Skocz do zawartości

[Ciekawe aukcje] na Allegro, E-Bay'u i in.

Ślawus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na ogół tak bywa (chociaż sam się zastanawiam dlaczego), że jak są licytacje tego typu, że jest ustawiona cena nie od 1zł tylko powiedzmy 500zł to ludzie tego przeważnie nie licytują. Nie mam pojęcia co to za "polityka" licytujących. Założę się, że jakbyś zalicytował, to najpóźniej na 1 dzień przed końcem byłoby sporo ofert przebijających Twoją :P

Napisano

Bardzo fajne :)

Akurat rozmyślam nad rogami, ale te wydają się być brzydkie.

zaciski kół na imbus kolorowe http://www.velo.com.pl/www/produkt.php?m=3...p=%&id=1761

lekkie i tanie.

A jakie kolory! "Kolory: czarny, głęboka czerwień, ciemny pomarańcz, chłodny błękit, ciemna zieleń, biały." Na szczęście czarny i bialy są normalne ;) I oczywiście ten ostatni jest najdroższy jako że w tym roku podobno najmodniejszy.

Poki cena minimalna nie zostanie przekroczona, to nic mu nie zrobisz. B)

Napisano
Na ogół tak bywa (chociaż sam się zastanawiam dlaczego), że jak są licytacje tego typu, że jest ustawiona cena nie od 1zł tylko powiedzmy 500zł to ludzie tego przeważnie nie licytują. Nie mam pojęcia co to za "polityka" licytujących.

Wg mnie chodzi o to, aby niepotrzebnie nie podbijać ceny samemu sobie. Bo po co mam licytować kilka dni przed zakończeniem skoro można być prawie pewnym, że i tak trzeba będzie "na końcówce" podnieść cenę. Nie licytując wcześniej jest się niejako "jedną propozycję ceny" do przodu ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...