Skocz do zawartości

[Ciekawe aukcje] na Allegro, E-Bay'u i in.

Ślawus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
hehe prawie jak level a6... w tym przypadku "prawie" robi duuuuuzą różnice...

sama rama jest tak samo malowana jak Teamowy A6, a że osprzęt inny to już raczej wiadome.. ;) na komunie w sam raz.

Napisano

"UWAGA nie ma co patrzeć na rocznik

taka opona sparcieje po min.10latach

Ta opona to to samo co 2008 (mieszanka, waga, testy)

Tylko zmieniono lekko logo EVOLUTION

Nie przepłacaj!!! 1szt wychodzi za jedyne 75pln!!!!"

Lol, bardzo dobrze poinformowani sprzedawcy... Za 75zł to ja mam o wiele lepszą oponę od rr 07, a różnica między 08 jest i to duża {calkiem inna opona z bieżnika}.

Za 150zł to w dalszym ciągu nie jest okazja...

Napisano
uwielbiam takich kolesi

http://www.allegro.pl/item323972956_okazja...marzocchi_.html

Rower do enduro "nie katowany"

IMO ewidentnie skakany

po czym wnioskujesz? z jednej strony ma niskie siodełko, zjechane pedały i klamki, ale opony są 2.1 i długi mostek, nie wiem jak można na takich częściach skakać? nawet siodełko nie jest za bardzo zniszczone od ew. wywrotek. mi się wydaje, że rower już prędzej do lansu niż skakania.

Napisano
http://www.allegro.pl/item330095813_tune_p...a_swiecie_.html

Czego to się nie kupuje/robi, żeby odchudzić rower o kolejne... Eee... 2 gramy ?

"Tym razem mam do sprzedania najlżejszy magnes do licznika na świecie TUNE PULSAR o wadze 0,3 gr !!! Jest tak lekki, że nie mogę nawet wpisać tej wartości w rubryczce powyżej opisu przeznaczonej do podania wagi przedmiotu !!! ;)"

Hmmmmm, no ale wpisał przecież i to całkiem prawidłowo.

Chyba że myśli iż 0.3<0.30 ...

Napisano

Hehe, z tym magnesikiem to lekko nietrafione, przeciez powszechnie wiadomo ze wszyscy LB maja liczniki wazace 0gram podstawki do licznikow o wadze 0gram wiec pewnie magnesiki tez maja 0 gram a to mniej niz 0,3 :P

@tomeks, z tego co widzialem on na dole napisal tylko ze moze sprzedac rower na czesci jak znajdzie sie chetny na rame + amora

Napisano

verul

Jest napisane niżej, pod galerią:

"Dodano 2008-03-15 22:48

Cena 6000 dotyczy samej ramy z damperem, sztycą i sterami"

Napisano
Hehe, z tym magnesikiem to lekko nietrafione, przeciez powszechnie wiadomo ze wszyscy LB maja liczniki wazace 0gram podstawki do licznikow o wadze 0gram wiec pewnie magnesiki tez maja 0 gram a to mniej niz 0,3 :)

Otóż to. Żeby rower był lżejszy większość nie podaje masy liczników, koszyka na bidon, bidonu z wodą lub bez i powietrza w kołach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...