Skocz do zawartości

[buty spd] Dwa modele, które wybrać?

kmicic

Rekomendowane odpowiedzi

Moze lepiej spd + nakładki ? Wg. mnie lepsze rozwiązanie, jak chcesz jeździć po cywilnemu to założysz nakładki, a jak trenować to masz normalne spd.

Co do butów, wiele nie pomoge, posiadam specy sport mtb. Oczywiscie jestem zadowolony, są super sztywne, dobrze wentylowane i odpukać kolana i stopy nie bolą.

http://www.allegro.pl/item353675590_pedaly...dki_super_.html

tu masz przykładową aukcje z nakładkami.

• 2 tygodnie później...

Witam.

Chcę kupić buty SH-M122 rozmiar 45, ale nigdzie nie mogę ich dostać w tym rozmiarze. Przeszukałem już wiele sklepów i niegdzie nie mają 45. Może macie jakieś informacje gdzie można dostać ten produkt?

Witam.

Chcę kupić buty SH-M122 rozmiar 45, ale nigdzie nie mogę ich dostać w tym rozmiarze. Przeszukałem już wiele sklepów i niegdzie nie mają 45. Może macie jakieś informacje gdzie można dostać ten produkt?

Witam ja swoje SH-M122 w rozmiarze 47 dostałem w bikecenter, największy wybór rozmiarówki mieli, ale to było jakieś 2000km temu, we wrocławskim go-sporcie tysh widziałem ten model w zeszłym tygodniu

• 1 miesiąc temu...

a wie ktoś może gdzie w W-wie uświadczyć dużego wyboru butów shimano?? mam zamiar przymierzyć sobie 085, 075 i 121 ;) problem że mieszkam 40 km od stolicy i nie za bardzo wiem gdzie pojechać, a całodzienna tułaczka mi się nie uśmiecha... :o no i wiadomo żeby ceny były konkurencyjne, i nie było problemów z rozmiarami :)

i ja niedlugo bede stal przed wyborem 085 czy 122, wizualnie srerbrny kolor mnie tak odrzuca, iz jestem wrecz pewien, ze ich nie kupie, ale chcialbym ciut z innej beczki tracic temat, mianowicie totalnie laickie pytanie, jako, iz bylyby to moje pierwsze buty tego typu jak i w pierwsze pedaly tego typu - jak zachowuje sie powyzszy sprzet buty/pedaly przy jezdzie nie tylko pod katem standardowym, ale chocby stojac na pedalach - nie wypinaja sie buty ? poza tym, wpiecia sa dosc gleboko w butach, tzn nie na samych palcach, z tego co widzialem cofniete jeszcze, czy wowczas jazda na stojaco nie jest z kolei nie wygodna ? ja dosc czesto jezdze nieszablonowo, na stojaco, wyprostowany bez trzymania kierownicy, opierajac 1 stope na pedale, druga kurczac i opierajac ja o rame z kolei, nie wiem czy kupujac sprzet pod SPD nie strzele sobie w stope :D nie trawie jazdy od pkt A do pkt B w jednej pozycji, stad powyzsze zapytanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...