mlody_x Napisano 14 Lutego 2008 Napisano 14 Lutego 2008 Kłaniam się do admina, szperałem aczkolwiek nie znalazłem tu filmów z udziałem rowerów czy rowerzystów ktorzy biją prędkość na 2 kółkach. Mamy drifty, tricki, stoopie, DH czy mój pomysł będzię pozytywnie rozpatrzony?? Więc oto pierwszy film: kolo pogina na bike'u 236km/h:D
QWEY564 Napisano 14 Lutego 2008 Napisano 14 Lutego 2008 było... mimo wszystko dobre:D a tu jeszcze jeden link(tak wiem też już było ): PS a w temacie brakuje "[]"
mlody_x Napisano 14 Lutego 2008 Autor Napisano 14 Lutego 2008 O... udało mi się znaleźć Coś dla fanów DH Oj przepraszam za braki: "[]". Proszę wybaczyć człowiek uczy się całe życie. A propos, to musiało boleć... uuu
verul Napisano 14 Lutego 2008 Napisano 14 Lutego 2008 gdyby ten z ta rakieta robil to na normalnym rowerze tj mostek na minus, bez podkladek, pozycja aero itd to by wyciagnal znacznie wiecej. No i ta gieta kiera. Porazka.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.