Skocz do zawartości

[program] Do archiwizacji treningow, pod Viste

Klosiu

Rekomendowane odpowiedzi

Zmienilem system na Viste, a poniewaz uzywany przeze mnie do tej pory BikeLog nie dziala pod tym systemem, to prosilbym o podanie dobrego programu do zapisywania treningow.

Poszukiwane cechy: mozliwosc zdefiniowania kilku rowerow, zapis przebiegu, avs, czasu, najlepiej mozliwosc zdefiniowania kilku dodatkowych wielkosci do zapisu, np sredniego HR, mile widziane wykresiki itp bajery :D. W skrocie cos podobnego do BikeLog, ale pod Viste. Nie chcialbym korzystac z Bikestats, wolalbym cos do zapisu offline.

Klient nasz pan...

zerknij na to : http://www.forumrowerowe.org/index.php?sho...30743&st=40. W tamtym temacie umieściłem link do programu archiwizująceg. Używam osobiście i jestem bardzo zadowolony. Nie jestem tylko pewien czy pójdzie na Viście ale spróbowac zawsze można. Prawdopodobnie będziesz pierwszym z tego forum, który skorzysta z tego linku/ programu, a juz traciłem nadzieje...

pozdr

Ps. daj znać jak Ci poszło

Zola --> program dziala pod Vista, ale crack juz nie ;). Ale to nie ma znaczenia, przesiadam sie z powrotem na XP, grafika DX10 w grach nie jest na razie warta szarpania sie z systemem. Program swietny, mysle ze bede go uzywal, mnogosc funkcji przyprawia o zawrot glowy :D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...