Myszek Napisano 6 Maja 2008 Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Moze lepiej spd + nakładki ? Wg. mnie lepsze rozwiązanie, jak chcesz jeździć po cywilnemu to założysz nakładki, a jak trenować to masz normalne spd. Co do butów, wiele nie pomoge, posiadam specy sport mtb. Oczywiscie jestem zadowolony, są super sztywne, dobrze wentylowane i odpukać kolana i stopy nie bolą. http://www.allegro.pl/item353675590_pedaly...dki_super_.html tu masz przykładową aukcje z nakładkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pink'y Napisano 6 Maja 2008 Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 hm nie zebym sie czepial ale ten nakladki wygladaja tandetnie , jakos nie berdzo to widze chodzilo mi raczej o sprawnosc dzialanie tych spd w takich zwyklych pedalach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wawrus Napisano 21 Maja 2008 Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Witam. Chcę kupić buty SH-M122 rozmiar 45, ale nigdzie nie mogę ich dostać w tym rozmiarze. Przeszukałem już wiele sklepów i niegdzie nie mają 45. Może macie jakieś informacje gdzie można dostać ten produkt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout Napisano 26 Maja 2008 Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 rzep trzyma spoko, może dokładnie wyregulować się nie da ale jest spoko gdy przytrzymam czubek buta i zacznę podnosić stopę do góry to but lekko się odkszałca (podnosi się) - to normalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 26 Maja 2008 Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Witam.Chcę kupić buty SH-M122 rozmiar 45, ale nigdzie nie mogę ich dostać w tym rozmiarze. Przeszukałem już wiele sklepów i niegdzie nie mają 45. Może macie jakieś informacje gdzie można dostać ten produkt? Witam ja swoje SH-M122 w rozmiarze 47 dostałem w bikecenter, największy wybór rozmiarówki mieli, ale to było jakieś 2000km temu, we wrocławskim go-sporcie tysh widziałem ten model w zeszłym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 1 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 a wie ktoś może gdzie w W-wie uświadczyć dużego wyboru butów shimano?? mam zamiar przymierzyć sobie 085, 075 i 121 problem że mieszkam 40 km od stolicy i nie za bardzo wiem gdzie pojechać, a całodzienna tułaczka mi się nie uśmiecha... no i wiadomo żeby ceny były konkurencyjne, i nie było problemów z rozmiarami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dgim Napisano 6 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 i ja niedlugo bede stal przed wyborem 085 czy 122, wizualnie srerbrny kolor mnie tak odrzuca, iz jestem wrecz pewien, ze ich nie kupie, ale chcialbym ciut z innej beczki tracic temat, mianowicie totalnie laickie pytanie, jako, iz bylyby to moje pierwsze buty tego typu jak i w pierwsze pedaly tego typu - jak zachowuje sie powyzszy sprzet buty/pedaly przy jezdzie nie tylko pod katem standardowym, ale chocby stojac na pedalach - nie wypinaja sie buty ? poza tym, wpiecia sa dosc gleboko w butach, tzn nie na samych palcach, z tego co widzialem cofniete jeszcze, czy wowczas jazda na stojaco nie jest z kolei nie wygodna ? ja dosc czesto jezdze nieszablonowo, na stojaco, wyprostowany bez trzymania kierownicy, opierajac 1 stope na pedale, druga kurczac i opierajac ja o rame z kolei, nie wiem czy kupujac sprzet pod SPD nie strzele sobie w stope nie trawie jazdy od pkt A do pkt B w jednej pozycji, stad powyzsze zapytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.