Skocz do zawartości

[podjazdy] Trenuje ktoś ?

Lookas 46

Rekomendowane odpowiedzi

Masz na myśli klub sportowy Spójnia? Tamtędy nie przejeżdżam. Ja od Centrum na południe. Lecę Żurawia-Książeca-Rozbrat-Agrykola-Al. Ujazdowskie i dalej w dół prosto na Wilanów, potem Przyczółkową w stronę Konstancina a potem Lasek Kabacki i Ursynów. Poza tym 18sta to na mnie za późno. Agrykolę przelatuję koło 16.20-16.30

:)

A teraz podjęłam męską decyzję i robię przerwę od roweru co najmniej na kilka dni...

o to miło,że czasem wpadasz do Konstancina :).Ja to już od soboty nie jeżdżę i chyba już zakończę sezon rowerowy z powodu braku czasu.Od nowego roku zacznę jezdzić no chyba,że wrócę jeszcze na rower :)

• 1 miesiąc temu...

Bez problemu. W niedzielę jeździła tam grupa ludzi jadących w ramach imprezy z WKK. Dało się normalnie podjeżdżać choć ulica spływała roztopionym śniegiem i solą. Podjeżdżaliśmy raczej spokojnie z uwagi na zimę ale podejrzewam, że nawet w przypadku jazdy na max nie byłoby problemów z przyczepnością. Warto jednak założyć zimowe buty, zjazd był tak chlapiący, że w letnich w sumie przez godzinę miałem w nich wodę. Głupie uczucie gdy przelewa się z każdym obrotem korby, a na światłach dosłownie jakby wkładać nogę w kałużę :)

• 3 miesiące temu...
  • Mod Team

Byłem dziś zobaczyć, czy dam radę podjechać chociaż raz (poprzednio dosłownie po 1 razie wysiadłem :P), zrobiłem z 10 podjazdów i stwierdzam, że jak na początek sezonu jest dobre, czasu nie mierzyłem, bo nie sądziłem, że dam radę tyle razy podjechać.

Byly jeszcze 2 osoby (w tym kobitka ^^)a jak kończyłem to WKK tam zaczynało trenować :)

• 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...