Sixer Napisano 6 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Witam W rowerze nastąpiły dwie zmiany. Mostek na Smice oraz owijka bbb na chwyty Wcs'a Smica 104g 100mm 25.4, wcs ucinane 20g Waga bika 8720g Jezeli któremuś modowi by się chciało to może wpisać do rozpiski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 6 Marca 2008 Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Możesz dać zdjęcie ze Smicą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 6 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Zdjęcia bika będę jakoś w przyszłym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 9 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Nowe fotki: Tak wiem, zacisk powinen być na odwrót. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 15 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Kolejna porcja, tym razem na nowych oponach O wage opon nie pytajcie... xD http://www.bikefoto.pl/rower/zdjecie/29239.../niezalogowany/ http://www.bikefoto.pl/rower/zdjecie/29238.../niezalogowany/ Mam pytanie, mianowicie będę zmieniał pedały i niezbyt wiem na co, ale zobaczyłem, że Poręba ma, a rczej będzie miał nowe Looki, wie ktoś może kiedy? Bo wyglądają na ciekawe i masa przyzwoita Look Quartz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 15 Marca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Spoko rowerek. To ile te opony ważą? To teraz rowerek już chyba nie będzie ważył poniżej 9 kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 15 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Dziękować 540 oraz 566g xD No niestety, z klamotami typu koszyk i czasem rogi 9.3 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 15 Marca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 O to i tak nieźle. Tak czy inaczej na 100% jest lżejszy od mojego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 15 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Jak na tak ciężką rame to da się przeżyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 16 Marca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Ja wolę cięższe, ale wytrzymalsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 16 Marca 2008 Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Ładny baj Ci wyszedł Gratki :] Wysyp XTC na forum ostatnio =) a co jeden to lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 16 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Dzięki No jakoś tak wyszło, ze kilka osób ze śląska nawet kupiło 3 prawie takie same ramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 14 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Zmiana Amorka 1410g:) na razie prosze nie wpisywać do rozpiski gdyż za tydzień (?) Masa znów się zmniejszy^^ http://sixer.fotosik.pl/albumy/412410.html I pancerz jest już wsadzony:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Magic Napisano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Rowerek piękny Tune wygodny na maksa Sam byłem zdziwiony Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinii Napisano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Jak sie sprawuja hamulce w pancerzach nokona? Czy jakosc dzialania hamulcow sie poprawila zauwazalnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Dziękuje Ci Black^^ Nie zauważyłem, żeby się poprawiła jakoś specjalnie. Wcześniej miałem xtr'a i hamowało się tak samo... Te uszczelnienia na pewno jakoś poprawiają jakość, ale ja tam nie zauważylem ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CR7 Prezes Napisano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Takie zmiany są na ogól niewyczuwalne, jeśli zmieniasz XTR na Nokon to jest to niewielka różnica, zauważałbyś gdybyś miał no name'y Ja ostatnio właśnie zmieniłem Clark'sy na XTR i żadnej różnicy nie widzę. Poza tym że Clarks że cholernie szybko rozleciał. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 5 Lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Trochę info nt. Gianta Mianowice, na razie bardzo się różni od specyfikacji, która jest w pierwszym poście. Mam nadzieje, że wyrobie się za miesiąc z XTC'iekiem i wrzuce na forum Napisze tyle, że będzie dość spora metamorfoza i dość sporo przytyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 1 Sierpnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Kiedy zaobaczymy tą premierę XTC? Z tego co zdążyłem się zorientować to masz tarcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Właśnie Sixer, spóźnienie Obijasz się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 http://www.forumrowerowe.org/index.php?s=&...st&p=503418 Tu zapomniał pewnie ;] Ciekawe czy zmieścił się w 9,5kg ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Widziałem, ale i tak jeszcze nie skończył projektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 5 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 A no obijam sie obijam Nie wszystko poukładało się tak jak miało Myśle, że pod koniec sierpnia sie już na pewno wyrobie, bo zostało mi koło,przerzutka tylna,rogi. W dalekiej przyszłości korby A czy zmieściłem sie na 9.5 kg to chyba nie Zdziwicie się troche ile będzie ważył w wersji na xc/maratony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 9 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Bar Ends: (Rogi) 0g Bar Plugs: (Korki do kierownicy) 0g Bottle Cage: (Koszyk na bidon) 0g Brake (Front): (Hamulec przedni) Shimano XTR Dual Control (masa tarczy) 124g Brake (Rear): (Hamulec tylny) Shimano XTR Dual Control (masa tarczy) 124g Brake Levers: (Klamki Hamulcowe) Shimano XTR Dual Control ST-M965 725 Cables: (Pancerze i linki) Accent Red160g Cassette: (Kaseta) Shimano CS-M760 11.32 262g Chain: (Lancuch) Shimano CN-N7701 266g Crankset: (Korby) Shimano XT FC-M760 "tuned" -Bottom Bracket: Shimano XT 108g -Crank Arms: (Ramiona) Shimano XT FC-M760 596g -Outer Ring: (Blat) 86g -Middle Ring: (Srednia tarcza) 38g -Inner Ring: (Mala tarcza) 18g -Crank Bolts: (Sruby mocujace tarcze) KCNC red + A2z blue 14g (8+6=14 ) Derlr (Front): (Przerzutka przednia) Shimano XTR FD-M970 - 126g Derlr (Rear): (Przerzutka tylna) Shimano Deore RD-M530 315g Fork: (Widelec) Marzzocchi Marathon Race 1548g Frame: (Rama) Giant XTC Team M, 1618g Grips: (Gripy) Ritchey wcs cut 20g Handlebar: (Kierownica) Tioga Taskforce 132g Headset: (Stery) Accent Airplane 88g Pedals: (Pedaly) Look Quartz 264g Seat: (Siodlo) Tune speedneedle marathon 100g Seatpost: (Sztyca) KCNC 31.6/350mm 154g Seatpost clamp: (Zacisk sztycy) M2racer 8g Shifters: (Manetki) Shimano XTR Dual Control (masa wliczona w mase hamulcow) 0g Skewers: (Zaciski kol) A2Z Ti red 87g Spacers: (Podkladki pod mostek) Soul Kozak 4g Stem: (Mostek) Smica 100mm 25.4 104g Tire (Front): (Opona przednia) Maxxis flyweight 330 328g Tire (Rear): (Opona tylna) Maxxis Flyweight 330 328g Top Cap: (Top cap) Soul Kozak5g Tubes: (Detki) Maxxis flyweight 182g Wheel Front: (Kolo przednie) DT Swiss 1540 CL 738g -Hub: (Piasta) DT Swiss 240s Based -Rim: (Obrecz) DT Swiss 4.1 D -Spokes: (Szprychy) DT Aeorlite -Nipples: (Nyple) DT -Rim tape: (Opaska) Taśma izolacyjna 4g Wheel Rear: (Kolo tylne) DT Swiss 1540 CL 862g -Hub: (Piasta) DT Swiss 240s Based -Rim: (Obrecz) DT Swiss 4.1D -Spokes: (Szprychy) Aerolite -Nipples: (Nyple) DT -Rim tape: (Opaska) Taśma izolacyjna 4g Nowa specyfikacja Wieczorem podrzuce foty Jakby jakiś moderator mógł, to prosze o przeniesienie konfiguracji do pierwszego posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rendzik Napisano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Strasznnie ciezka ta twoja rama ;/.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.