Paweł 13 Napisano 8 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Witam Kupiłem dzis licznik vetta v 100, ustawiłem rozmiar koła itp, załozyłem go na rower, pokreciłem przednim kołem a tu nic 0 reakcji... jakieś pomysły P.S licznik jest przewodowy z góry thx za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout Napisano 8 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Spróbuj pokombinować z ustawieniem magnesu na kole(góra-dół) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubolt Napisano 8 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 ewentualnie sprawdz baterie w nadajniku, jezeli lezal wczesniej troche w sklepie to mogła sie rozładowac, ja tak miałem u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł 13 Napisano 8 Lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 próbuje cały czas ale nic sie nie zmienia ewentualnie sprawdz baterie w nadajniku, jezeli lezal wczesniej troche w sklepie to mogła sie rozładowac, ja tak miałem u siebie BATERIA JEST OK BO WSZYSTKO SWIECI TYLKO NIE POKAZUJE PREDKOŚCI Teraz zdiołem go jeszce raz i tak na sucho nie na rowerze tylkow rece potarłem magnesem o ten nadajnik na widelcu a jak z powrotem załozyłem ten cały licznik, nadajnik i magnes to znównie działa, może gdzieś nie ma styku ale gdzie... jakieś jeszce propozycje jakto rozwiazać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 8 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 czujniki lepiej łapą na skrajnym końcu a nie na środku przynajmniej tak jest w VDO i Treku czujnik podczas gdy "mija go" magnes robi takie ciche cyk zobacz czy ono występuje (cyk jest baardzoo ciche) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubolt Napisano 9 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 próbuje cały czas ale nic sie nie zmieniaBATERIA JEST OK BO WSZYSTKO SWIECI TYLKO NIE POKAZUJE PREDKOŚCI Teraz zdiołem go jeszce raz i tak na sucho nie na rowerze tylkow rece potarłem magnesem o ten nadajnik na widelcu a jak z powrotem załozyłem ten cały licznik, nadajnik i magnes to znównie działa, może gdzieś nie ma styku ale gdzie... jakieś jeszce propozycje jakto rozwiazać?? Chodziło mi o baterie w NADAJNIKU edit: Sorry mój blad myslałem ze licznik jest bezprzewodowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.