Galnospoke Napisano 4 Lutego 2008 Napisano 4 Lutego 2008 Wiem ze sa takie raczki (pchacze) na sztyce, ale gdzie je mozna dostac - nigdzie nie ma???
Duch Napisano 4 Lutego 2008 Napisano 4 Lutego 2008 Jak byłem mały to nie miałem żadnej rączki tylko kawał ładnie dociętego kija;) Myślę że powinieneś poszukać po rowerowych ew. w jakimś centrum z stuffem dla dzieci, a zawsze można taki wynalazek zmajstrować w parę minut w garażu- czy to rurkę, czy kijek, o właściwej średnicy. O i jeszcze jeden pomysł, zobacz czy kij od szczotki nie pasuje, to będzie chyba najprostsze i najtańsze rozwiązanie
grzester Napisano 4 Lutego 2008 Napisano 4 Lutego 2008 kij od szczotki raczej bedzie mial za mala srednice. poszukaj jakiegos kija drewnianego, ale takiego zeby ci drzazgi w reke nie powchodzily;];]
Duch Napisano 4 Lutego 2008 Napisano 4 Lutego 2008 Chyba najlepiej będzie zmierzyć średnicę otworu i przejść się do castoramy, jak nie do miotły to do grabi kij przypasuje
QWEY564 Napisano 4 Lutego 2008 Napisano 4 Lutego 2008 średnicę otworu tak z ciekawości: o jaki otwór chodzi?? o_O nie wiem w czym jest problem skoro można przecież wziąć zwykły kij od szczotki(czasami można kupić też takie znacznie dłuższe od standardowych) i za pomocą chałupniczych metod spod znaku McGajwer przytwierdzić do ruru podsiodłowej...
jurasek Napisano 4 Lutego 2008 Napisano 4 Lutego 2008 gadżet lab w tvn turbo kij od szczotki + szczypta własnej inwencji 1. jeśli ci sam kij sie nie podoba możesz go osłonić rurą termokurczliwą dostępną w sklepach elektrycznych w szerokiej gamie kolorów 2. jeśli będziesz obkurczał taką koszulkę to zacznij od środka kija równo w obie strony do dwóch jego końców
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.