędzej już Piasta a później dopiero Dynamo. Na Kopernika też jest sklep a bodajże i dwa: jeden jest pod adresem Kopernika 62 (042) 636-95-86.

Najlepiej jakbyś podzwonił do każdego z tych sklepów przed wybraniem się i upewnił, że dany towar jest na sklepie. Telefony możesz poszukać w panoramie firm. Jak nie będziesz mógł znaleźć, napisz tutaj wtedy coś zaradzimy.

• 3 miesiące temu...
no niestety plany się pokrzyżowały i nie będę miał możliwości jechać do Łodzi więc chyba zostaje zakup przez internet, chyba że w następną sobotę by się udało.

jesli zdecydujesz sie na zakup przez neta, to widzialem ten model kiedys na ebayu, przeszukaj pod shimano, ja niestety nie mam teraz zbyt wiele czasu, moze wieczorem mi sie uda to ci wstawie bezposredniego linka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...