Skocz do zawartości

[Gliwice] Wiosenne przebudzenie- zlot

Gary

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jeśli zdążą mi wcześniej przywieźć meble to może też będę.

Jeśli nie, to będę z Wami myślami i będę czekał na następny termin.

Napisano

no mam nadzor z rana, ale jade z laptopem na rowerzyku, wiec jak sie uda, na 12 bede......tylko jaki program ?!? jakas traska, czy co? czy pogaducha na piwku. (i jedno i drugie mi pasuje, bo traske juz zrobie przed praca......wiec moze byc piwko).

Napisano

odpadlem po prologu, ale jak bylo?........mam nadzieje, ze ot dobra jaskolka i niejeden raz sie spotkamy. bylo milo.....

Napisano

Dzięki za krótkie spotkanie. My (a w szczególności ja) niestety odpadliśmy dość szybko (jak pisałem na swoim blogu).

Ale fajnie było się choć na chwilę spotkać i... oby to oznaczało początek czegoś cyklicznego.

Napisano

Jak to zwykle bywa połowa odpadła... Wszystko jest okej gdyby osoby w wieku 13-14 lat się zadeklarowały i nie przyjechały, bo wiadomo jak to jest z takimi małolatami... Ale osoby które są już w odpowiednim wieku mogłyby mieć jakieś zoobowiązania...Tj. deklaruje się że wpadne to wpadne, a jeśli mi coś wyskoczyło to choć na chwilkę się pokazać. A jeśli pilna sprawa to chyba kazdy to zrozumie. A tak widzę ze przy kazdym spotkaniu większość forumowiczów zachowuje sie jak te małolaty... I głupie tłumaczenia "nie chciało mi się", "za dużo wypiłem dzień wcześniej", "wypadło mi coś"... Zaczyna się to wszystko robić monotonne i traci sens umawiania się gdziekolwiek...

Napisano

siwex - nie badz taki pelno-letni (sadzac z winietki, od niedawna :D.....

w pewnym okresie zycia, nie wszystko kreci sie wokolo roweru a miara odpowiedzialnosci jest umiejetnosc wyboru i zachowania priorytetow, czego i tobie zycze na nowo rozpoczetej drodze w doroslosc.

ps. wczoraj samoistnie wyklarowala sie nocna jazda 20:30-22:15 po terenach poligonu czolgowego do lasów łabedzkich, okolic kapieliska po korty w labedach, przez czechowice, halde, i z powrotem do radiostacji.

bylo emocjonujaco no i 20-pare kilometrow. Moze chetni z nastepna niedziele o 20:30 - jak pogoda ok, to zbiorka pod radiostacja.

Napisano

To nie chodzi o to ze jestem dorosły (w końcu :)) tylko trzeba umieć się zachować, mając 16 lat zachowywałem się tak samo i to nie ma nic do rzeczy.

Napisano

w zwiazku z powyzszym - ktos we wtorek o 16.30 pod pkp? moze was podlamie, ale preferowalbym moze szose, gdyz po 1 nie chce mi sie zmieniac slickow na terenowki, a jedyne jakie mam waza ponad 700g/szt :D ale jakby cos nie ma wiekszego problemu :D dojechac dojade :D najwyzej bedziecie wolniej jechac hyhy :P

Napisano

ooooooooo zgrooozoooooo, slicki do terenowki, biezniki ciezsze niz 700 gram......no to ma kolega zgryz.

a moze przerzucic sie na szose ? rama lzejsza, kolka ciensze, oponki jak piorko i brak dylematow. hihi......(przepraszam za zlosliwosc po polnocy sie nie moglem pohamowac :-)

Napisano
ooooooooo zgrooozoooooo, slicki do terenowki, biezniki ciezsze niz 700 gram......no to ma kolega zgryz.

a moze przerzucic sie na szose ? rama lzejsza, kolka ciensze, oponki jak piorko i brak dylematow. hihi......(przepraszam za zlosliwosc po polnocy sie nie moglem pohamowac :-)

nie rozumiem o co ci sie rozchodzi :) domyslam sie ze nie zrozumiales w pelni tego co napisalem

sprawa wyglada tak, ze mam 2 komplety opon - jedne pod szose 1.25, a drugie terenowe, ale sprzedalem lekkie oponki i zostal mi sie jedynie komplet ciezkich klockow, na ktorych obawiam sie, ze bede sie szybciej meczyl :) a to ze teraz z racji kosmicznego blota i lenistwa(czyszczenie roweru)smigam glownie po szosie

Napisano

Wszelkie OT proszę skończyć.

Ten temat jest przeznaczony dla spraw związachyn z tematyką zlotów.

Sprawy mniejsze proszę załatwiać w temacie Rikera "Wspólna jazda", inaczej powstanie jeden wielki burdel.

Napisano

Witajcie

21 marca ( chyba :) ) zaczyna sie wiosna wiec moze zrobimy kolejny zlot ?!

Wiec proponuje o godzinie 15.30 na placu krakowskim w gliwicach zbiorka

Zapraszamy wszystkich z gliwic i okolic

Mam nadzieje ze beda wszyscy nawet ci ktorzy dopiero sie budza do sezonu rowerowego

nie spomne o tych szalencach ktorzy jezdza nawet w zimie

Pozdrawiam

i czekam na odpowiedzi co do godziny

Napisano

21 marca fajnie, że wiosna się zaczyna... ale będą już wtedy święta. I na przykład ja, który chętnie bym do Was dołączył, jadę na chatę...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...