Klosiu Napisano 10 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Zmienilem system na Viste, a poniewaz uzywany przeze mnie do tej pory BikeLog nie dziala pod tym systemem, to prosilbym o podanie dobrego programu do zapisywania treningow. Poszukiwane cechy: mozliwosc zdefiniowania kilku rowerow, zapis przebiegu, avs, czasu, najlepiej mozliwosc zdefiniowania kilku dodatkowych wielkosci do zapisu, np sredniego HR, mile widziane wykresiki itp bajery . W skrocie cos podobnego do BikeLog, ale pod Viste. Nie chcialbym korzystac z Bikestats, wolalbym cos do zapisu offline. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalB Napisano 10 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Lol lepiej zmien ten szajs(Viste) to problem sie rozwiaze sam. Po za tym nijak ma sie to do trenignu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zola Napisano 10 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Klient nasz pan... zerknij na to : http://www.forumrowerowe.org/index.php?sho...30743&st=40. W tamtym temacie umieściłem link do programu archiwizująceg. Używam osobiście i jestem bardzo zadowolony. Nie jestem tylko pewien czy pójdzie na Viście ale spróbowac zawsze można. Prawdopodobnie będziesz pierwszym z tego forum, który skorzysta z tego linku/ programu, a juz traciłem nadzieje... pozdr Ps. daj znać jak Ci poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 11 Lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Zola --> program dziala pod Vista, ale crack juz nie . Ale to nie ma znaczenia, przesiadam sie z powrotem na XP, grafika DX10 w grach nie jest na razie warta szarpania sie z systemem. Program swietny, mysle ze bede go uzywal, mnogosc funkcji przyprawia o zawrot glowy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gerus Napisano 11 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Polecam to http://kolarstwo.net/pliki/inne/dzienniczek/2008/tr2008.rar Sam ma i jest bardzo fajne, ciekawe ma dodatki i jest czytelnie zrobiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.