Skocz do zawartości

[Ciekawe aukcje] na Allegro, E-Bay'u i in.

Ślawus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Fajna ta "korba" :) A tak nawiasem, to jeszcze sie nie spotkałem z tym, żeby ktoś mostek nazwał korbą B)

Napisano

No nie wiem, ja bym na różowym rowerze nie jeździł, poza tym nie znam żadnego chłopaka któremu podobałby się kolor różowy.

Napisano

Kolor dla odważnych, a rozmiar to chyba XL...

U nas sama jazda w obcisłym wdzianku wzbudza dziwne reakcje u części społeczeństwa, a jazda na tej ramce po nie których dzielnicach dużych miast....sport ekstremalny.

Napisano

Ja już wolałbym różową ramę aniżeli różowy kubraczek. No z całym szacunkiem dla Ciebie Nawrotek, ale różowy kojarzy się(i nie tylko mi) z lalusiem/pedałem/transwestytą. Nie wiem po co robić z siebie takie pośmiewisko, chyba że to się moda nazywa to ok ;) (staroświecki jestem).

Pozdrawiam

P.S.Forum w końcu do dyskutowania jest :)

Napisano

A tam przesadzacie! :D

Ja bym z checią na takiej ramce śmigał. Już widze gapiów na maratonach/XC jak sie patrza ;) Ten Sid też by całkiem ładnie pasował. Mi sie podoba :)

Napisano

Co katar, co katar? Sio ode mnie! ;)

Żeby nie było OT: kolor ramy tragiczny, kolor ciuchów ostatecznie do przyjęcia, chociaż sam bym w coś takiego nie wskoczył.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...