Skocz do zawartości

[Ciekawe aukcje] na Allegro, E-Bay'u i in.

Ślawus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To siodło Token całkiem ok.. Ale u góry jest waga 214g, a w opisie 510g..! To już prędzej wierzę w 214, to by było w okolicach wagowych i cenowych podobnego Velo.. Ale sam nie wiem.

Napisano

Może nie znający się na rzeczy pracownik. Kazali napisać to napisał, albo źle zrozumiał i nie wpadł na to, że może być drogo. Albo sprzedawca równie "dobrze" poinformowany co pracownicy Robexu we Wrocławiu xD

Gość FF|putek
Napisano

Albo ktos w opisie zobaczy 3700, a w cenie aukcji nie zauwazy 1 i to kupi i zrobi sie zdrowo w chu...;/

Napisano

Przecież ten rower sprzedaje sklep i w opisie jest cena 3700zł. Poza tym jeśli już ktoś by chciał to kupić, to albo się zapyta sprzedawcy przedtem, albo wejdzie na stronę sklepu. Nie sądzę, żeby było inaczej i sklep chciał składać sprawę do sądu, bo to po prostu śmieszne.

Napisano

Czy ja wiem czy przegraną?

Myślę, że sąd w tym przypadku dał by wiarę klientowi. W końcu sklep wprowadza użytkownika w pewnym sensie w błąd.

Napisano

przeczytaj regulamin allegro.

kupując coś na allegro zawierasz umowe kupna-sprzedazy. sprzedawca ma prawo domagac sie pieniedzy za przedmiot. negatyw to najmniejszy problem w tym momencie

Napisano

przeczytaj regulamin allegro.

kupując coś na allegro zawierasz umowe kupna-sprzedazy. sprzedawca ma prawo domagac sie pieniedzy za przedmiot. negatyw to najmniejszy problem w tym momencie

Napisano

Pewnie kupił rower w stylu A-ganga PM czy co tam jeszcze, i postanowił sobie zrobić zjazdówkę. Może rama to przeżyje ;)

A że jestem posiadaczem i-drive to z ciekawości sobie szukam takich ramek...

http://www.allegro.pl/item380053958_rama_gt_i_drive_0_0.html

Chyba gościa z ceną pogięło :blink: - za wersję 2.0 w bdb stanie (poza mocowaniem tylnego trójkąta do puszki mimośrodu nie różnią się niczym) i też z Foxem R, z tym że ledwo co dotartym, 2 kompletami sterów, sztycą i siodłem dałem niewiele ponad 850PLN. Te 1500 to raczej ze sfery marzeń sennych ;)

Napisano

hmm ten sid na pewno nie pierwszy w polsce. jak ktos byl na amp w przesiece w maju to wie na pewno ktora dziewczyna zostala ochrczona mianem "oooo nowy sid!" :) i wlasnie takiego identyko miala .. mam na fotach :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...