Mod Team Lookas 46 Napisano 11 Kwietnia 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 No i sru. Byłem dziś na Agrykoli od 14:46 do 15:46 i szarpnąłem 20x, mogłem się machnąć w liczeniu i wtedy by było 19x ale w zanadrzu mam 1x Belwederską tuż przed atakowaniem Agrykoli Tak na oko od 15 z haczykiem pojawił się jakiś typek na szosie w barwach narodowych śmigał dużo szybciej niż ja ale nie mam pojęcia ile razy miał zamiar tak ciskać Tak cz inaczej restecpa dla gościa Plan był dobić choć do 12x Sol'a, a jak będzie "w miarę szło" to cisnąć do pełnej godziny. Jak na mój pierwszy trening tego typu w tym roku to całkiem nieźle nawet. Jednak z drugiej strony jak sobie przypomnę, że 2 lata temu bez zadyszki od samego dołu do góry trzymałem ponad 30km/h to widzę od razu przepaść jaką mam do nadrobienia jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Pogratulować, pogratulować . Nie wiem jak inni, ale ja Agrykolę traktuję jako bazę do treningu wytrzymałości siłowej, czy jak to się tam nazywa, bo jest długa i dość płaska. Innymi słowy podjeżdżam na największym blacie, jak najwyższym biegu i na siedząco. Nie ma że boli . Bardziej strome podjazdy mam na górce szczęśliwickiej - tam sobie mielę środkowym blatem i z wysoką kadencją. W każdym razie mam nadzieję szybko dojść do wyników bossa Lookasa. Zrobię sprawdzian gdzieś za miesiąc i zobaczy się czy są postępy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 11 Kwietnia 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 O ile w przyszły weekend nigdzie nie wyjadę postaram się wykręcić większą ilość w godzinkę Ale przyznam, że ciężko mi idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
worms Napisano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Czytam i włosy sobie wyrywam, też tak chce! Pogratulować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krawcowy Napisano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Czytam i włosy sobie wyrywam, też tak chce! Pogratulować. Nie wyrywać włosów tylko trenować! Ja przez maturę, i renowacje mojego złoma jeszcze nie zacząłem sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swisstack Napisano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Nie wyrywać włosów tylko trenować! Ja przez maturę, i renowacje mojego złoma jeszcze nie zacząłem sezonu Ja zacząłem sezon dzisiaj. 20km z Celestynowa do Falenicy i powrót, dobry podjazd jest po drodze w Dąbrówce zaraz za zakrętem (patrząc ode mnie), nienawidzę go, budzi we mnie najgorsze uczucia, no ale czytając ten wątek należy dojść do wniosku że nie narzekać tylko trenować Nienawidzę podjazdów. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelsystem Napisano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 jak ktoś chce to tak pewnie tak we wtorek bede jechał na ścianę zadyszki do serocka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 20 Kwietnia 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 10x Agrykola czas 24:57 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Zahaczyłem o Agrykolę po drodze z roboty. Dzisiaj słabiej bo 7 razy plus Belwederska. Ale u mnie dwa kroki do przodu i jeden do tyłu to jakby reguła, więc się nie przejmuję . BTW, jakiś pomarańczowy tam szalał, Lookas to nie ty aby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 24 Kwietnia 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Bardzo możliwe, pytanie kiedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 17-18 circa about Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 26 Kwietnia 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 W tych godzinach mnie tam nie było na bank Może ktoś inny mi robi konkurencje w tych barwach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ins4ne Napisano 1 Maja 2010 Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Dziś wieczorem jak tylko wyschną chodniki mobilizacja Grupy Trzymającej Tempo na Agrykoli- pisze się ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 1 Maja 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Lepszym pomysłem było wyjście w ciągu dnia 3x zaliczyłem tak, żeby nie zapomnieć podczas wycieczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 1 Maja 2010 Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Jtm teraz w okolicach Gołdapi, więc nie bardzo jak mam wpaść . BTW niby Mazury, ale okoliczne trasy potrafią dać po dupie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam9502 Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Zna ktoś miejsca gdzie można potrenować podjazdy tyle że w promieniu 10km od Piaseczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 8 Maja 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 W tych okolicach kojarzy mi się kawałek po drodze na G.Kalwarie tylko ale w sumie raczej mało ciekawe miejsce na trening :/ Raz względnie duży ruch, dwa mało ciekawa nawierzchnia Dziś 60km w tym zaliczyłem 10x Agrykole po drodze do domu Cięższe gumy o 1kg i w efekcie naprawdę ciężej się podjeżdża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbrozin Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Pod Góre Kalwarie znam przynajmniej 3 podjazdy. 1 od strony Warszawy - asfalt, podjazd krótki, ale jest dosyć wąsko (chociaż akurat ruch samochodowy jest tam względnie niewielki). 2 jest gdzieś w głębi miasteczka (trafiłem na niego przypadkiem), dosyć długi podjazd, ruch praktycznie żaden natomiast od początku do końca są "kocie łby" i podjazd ten potrafi fajnie zmęczyć, ale jak na trening uważam że jest super. 3 podjazd jest od strony Czerska, przy wyjeździe z GK - płasko, asfalt, ruch samochodowy spory bo to jakiś dojazd do dalszej głównej trasy. Tylko jest to dłuższa wycieczka, raczej bez nastawienie na same podjazdy, jak dla mnie ok. 100km w sumie żeby zaliczyć te miejscówki i wrócić do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trucho Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 W tych okolicach kojarzy mi się kawałek po drodze na G.Kalwarie tylko ale w sumie raczej mało ciekawe miejsce na trening :/ Raz względnie duży ruch, dwa mało ciekawa nawierzchnia Dziś 60km w tym zaliczyłem 10x Agrykole po drodze do domu Cięższe gumy o 1kg i w efekcie naprawdę ciężej się podjeżdża. Ja wczoraj wracając do domu też miałem taki plan, ale przy 4 razie złapałem gume i już sobie darowałem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 17 Maja 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Ostatnio tamtędy leciałem i znowu widziałem gościa na szosie ... Ten sam czerwono-białe barwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 25 Maja 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Wczoraj 15xAgrykola przed pracą i dziś też 15x Może jutro też zaatakuję bo w czwartek ma padać rano :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krawcowy Napisano 26 Maja 2010 Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 A mi się nie chce przebijać na agrykole ulicami, a dotychczasową drogę, czyli "bulwary" wzdłuż wisły niestety zalane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 26 Maja 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Mam to szczęście, że mieszkam obecnie po tej tronie Wisły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krawcowy Napisano 27 Maja 2010 Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Ja również, tylko przebijam się z okolic Żoliborza/Bielan, i zawsze jechałem przyjemną trasą wzdłuż wisły/wybrzeża gdyńskiego, a teraz tam zastałem wysoką wodę. Musze opracować trasę zastępczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krawcowy Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 "Wisła" jednak przejezdna. Ktoś od nas dzisiaj śmigał na szosie w stroju BGŻ? Dzisiaj tylko 4x agry ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.