Skocz do zawartości

[Ciekawe aukcje] na Allegro, E-Bay'u i in.

Ślawus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
w ofercie tego sklepu jest tez sporo innych fajnych zabawek, np cannondale raven

... i np. to :( . Wprawdzie nie moja bajka, ale uroczy maluch - gdybym potrzebowała czegoś na szosę, bardzo poważnie wzięłabym go pod uwagę :)

Pozdrówko mikrusie :)

Napisano
Niska ta szosa jest - ale nie krótka....

Mnie by starczyło - ta rura idzie prawie poziomo, więc efektywnie byłoby porównywalnie; a na szosie i tak nie mam potrzeby wysuwania tyłka za siodło :D . Jedynie mostek zmieniłabym faktycznie na krótszy.

Pozdrówko w sam raz :)

Napisano

Moja rama w góralu ma 54 cm efektywnej długości górnej rury. Na szosie mogę być bardziej wyciągnięta B) - tym bardziej, że moja poprzednia rama miała 56 cm efektywnej długości i też jakoś się jeździło (przy czym "jakoś" to po terenie, bo na szosie i z sakwami zupełnie dobrze) :D

Pozdrówko uparte :)

Napisano
nie wiem. wtedy cannon fisiowal z wieloma rowerowymi "usprawnieniami"

gdy patrze na tego ravena to łza mi sie w oku kręci... kosztowal chyba 8000 marek co dawalo polską kwote wówczac ok 20 tysięcy (byla inna wartosc waluty niemieckiej niz obecnie euro)

o ile pamietam wazyl chyba ponizej 12 kilo. i nie byla to chyba jeszcze najwyzsza wersja....

..mozna sie pobawic ravenem i zrobic takie cacko ponizej 10kg:

http://www.geocities.co.jp/Playtown-Domino...ven_800_sl.html

Napisano
Tylko te opony... gorzej niż kwiatek przy kożuchu :)

Pozdówko od czapy ;)

Opony mozna zawsze szybko zmienic i nie jest to taki wielki wydatek jak reszta czesci;)

Piekny jest i basta:P

Napisano
Ciekawe tylko po co sie lakieruje prawie nowa rame ?

Pewnie byla ostro podjechana i odrapana, albo poprostu nie byl to karbon:P

Napisano

Jakiś czas temu na allegro poszła taka sama, też tak pomalowana. Dlaczego tak, to nie wiem, ale cena kup teraz wtedy to 300zł i ramka poszła w niedługim czasie.

Napisano

Hmmm mi to wygląda na gianta cadexa. Mój kolega ma rower na takiej ramie i wygląda ona dokładnie tak samo, no i ma z 10 lat jak nie więcej ... A co do ravena to kiedyś był taki na allegro z wyrwaną mufą suportową ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...