Sixer Napisano 9 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 No niestety :/ Jak sprawdzałem to Siwy, Baks mieli lżejsze, a teraz Ty nie dobijajcie mnie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rendzik Napisano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Ale za to masz amor na ktorego choruje Chyba sobie go kupie bo mam mozliwosć :PXD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 12 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Amor jest boski, ale ma jeden minus - strasznie czuly wentyl komory (nie wiem jakiej,bo tego jest 5 ) lekko przekrzywie pompke i sie całe spuszcza... Ale nadrabia pracą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 13 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Zapomniałem o fotkach Na fotce jest na NN, bo to dzień po XC na ktorym nie dało się przejechać na FW (Toporzysko) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Nie ma jak to deorka z tyłu i zmasakrowane wcsy Kiedy zarzucisz tego XTRa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 13 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 A jak deorka wymiata Będziesz miał okazje sprawdzić w piątek A WCS'y są wygodne A kiedy dam xtr'a sam nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 13 Sierpnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 No fajny rowerek, tylko ta Deorka tu nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 14 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Sie czepiacie Deorki Ładnie pracuje, bo już sie przyzywczaiłem, że nie przerzuca za pierwszym razem Giant w tym miesiącu będzie gotowy na 100% nareszcie... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Oj, to ja sobie sprawdzę i to już dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Nowa specyfikacja Bar Ends: (Rogi) brak - 0g Bar Plugs: (Korki do kierownicy) Ritchey WCS - 4g Bottle Cage: (Koszyk na bidon) brak - 0g Brake (Front): (Hamulec przedni) Shimano XTR Dual Control (masa tarczy) - 124g Brake (Rear): (Hamulec tylny) Shimano XTR Dual Control (masa tarczy) - 124g Brake Levers: (Klamki Hamulcowe) Shimano XTR Dual Control ST-M965 - 725g Cables: (Pancerze i linki) Accent Red 80g Cassette: (Kaseta) Shimano CS-M760 11-32 - 262g Chain: (Lancuch) Shimano CN-N7701 - 266g Crankset: (Korby) Shimano XT FC-M760 "tuned" -Bottom Bracket: Shimano XT - 108g -Crank Arms: (Ramiona) Shimano XT FC-M760 - 596g -Outer Ring: (Blat) - 86g -Middle Ring: (Srednia tarcza) - 38g -Inner Ring: (Mala tarcza) - 18g -Crank Bolts: (Sruby mocujace tarcze) KCNC red + A2z blue - 14g Derlr (Front): (Przerzutka przednia) Shimano XTR FD-M970 - 126g Derlr (Rear): (Przerzutka tylna) Shimano XTR RD-M960 - 205g Fork: (Widelec) Rock Shox SID team 07' gwiazdka+manetka+pancerz +linka - 1395g Frame: (Rama) Giant XTC Team M, 1618g Grips: (Gripy) Ritchey wcs cut 20g Handlebar: (Kierownica) Tioga Taskforce - 132g Headset: (Stery) Accent Airplane - 88g Pedals: (Pedaly) Crank Brothers eggbeater SL - 262g Seat: (Siodlo) Tune speedneedle marathon - 100g Seatpost: (Sztyca) KCNC 31.6/350mm - 154g Seatpost clamp: (Zacisk sztycy) M2racer - 8g Shifters: (Manetki) Shimano XTR Dual Control (masa wliczona w mase hamulcow) - 0g Skewers: (Zaciski kol) A2Z Ti red - 87g Spacers: (Podkladki pod mostek) brak - 0g Stem: (Mostek) Smica 100mm 25.4 - 104g Tire (Front): (Opona przednia) Maxxis flyweight 330 - 328g Tire (Rear): (Opona tylna) Maxxis Flyweight 330 - 328g Top Cap: (Top cap) Soul Kozak - 5g Tubes: (Detki) Maxxis flyweight - 182g Wheel Front: (Kolo przednie) DT Swiss 1540 CL - 738g -Hub: (Piasta) DT Swiss 240s Based -Rim: (Obrecz) DT Swiss 4.1 D -Spokes: (Szprychy) DT Aeorlite -Nipples: (Nyple) DT -Rim tape: (Opaska) Taśma izolacyjna - 4g Wheel Rear: (Kolo tylne) DT Swiss 1540 CL - 862g -Hub: (Piasta) DT Swiss 240s Based -Rim: (Obrecz) DT Swiss 4.1D -Spokes: (Szprychy) Aerolite -Nipples: (Nyple) DT -Rim tape: (Opaska) Taśma izolacyjna - 4g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 13 Października 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Maestro czy ta maszyna jeszcze jeździ... Cannondale.. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 13 Października 2008 Udostępnij Napisano 13 Października 2008 z tego co mi wiadomo to jest w trakcie sprzedaży. http://portal.bikefoto.pl/rower/zdjecie/33.../niezalogowany/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 13 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Nieee.. już nie jezdzi Można temat zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.