fallout Napisano 3 Lutego 2008 Napisano 3 Lutego 2008 Poszukuję wąskiego siodła bo obecnie mam szerokie na 16 cm i jak usiądę tak jak powinienem to "obijam" udami o boki i muszę siedzieć w mniejwięcej połowie : Niezbyt to wygodne więc trzeba zmienić. Zastanawiałem się nad San Marco SKN, bardzo fajne jak za tą cenę ale uważam że nadal może być dla mnie za szerokie. Znacie coś niedrogiego co by sprostało moim wymaganiom? Może być używane
Adik Napisano 3 Lutego 2008 Napisano 3 Lutego 2008 http://www.allegro.pl/item299486235_siodel...ze_okazja_.html o 5mm węższe od SKN i wg mnie bardzo wygodne. Posiadam takie, ale nie na sprzedaż.
Xsystoff Napisano 3 Lutego 2008 Napisano 3 Lutego 2008 Blaze - waga realna 279g, strasznie sie brudzi ze wzgledu na dziwny (niegladki) sztuczny material na wierzchu, do tego jest bardzo twarde (jazda bez pampersa odpada). Ja wlasnie jestem na etapie wymiany, bo mi to siodelko nie pasi (dziwnie sie jakos siedzi).
Adik Napisano 3 Lutego 2008 Napisano 3 Lutego 2008 Mi jazda bez pampersa do 50km jeszcze była wygodna, co do brudzenia się to aż tak źle nie jest chociaż jest jakiś dziwny materiał. Ja mam je w drugim biku bo wymieniłem je na lżejsze i ciut węższe.
Mod Team Lookas 46 Napisano 3 Lutego 2008 Mod Team Napisano 3 Lutego 2008 Na prośbę fallout'a zamykam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.