Jamaica Napisano 6 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Zastanawiam sie nad http://www.kellys-bicycles.com/index.php?m...7&pID=15388 http://www.kellys-bicycles.com/index.php?m...7&pID=15388 http://www.kross.pl/index.php?Page=534&...414&kod=141 pls o doradzenie .Z góry thx pozdro soory za bład ale tam 2 linku miał by giant sierra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huhu Napisano 6 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Napisz do jakiej jazdy ma być rower i ile jesteś w stanie na niego wydać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamaica Napisano 6 Lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 do lasu ale tez zeby sie dało przejachec parkiem...lubie sobię czasem ostrzej pojezdzic wlesie ale to tylko czasami .rower ma byc 1100 nie więcej. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 6 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 albo 1100 zl albo skakanie jak chcesz skakać to masz dwa wyjścia: 1. zwiększyć pule finansów i kupić rower do skakania 2. dobrze się ubezpieczyć, kupić makro za 200 zł i skakać ile wlezie. Po zakończeniu skakania odebrać odszkodowanie i kupić rower do skakania. A, byłbym zapomniał. Warto zainwestować w różaniec, koran, torę, porcelanowego buddę czy czterolistną koniczynkę (w zależności od upodobań) i wyprosić sobie złamanie obfitujące w niewielkie konsekwencje pozdrawiam:P (a z tej trójki kelly's najlepszy chyba bedzie. Daj linka jeszcze do gianta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamaica Napisano 6 Lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 większej puli nie będe miał a z tym skakaniem to nie koniecznie ten giant nie zbyt mi sie podoba i chyba zakubie kelly's a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 6 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 po prostu skakanie sobie musisz odpuścić a w kwocie 1110 zł polecić można: krossa lvl a2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamaica Napisano 6 Lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 a co jeszcze przekonuje na korzyśc kross'a?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubolt Napisano 6 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Cały osprzet : XCR to chyba najlepszy niskobudzetowy amor, Korba truvativ, Rurki truvativ, O klase wyzszy naped Lepsze hamulce. Wg mnie nie ma co porownywac z w/w Hexagonem i Kellysem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamaica Napisano 6 Lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 tylko mam problem bo kase od starych dostane dopiero w kwietniu,ale wiem że w zimie są wyprzedaże i kobinuje jak ich przekonac ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 6 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 więc tak: 1. rama: Kross ma zdecydowanie lżejszą ramę, o bardziej sportowej geometrii 2. amortyzator: Kross ma lepszy amortyzator. Lepiej, płynniej pracuje, jest wytrzymalszy i nie zniszczy ci sie tak szybko. RST z kelly'sa bardzo szybko przestaje być amortyzatorem, a zaczyna przypominać grzechotkę połączoną z kowadłem. 3. koło tył: kross ma tylną piastę pod kasetę a nie wolnobieg. Nie bede sie tu rozpisywał na temat wyższości kasety nad wolnobiegiem, ogólnie rzecz biorąc: piasty na kasetę są wytrzymalsze i modernizacja roweru w przyszłości będzie zdecydowanie łatwiejsza i przede wszystkim tańsza. 4. napęd: kross posiada 24 przełożenia. Jeśli w przyszłości będziesz chciał przejść na 27 (9 zębatek z tyłu) koszta bedą śmieszne w porównaniu do tego ile naraz musiałbyś wyłożyć w kelly'sie. Ogólnie też części napędu w krossie są zdecydowanie wytrzymalsze i lżejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamaica Napisano 6 Lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 wielkie dzieki że prezkonaliście mnie do tego roweru .Zapytam sprzedającego czy w kwietniu bedą na składzie ....jak będa to będe zadowolony . pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.