ins4ne Napisano 20 Października 2010 Udostępnij Napisano 20 Października 2010 aha dzięki a myślicie,że ta górką jest dobra do trenowania jak się np wcześniej nie było rowerem w górach? Właśnie dla takich osób ją usypano! Ja sam odbudowuję na niej formę praktycznie od 0 i nigdy też nie byłem z rowerem w górach xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 20 Października 2010 Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Ja ostatnio rozjazd posezonowy, treningi wyluzowuję totalnie, Agrykolę w związku z tym trenuję raz dziennie (w sensie podjeżdżam raz) wracając z pracy co chaty Przydałoby się zrobić przerwę od roweru na jakiś czas, ale po prostu NIE MOGĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuurei Napisano 20 Października 2010 Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Kantele tak się miałem spytać już tydzień temu bo wydaje mi się, że się mijaliśmy - nie wracałaś z pracy w zeszłym tygodniu tak ok. 18 trasą przy Spójni? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 21 Października 2010 Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Masz na myśli klub sportowy Spójnia? Tamtędy nie przejeżdżam. Ja od Centrum na południe. Lecę Żurawia-Książeca-Rozbrat-Agrykola-Al. Ujazdowskie i dalej w dół prosto na Wilanów, potem Przyczółkową w stronę Konstancina a potem Lasek Kabacki i Ursynów. Poza tym 18sta to na mnie za późno. Agrykolę przelatuję koło 16.20-16.30 A teraz podjęłam męską decyzję i robię przerwę od roweru co najmniej na kilka dni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Października 2010 Udostępnij Napisano 21 Października 2010 o to miło,że czasem wpadasz do Konstancina .Ja to już od soboty nie jeżdżę i chyba już zakończę sezon rowerowy z powodu braku czasu.Od nowego roku zacznę jezdzić no chyba,że wrócę jeszcze na rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 22 Października 2010 Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Akurat trochę mnie źle zrozumiałeś W stronę Konstancina nie oznacza, że do Konstancina Ale owszem, czasem wpadam, lecz przy innych okolicznościach, tzn. przy okazji wycieczek rowerowych a nie powrotów z pracy Chyba pora zakończyć ten offtop bo nas zmoderują... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 30 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Odśn(w)ieżam temat Ktoś tam był już po/w trakcie kataklizmu śniegowego? Jakie warunki, da się podjeżdżać na niekolcowanych oponach, czy trzeba zainwestować w KTRAKa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 30 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Bez problemu. W niedzielę jeździła tam grupa ludzi jadących w ramach imprezy z WKK. Dało się normalnie podjeżdżać choć ulica spływała roztopionym śniegiem i solą. Podjeżdżaliśmy raczej spokojnie z uwagi na zimę ale podejrzewam, że nawet w przypadku jazdy na max nie byłoby problemów z przyczepnością. Warto jednak założyć zimowe buty, zjazd był tak chlapiący, że w letnich w sumie przez godzinę miałem w nich wodę. Głupie uczucie gdy przelewa się z każdym obrotem korby, a na światłach dosłownie jakby wkładać nogę w kałużę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loxlei Napisano 30 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Ja zainwestowałem w siłownie juz ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Miałam wczoraj podjazdy trenować, ale zdecydowałam, że posymuluję sobie podjazdy w domu na trenażerze. Nie lubię wody w butach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 22 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Byłem dziś zobaczyć, czy dam radę podjechać chociaż raz (poprzednio dosłownie po 1 razie wysiadłem ), zrobiłem z 10 podjazdów i stwierdzam, że jak na początek sezonu jest dobre, czasu nie mierzyłem, bo nie sądziłem, że dam radę tyle razy podjechać. Byly jeszcze 2 osoby (w tym kobitka ^^)a jak kończyłem to WKK tam zaczynało trenować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 14 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Jak tam, co tak tu cicho, czyżby nikt nie trenował? Dziś zrobione raptem 5 podjazdów, nawet nie mierzyłem czasu, bo to po 80km trasie, w tym zrobiłem podjazdy jedną nogą - ciężka sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 15 Września 2011 Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Odświeżam - dzisiaj kręcę Agry ok. 19:30-20, więc jakby co zapraszam. Sugeruję nie zapomnieć lampy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.