MarcinR Napisano 12 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Czy nie przegnę? do ramy Treka Alpha SLR Aluminum chce dołożyc zestaw Deore XT 2008 + RockShox Reba SL - prosze o pomoc cześci: korba, przerzutki, hamulce tarczowe, koła, kaseta, łańcuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 12 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 dobrego nigdy za wiele ... http://www.kupsprzedaj.pl/turystyka_sport/...vert890219.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinR Napisano 13 Lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 MateuszA - W sumie racja zawsze lepiej miec lepsze niz gorsze... ja mam rame z 2007 roku troche fajniejsza od tej w rowerku ktory załaczyłes - dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinR Napisano 13 Lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 MateuszA - W sumie racja zawsze lepiej miec lepsze niz gorsze... ja mam rame z 2007 roku troche fajniejsza od tej w rowerku ktory załaczyłes - dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.