.PaVLo. Napisano 7 Lutego 2008 Napisano 7 Lutego 2008 Witam, stoje przed zakupem linek do nowo zakupionych hamulców tarczowych Avid BB7 2008, do tej pory używałem oryginalnych Avida z kompletu Full Metal Jacket (świetny komplet), ale pora je wymienić po 4 latach i tutaj pytanie, jakie najlepiej kupić ? może być jakiś komplet z pancerzami, widziałem u kumpla czarne, ale nie moge ich namierzyć
Robert Napisano 7 Lutego 2008 Napisano 7 Lutego 2008 Mówisz o czarnych to najprawdopodobniej teflonowe accenta http://velo.com.pl/php/produkty.php?m=1&am...p=%&id=1343 całkiem dobre linki
.PaVLo. Napisano 8 Lutego 2008 Autor Napisano 8 Lutego 2008 stwierdzenie "całkiem dobre" to niebardzo mnie zadowala, potrzebuje najlepsze
Robert Napisano 8 Lutego 2008 Napisano 8 Lutego 2008 Jak chcesz najlepsze to http://arnik.freshsite.pl/product_info.php...facturers_id=40 lepszych nie znam był by jeszcze nokon, ale to tylko stal szlachetna bez dodatków.
@lek Napisano 8 Lutego 2008 Napisano 8 Lutego 2008 Też stoje przed wyborem linek do hamulców BB7, przy okazji wymieniłbym też pancerze Ciekawe jaką średnice mają linki MTB CLIM 8
bendus Napisano 8 Lutego 2008 Napisano 8 Lutego 2008 Miałem kilka lat temu tylny hamulec (mechaniczną tarczowkę BlackBox) połączony z linką Clark's Clim8. Skłamałbym mówiąc , że poza różowym kolorem zauważyełm jakiekolwiek różnice w porównaniu do linki za 2 zł. Przyznam jednak, że używałem jej dosyć krótko (około pół roku), wiec moze nie miałem okazji poznać jej cudownych właściwości, dzięki którym kosztuje dziesięć (a wówczas w sklepie stacjonarnym jeszcze, to kilkanaście) razy więcej.
.PaVLo. Napisano 11 Lutego 2008 Autor Napisano 11 Lutego 2008 to zakup zrobiony w sumei 60zł mnei to wyniosło, ale myśle, ze warto było, odrazu wziąłem sobie do przerzutek
Gryzon Napisano 26 Lutego 2008 Napisano 26 Lutego 2008 Może opiszesz swoje wrażenia, jak się sprawują, czy jest różnica między zwykłymi - nie markowymi, z jakimi pancerzami współpracują? Za wszelkie opinie z góry dzięki!
.PaVLo. Napisano 27 Lutego 2008 Autor Napisano 27 Lutego 2008 nie zerwałem ich jeszcze, więc nie jest źle, na razie docieram nowe klocki, ale czuć, że nie traci się mocy na lince, bo jest już wstepnie rozciagnięta, przerzutki chodza płynnie, w sumie tutaj dużej różnicy nie czuje
Gryzon Napisano 27 Lutego 2008 Napisano 27 Lutego 2008 Jeszcze jedno dociekliwe pytanko z jakimi pancerzami współpracują?
WILK Napisano 2 Marca 2008 Napisano 2 Marca 2008 Ja polecam teflonowe accenta, bo mam je aktualnie w swoim rowerze. Linki są w pancerzach supreme, a całe olinowanie obsługuje BB5.Jak dla mnie rewelacja,bo koszt nie był wielki,a działanie jest rewelacyjne.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.