Skocz do zawartości

[Gliwice] Wiosenne przebudzenie- zlot

Gary

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pogoda nie byla zla tylko wiaterek

A gdzie sie wszyscy podziali ???? Tyle Was mialo byc ;)

dzieki za dzisiejsza jazde bylo nas 3

Napisano

Jak będzię możliwość zrobienia spotkania w weekend w godzinach 12-14 to się pisze, bo mam do Was ok 40km ;) A w tygodniu na pewno nie dam rady zrobic takiego dystansu :D

Pozdrawiam

Napisano

sila wyzsza...siadla detka i nie mialem jak wyjechac z domu ... wstyd sie przyznac ze latek brak, ale sr, mam nadzieje ze nie czekaliscie - przekazalem ze nie dojade, kiedy nastepny "zlot"?;)

Napisano

29 ide do kumpeli na 18-tke, ale gdyby była ładna pogoda i zdążyłbym obrócić do 15 to moze bym wpadł ;) Ale to jest pod takim wielkim znakiem zapytania B)

• 10 miesięcy temu...
Napisano

Witam,

Jestem nowy na tym forum, bo od dziś - a to wszystko dla tego że nigdy wcześniej nawet o nim nie słyszałem.

Ale to nic, chciałem tylko dodać że gdyby informacje o takich spotkaniach pojawiały się na portalu dh-zone.com, wiedziałoby o nich większość jeżdżących Gliwiczan i tym samym frekwencja byłaby kilka, jeśli nie kilkanaście razy większa.

Zostawiam wam link: http://dh-zone.com/forum/ aha, i takie informacje należy umieszczać w kategorii ,,rowerowe USTAWKI".

Pozdrawiam :*

Napisano

Ja też byłbym chętny, chodź nikt o o Rudzie nie wspominał:thumbsup::)

Ustaliście coś? nie chcę czytać całego tematu:D

Napisano

Jeszcze nic. Proponuje się ustawić gdzieś w weekend, w celu pogadania na żywo o tej masie po GL. Bo na gg nie chce mi się bawić w konferencje ;] Zawsze to się zobaczy Wasze mordki :)

Napisano

spotkać się to nie glupie jednak potrzebuje nowego roweru, jestem w trakcie zakupu, co do gliwickiej masy. Czy ja wiem jeszcze górnośląska się nie rozkręciła a już chcecie gliwicką robić? Według mnie pomysł chybiony

Napisano

górnośląska masa się nie rozkręciła? dlaczego ?

jak jest ciepło, to przyjeżdża bardzo dużo osób! nie chce rzucać liczbami bo nie liczyłem ale na oko minimum 100 osób... wiec jak Katowice mają swoją mase to dlaczego Gliwice nie mogą miećB)

Napisano

Możemy gazetce "Nowiny Gliwickie" dać cynk że coś takiego organizujemy i o nas napiszą (przynajmniej kierowcy blaszaków będą wiedzieli które rejony omijać :P). Urząd miasta chyba nie będzie chciał współpracować. Policje jak się poprosi to da eskortę (ale ja z nimi nie mam zamiaru konwersować). Dziennik Zachodni można pomęczyć, PTTK też. A "stacje krzyżowe" można porobić na rynku, pod urzędem, dworcu PKP, itd. gdzieś gdzie jest dużo ludzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...