Skocz do zawartości

[Gliwice] Wiosenne przebudzenie- zlot

Gary

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Co byście powiedzieli zeby z organizować w Gliwicach Zlot Bikerów, Z Gliwic i okolic

Jesli macie jakies pomysly gdzie i Kiedy Piszcie

Pozdrawiam

Napisano

Chciałbym dodać, że dwa lata temu przeprowadziliśmy taką akcję. Wtedy pomysłodawcą był WojtasGce.

Mini Zlot odbył się w bardzo miłej atmosferze, nawiązały się nowe znajomości. Z tego co pamiętam zebraliśmy się w liczbie 10 osób.

Zapraszam wszystkich serdecznie.

Napisano

niech to nie będa tylko bikerzy z Gliwic, zapraszamy Zabrze, Bytom, Chorzów, Katowice...

każdy kto może i jest z okolicy niech wpada <_<

Napisano

Niby na rowerach, tylko trzeba umieć jeździć:P Ja nie potrafie...;p Chyba że zrobicie to w czerwcu to się do tego czasu naucze... ;p

PS. Łukasz, a o Rybniku zapomniałeś? Chyba że sądzisz że jest tutaj tylko jeden porzadny biker tj siwy, który chwilowo jest niedostepny :)

Napisano

Witam

Mozemy robic takie zloty co miesiac ( stworzyć mini mase krytyczna W gliwicach )

Nie wiem kiedy, moze sobota 16 lutego a potem co miesiac moze co miesiac bedzie nas przybywalo wiecej

czekam na wasze sugestie

Pozdrawiam

Napisano

Jak najbardziej jestem "za" zlotem i najlepiej cyklicznym ;-)

Pomysł lokalnej masy krytycznej też mi się podoba. Nie wiem czy katowicka wciąż jeździ ale piątek o 17:30 w Katowicach jest jak dla mnie bez szans.

Napisano

Gliwice ? jak najbardziej.......tylko rzuccie jakis termin z wyprzedzeniem.

jestem chetny i mam 4 swoich mtb-kompanow, wiec juz nas pieciu. Piwo moze byc.

Napisano

Witam

ja bym proponowal Zlot w Gliwicach w dniu 25 lutego W poniedzialek o godzinie 16.30 np. na placu krakowskim

Co wy na to ???

W weekend mi nie pasuje a tez bym chcial byc

Pozdrawiam

Napisano

mozemy w poniedzialek na 17.30 ale niech sie inni wypowiedza to sie dopasujemy, zeby bylo nas wiecej

Napisano

Tylko rzuciłem swoją uwagę.

Niestety mój tryb pracy nie gwarantuje żadnej daty więc umawiajcie się, a jak się uda to dołączę ;-)

Napisano
mozemy w poniedzialek na 17.30 ale niech sie inni wypowiedza to sie dopasujemy, zeby bylo nas wiecej

Gary, na taki zlot to musi być NIEDZIELA. Wtedy wszyscy a bynajmniej wiekszość ma czas. Godzina to koło 14-15 ? trzeba dać szansę dojechania komuś z dalszej miejscowości, a zarazem żeby nie wracał nikt po ciemku póżniej.

Napisano

...wcześniejsze godziny pasuja mi idealnie. Bede na 100% ;) Postaram sie przybyc z kumplami-bikerami, im wiecej nas, tym fajniej bedzie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...