Skocz do zawartości

[rower] MATTS TFS 100-V opinia!

zaak

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

chciałbym prosić o opinie na temat roweru meridy MATTS TFS 100-V. Link do strony producenta z cała specyfikacją: http://www.rowerymerida.com.pl/rowery.php?...r=56&id=378

Czy jest godny polecenia dla osoby potrzebującej rower na wypady poza miasto, troche w gorki, szlaki leśne.. itp. no i jak ma sie jakość do ceny???

Czy osprzet jest dobry czy raczej poszukac czegos innego, jeśli tak bede wdzieczny za propozycje :wub:

Pozdrawiam ;)

ta merida to nic specjalnego, napisz ile masz kasy, do czego rower, czy ma to byc rower na lata bez wiekszych wkladow finansowych, czy tez baza rozwojowa, na czym ci zalezy

Mam na rower okolo 1400 zl. Ogolnie na meride mam znizke okolo 15 % dlatego szukam sprzetu z tej firmy. Chciałbym kupić rower na poczatek tak, by nie rozwijac go, dopieor po jakims czasie zaczne go rozbudowywac. Prosze o opinie :ermm:

Meride spokojnie wyposazysz w przyszlosc w osprzet na poziomie XT i nie bedzie razic. W tej ramce masz rowniez TFS i wyscigowa geometrie, identyczna jak w najwyzszych modelach tej firmy. Mozna z tego zrobic fajna maszynke w przyszlosci, szczegolnie ze malowanie dla mnie rzadzi. Pamietaj, ze geometria jest pod 80 mm i to niskie 80 mm (450mm) wiec poza XC i maratonami to rower srednio nadaje sie do turystyki. Jesli chcesz sprzet na teraz to kup Krossa w promocji, jesli rower na przyszlosc to Meride.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...